De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Coolblue Energie

Coolblue Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Coolblue Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Coolblue Energie ervaringen en beoordelingen. Is Coolblue Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Coolblue Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Coolblue Energie met andere consumenten delen.

Het voordeligste actiepakket van Coolblue Energie!
Welkomstpremie € 250
€ 2006,99
Totaal per jaar
Duurzaamheid
Groene stroom NL & gas
Actietarief
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
7,4
Totale leveranciersscore
De totale leveranciersscore is opgebouwd uit het gemiddelde van de Klantwaardering, onze Leverancierswaardering en onze Pakketwaarderingen van 6 pakketten.
Er is nog geen score beschikbaar
Klantwaardering Coolblue Energie
De klantwaardering bestaat uit geverifieerde ervaringen door overstappers via Gaslicht.com en de mening van klanten over Coolblue Energie in ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.
5,0
Leverancierswaardering Coolblue Energie
De experts van Gaslicht.com beoordelen Coolblue Energie periodiek aan de hand van een aantal criteria, zoals de service, dienstverlening en duurzaamheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de openingstijden van de klantenservice, doorgeven van wijzigingen en de betalingen.
Klantenservice
Voor de beoordeling van de klantenservice wordt onder andere gekeken naar ruime openingstijden, bereikbaarheid via sociale media en een goede klachtafhandeling.
0,0
Online dienstverlening
Voor de beoordeling van de online dienstverlening wordt gekeken naar de mogelijkheden in de online omgeving van de leverancier, zoals de mogelijkheid om persoonlijke gegevens in te zien en te wijzigen, het termijnbedrag aan te passen, etc.
9,4
Betalingen
Voor de beoordeling van de betalingen wordt onder andere gekeken naar de mogelijkheden om zelf een betaalwijze en een betaalmoment te kiezen en de mogelijkheid om tegen enkel tarief af te rekenen bij een dubbele meter.
5,0
Duurzaamheid
Voor de beoordeling van de duurzaamheid van de leverancier wordt gekeken naar de duurzaamheid op bedrijfsniveau, hoofdzakelijk door de beoordeling van het jaarlijkse stroometiket.
6,5
9,7
Gemiddelde pakketwaardering (6 pakketten)
Gaslicht.com bekijkt bij alle pakketten van Coolblue Energie o.a. de duurzaamheid en transparantie van de contractvoorwaarden aan de hand van vastgestelde criteria.
Contractvoorwaarden
Voor de beoordeling van de contractvoorwaarden wordt gekeken naar de voorwaarden en prijsstelling van een contract.
9,2
Beschikbaarheid
Voor de beoordeling van de beschikbaarheid wordt gekeken naar de beschikbaarheid van het pakket voor elke klant. Wanneer een leverancier er voor kiest om geen onderscheid te maken op basis van postcode en/of verbruik in het aanbod dan zal dit hier positief worden beoordeeld.
10,0
Duurzaamheid
Voor de beoordeling van de duurzaamheid van het pakket wordt gekeken naar herkomst van het stroom en/of de CO2-compensatie voor het gas.
10,0
Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie