Genomineerd!
Genomineerd!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Innova Energie
17% van de klanten raadt Innova Energie aan.
50% zegt Innova Energie misschien aan te raden.

Innova Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Innova Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Innova Energie ervaringen en beoordelingen. Is Innova Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Innova Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Innova Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Innova Energie
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Groene stroom en gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 310
Jaarprijs
€ 1829,28
17%
van 6 klanten zou deze leverancier aanbevelen
50% misschien 33% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
jose figueres nab 23-10-2019 - 16:33

goedt

  • goedt
  • geen

Reacties

jose figueres nab 23-10-2019 - 16:36
zeer goedt ze doen niet moelijk als je iets laate betaaldt.en niet duur.groetjes
Innova Energie Webcare 23-10-2019 - 16:58
Beste Jose Figueres nab,

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met Innova Energie en onze tarieven.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hennie Koffeman 23-10-2019 - 11:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Redelijke prijs

  • Goede prijsverhouding
  • Geen verbeterpunt

Reacties

Innova Energie Webcare 23-10-2019 - 16:55
Beste Hennie Koffeman,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en het mooie cijfer!

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze website.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
anja 22-10-2019 - 13:23

Vooral over de klantenservice ben ik erg tevreden, nog geen een keer in een wachtrij terecht gekomen, behulpzame, vriendelijke en meedenkende medewerkers.

  • behulpzame, vriendelijke en meedenkende medewerkers klantenservice

Reacties

Innova Energie Webcare 22-10-2019 - 16:04
Beste Anja, Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met de klantenservice van Innova Energie. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Esther Team Innova Energie
Beoordeling
7
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
aNyWay 21-10-2019 - 12:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik raad bijna nooit iets aan aan anderen

  • Tot nu toe verloopt alles correct, nu maar eens kijken of dat zo blijft tijdens de contract periode.
  • Liever alles per mail dan nog via de oude vertrouwde postbode. Dit moet dan eerst verzocht worden, maar snel geregeld.

Reacties

Innova Energie Webcare 21-10-2019 - 16:22
Beste aNyWay,

Wij zijn blij dat te vernemen dat u tevreden bent met Innova Energie!

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling
7
Facturering: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 4
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Ciska 20-10-2019 - 20:47
Overgestapt via Gaslicht.com

In de krant stond dat deze leverancier er financieel heel slecht voor staat. Dat had ik graag vooraf geweten; dan had ik een andere keuze gemaakt

  • Rotterdam
  • Financiële positie van aanbieders ook laten meewegen

Reacties

Innova Energie Webcare 21-10-2019 - 10:02
Beste Ciska,

Hartelijk dank voor uw review.

Innova Energie is een gezond en financieel stabiel bedrijf. Wij zijn niet op de hoogte van het krantenartikel waar u naar verwijst. Wij komen hier graag over met u in contact.

Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen verzoek ik u contact op te nemen met onze afdeling klantenservice. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070 - 30 16 610.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Heleen 18-10-2019 - 19:35

Misleiding is hun business model: er wordt veel beloofd, maar het contract ziet er vervolgens anders uit. Regelrechte misleiding, en dan mensen aan hun contract houden. Eerste klas oplichting. Loop hier met een grote boog omheen mensen!!

  • Geen
  • Niet meer liegen

Reacties

Innova Energie Webcare 21-10-2019 - 09:03
Beste Heleen,

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met Innova Energie. Hierover komen wij graag met u in contact. Helaas kunnen wij uit uw review niet voldoende gegevens halen om contact met u op te nemen.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op het telefoonnummer 070 - 301 66 10 of via klantenservice@innovaenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: 10
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ishana 18-10-2019 - 17:22

Duurzaam
Heldere informatie
Hele goede klantenservice

Reacties

Innova Energie Webcare 21-10-2019 - 08:56
Beste Ishana,

Hartelijk dank voor de positieve review en het mooie cijfer!

Indien u nog vragen heeft dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 4
Online dienstverlening: 7
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: 7
Prijsstelling: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
L.J. Mersie 18-10-2019 - 16:35

Deze leverancier is nog behoorlijk onbekend en moet mijn vertrouwen nog winnen.
Dat vind ik een belangrijk item: vertrouwen (en een goede prijs).
Ook openheid en geen bedekte, verstopte, bijna niet te vinden kosten: hierover duidelijkheid geven. Dat schept vertrouwen.

  • Een app waarmee ik op afstand verbruik en teruglevering kan zien en bv. de kachel alvast kan aanzetten

Reacties

Innova Energie Webcare 21-10-2019 - 09:09
Beste L.J. Mersie,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij kunnen ons voorstellen dat wij eerst uw vertrouwen moeten winnen voordat u ons kunt beoordelen. Wij gaan hiervoor uiteraard onze uiterste best doen.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dorota Szczachor 18-10-2019 - 16:29

I am a new client of Innova and I admit that the client service team is very professional and very helpful indeed. I appreciate very much their help in arranging the contract and energy supplies within very short time, what was very important in my situation.

Reacties

Innova Energie Webcare 21-10-2019 - 09:44
Dear Dorota Szczachor,

Thank you very much for your positive review!

We are very glad to hear that you are satisfied with Innova Energie and our customer service team. If you have any questions you can contact our customer service department during office hours on the following phone number: 070 - 30 16 610.

Kind regards,

Wesley
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Sanne 18-10-2019 - 07:39

Overgestapt nadat er een meneer aan de deur was geweest, wij zaten voorheen bij Eneco en deze meneer vertelde ons dat hij ons voor veel goedkoper bij Innova kon laten overstappen. Helaas geloofde wij erin. Waar wij bij Eneco tussen de €30-€40 in de maand kwijt waren betaalde wij hier ineens €90,-. Dit bedrag konden wij ook niet omlaag zetten, dit was het laagste. Erg bijzonder. Ik neem contact op met de klantenservice en krijg ongeveer een week later antwoord, ook erg fijn. En dit blijft zo, elke keer als je de klantenservice nodig hebt duurt het zeker 5 dagen voor je een antwoord hebt. Helaas was ik niet slim genoeg om voor het overstappen reviews te lezen maar deed ik het achteraf en de conclusie is dat bijna iedereen dit zelfde probleem heeft. Je betaald in een keer het twee of drievoudige van wat je voorheen betaalde. Ik denk dat Innova niet begrijpt dat niet iedereen ineens €60 euro meer in de maand kan missen. We wonen niet voor niks in een studio, met één kamer, dus ik blijf me verbazen waar wij die €90,- aan betaalde. Ondertussen ben ik wéér overgestapt en nu betaal ik gewoon een fatsoenlijk bedrag van €43,-.

  • sneller reageren
  • laat je marketeers niet liegen aan de deur

Reacties

Innova Energie Webcare 18-10-2019 - 10:34
Geachte mevrouw Sanne,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u niet blij bent met uw overstap, en wat jammer dat u inmiddels bent overgestapt. Graag komen wij in contact met u om uw klacht verder te bespreken.

Helaas beschikken wij op basis van uw review niet over voldoende gegevens om contact met u op te nemen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op het telefoonnummer 070 - 301 66 10.

Met vriendelijke groet,

Wesley

Team Innova Energie

Navigatie