De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Prijsvechter NL Energie nu ook de zakelijke markt op

door Els Werkman

De Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook zakelijke afnemers bedienen onder de naam NLE Zakelijk. De prijsvechter zal met diverse actiepakketten nieuwe klanten gaan werven onder meer via Gaslicht.com.

Zakelijke markt
Het energiebedrijf leverde voorheen alleen stroom en gas aan consumenten. Hier is sinds kort verandering in gekomen, nu het zich ook richt op de kleinzakelijke markt. Op korte termijn wil het bedrijf ook de grootzakelijke markt gaan bedienen.

Reclames van NL Energie zijn landelijk bekend door boegbeelden als Frans Bauer, Maurice de Hond en Johan Derksen. Door parodieën op reclames van concurrenten is de leverancier veel in het nieuws en op de televisie en andere media te zien.

TOP 5 zakelijk
De uitingen van NLE Zakelijk zullen echter worden aangepast aan de zakelijke markt. Om gelijk te laten zien dat ook MKB-klanten het meest voordelig uit zijn bij de maatschappij, starten zij gelijk op een eerste plek in de Top 5 zakelijke energie.

Energiewijzer
Hoe meer u als ondernemer verbruikt, hoe hoger de korting wordt. Bent u benieuwd wat u kunt besparen? Vul dan de Energiewijzer Zakelijk in.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: maandag 23 januari 2012

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie