Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Innova Energie

Innova Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Innova Energie? Lees hier de Innova Energie ervaringen en reviews. Is Innova Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Innova Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
korting € 290
€ 2622,51
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom
Grijs gas
44% van 100 klanten beveelt aan.
19% misschien 37% niet

Klantervaringen over Innova Energie

9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Innova Energie aan
Her Bakkum 18-4-2024 - 12:20
Overgestapt via Gaslicht.com

redelijk geprijsd.

  • geen extra kosten voor teruglevering
  • weet ik zo niet, ben pas klant
10
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Innova Energie aan
H.boesenkool 18-4-2024 - 08:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap perfect verlopen en prima geregeld

  • Ik vind het geheel van de overstap en pluspunt
  • Is niet van toepassing
7
Facturering
8,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
6,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
6,0
Duurzaamheid
6,0
Ik raad Innova Energie aan
T.N. Kremer 18-4-2024 - 07:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Ze zijn correct.

  • Ze hebben een correcte en zeer overzichtelijke site
  • zou zo niet weten

Reacties

Innova Energie Webcare 18-4-2024 - 08:04
Beste T.N Kremer,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening!

Met vriendelijke groet,

Lonneke
Team Innova Energie
10
Duurzaamheid
9,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Innova Energie aan
Wout Zuurman 17-4-2024 - 09:45
Overgestapt via Gaslicht.com

No nonsens, ze reageren snel op vragen. Website overzichtelijk.

  • Overzichtelijke maandrapportage. Geen extra kosten voor zonnepaneelhouders.
  • Een app zou een mooie toevoeging zijn.

Reacties

Innova Energie Webcare 18-4-2024 - 08:03
Beste Wout Zuurman,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent, wij hopen dat er in de toekomst een app beschikbaar zal komen. Helaas moeten we het voor nu nog even met het klantportaal doen.

Met vriendelijke groet,

Lonneke
Team Innova Energie
2
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
7,0
Facturering
1,0
Van der Valk 9-4-2024 - 16:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Online lukte het niet om mijn termijnbedrag voldoende te verhogen. Ivm een elektrische auto verwachten we meer te verbruiken. Vervolgens wordt er meerdere keren niet gereageerd op de mail, uiteindelijk gereageerd maar niks aangepast (ondanks bevestiging vanuit innova dat ze het zouden aanpassen).

Na de 4e mail met mijn verzoek het te verhogen en een klacht over het hele proces krijg ik als reactie: of ik het termijnbedrag zou willen verhogen ja of nee?

Na een half jaar is mijn termijnbedrag nog steeds niet verhoogd. Erg knap van een bedrijf.

Qua klantenservice, doorvoeren van wijzigingen etc. Kan je dus absoluut niets met innova. Zodra mijn contract is afgelopen stap ik over.

Reacties

Innova Energie Webcare 10-4-2024 - 13:27
Beste Van der Valk,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest.

Het klopt inderdaad dat u in het klantportaal het termijnbedrag, maar met 15% kunt verhogen of verlagen. Graag kijken wij met u mee naar de communicatie die er is geweest vanuit onze klantenservice. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens om met u in contact te komen. Wellicht heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice hiervoor. Indien u uw review wenst te bespreken verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Gianna
Team Innova Energie
10
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Innova Energie aan
Jeroen Nederhoed 9-4-2024 - 08:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn overstap is vlekkeloos verlopen. Het nieuwe maandbedrag werd vlot met me gedeeld en bracht geen verrassingen met zich mee. Ik ontvang mijn facturen per mail en deze zijn helder en overzichtelijk.

Reacties

Innova Energie Webcare 9-4-2024 - 09:17
Beste Jeroen Nederhoed,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Davyroos
Team Innova Energie

8
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
7,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Innova Energie aan
Arnold 5-4-2024 - 14:40
Overgestapt via Gaslicht.com

De goedkoopste aanbieder toen ik het contract afsloot.

  • Goede prijs, makkelijke overgang naar de nieuwe leverancier.
  • Ondanks een digitale uitleesbare meter, moest ik toch meterstanden van gas aanleveren voor de eindafrekening. Stroom ging wel automatisch. Na telefonisch contact met Innova wat er mis was de meterstand aangeleverd, ging de eindafrekening en start nieuw contract snel. Geen idee of Innova invloed heeft op de automatische aanlevering van meterstanden.
  • Helaas geen welkombonus voor stroom i.v.m. zonnepanelen. Jammer.

Reacties

Innova Energie Webcare 8-4-2024 - 06:55
Beste Arnold,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Demet
Team Innova Energie
9
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Innova Energie aan
van Nielen 3-4-2024 - 09:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle overstap met voor onze situatie gunstige voorwaarden. Verliep allemaal soepel en geen verrassingen achteraf met aangepaste tarieven.
Wel jammer dat er geen app is voor op de telefoon.

  • ik mis een app voor op de telefoon.

Reacties

Innova Energie Webcare 4-4-2024 - 12:16
Beste van Nielen,

Hartelijk dank voor het positieve bericht!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Hopelijk krijgen we in de toekomst een app, voor nu moeten we het helaas nog even doen met het online portaal.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Lonneke
Team Innova Energie
10
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Innova Energie aan
oliver.jacobs 1-4-2024 - 16:53
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap naar Innova ging vlekkeloos. Omdat wij zonnepanelen hebben heb ik mij gericht op het gastarief, waarvoor ze een scherpe prijs hebben in de huidige markt.

  • Geen problemen als je zonnepanelen hebt, zoals bij sommige aanbieders helaas wel is.

Reacties

Innova Energie Webcare 4-4-2024 - 12:18
Beste oliver.jacobs,

Hartelijk dank voor het positieve bericht!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging en de tarieven die we momenteel aanbieden.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Lonneke
Team Innova Energie
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Innova Energie aan
Martin 1-4-2024 - 16:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles snel en goed geregeld.

Reacties

Innova Energie Webcare 4-4-2024 - 12:15
Beste Martin,

Hartelijk dank voor het positieve bericht!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Lonneke
Team Innova Energie
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.