Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Coolblue Energie

Coolblue Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Coolblue Energie? Lees hier de Coolblue Energie ervaringen en reviews. Is Coolblue Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Coolblue Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Coolblue Energie!
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
78% van 68 klanten beveelt aan.
15% misschien 7% niet

In december 2021 neemt Coolblue alle lopende contracten van GreenNL over.

Aangezien het enkel om een naamswijziging gaat, maar het bedrijf achter beide merken hetzelfde is, ziet u hier ook oudere klantervaringen die nog over GreenNL zijn geschreven.

Klantervaringen over Coolblue Energie

9
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
10,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Catossi 19-1-2024 - 10:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Main motivation was getting a cheaper fixed price, not succeptible to Winter variations.

  • Cheap
  • Could provide consumption information on their app like others do, at least on their website. For now it's only in the factuur. I have a P1 meter ot have realtime readings.
5
Facturering
3,0
Online dienstverlening
3,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
6,0
J. de Vries 18-1-2024 - 07:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Als je bv Eneco gewend bent, valt dit wel tegen qua app inzichtelijkheid.

8
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Henk 16-1-2024 - 13:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk overzicht en de overstap was zeer vlot geregeld

  • Goede prijs
  • Heb ik niet.
8
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Martin 15-1-2024 - 20:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Was de goedkoopste aanbieding. Tijdens overstap duidelijke communicatie.

10
Facturering
10,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Erik 15-1-2024 - 10:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zonder problemen gehad.

  • Doen wat ze beloven
  • Inregelen van eerste betaling moest ik 2x handmatig doen. Maar was ook geen ramp.
8
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Coolblue Energie aan
n.n 15-1-2024 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

goed gegaan met de overstap

  • goede prijs
10
Klachtenafhandeling
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Maarten 14-1-2024 - 09:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Super makkelijk om via gaslicht over te stappen. Je hoeft er zelf niks voor te doen

8
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
4,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Annette 13-1-2024 - 12:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Voordelige eerlijke prijzen

10
Online dienstverlening
10,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Michiel 12-1-2024 - 10:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik zat bij essent, onmogelijk te bereiken. Hier hoef je alleen een mail te sturen en binnen 15 minuten een correct antwoord. Zowel voor het lid worden als erna. Zo kan het dus ook.

  • 200€ goedkoper (voor mij) via gaslicht dan via coolblue zelf. De dame bij gaslicht verbaasde zich er ook over. Maar op deze manier komen ze meteen als goedkoopste op dat moment in de lijst
  • Goede klantenservice
  • Geen gedoe met vage kortingen. Gewoon de laagste prijs.
  • 1 keer extra handmatig moeten betalen van het maandbedrag. “Iets” met codes in de computer ging mis. Daarna ging het goed.
9
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Coolblue Energie aan
J. Kuntzel 10-1-2024 - 22:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Sinds de oprichting wordt open en helder en nuchter gecommuniceerd waar het in de energie-sector om draait. Indien gewenst kun je feedback krijgen; het belangrijkste element van internet-communicatie.
altijd eerlijke commerciele promotie; geen spam.

  • Veel informatie over het onderwerp. Bij vergelijken wordt geen extra privé gegevens gevraagd. Zeer betrouwbaar.
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.