De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Innova Energie

Innova Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Innova Energie? Lees hier de Innova Energie ervaringen en reviews. Is Innova Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Innova Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

54% van 273 klanten beveelt aan.
29% misschien 17% niet

Klantervaringen over Innova Energie

8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad Innova Energie aan
Hans 22-11-2022 - 15:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk overstappen mogelijk

  • Als enige die een jaarcontract aanbied(april 2021) tegen schappelijke prijzen.
  • Verrekend de terug geleverde stroom tegen goede prijs.
  • Een app met daarin het verbruik van gas en electra.
  • Is groot gemis

Reacties

Innova Energie Webcare 25-11-2022 - 10:36
Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Demi
Team Innova Energie
9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Innova Energie aan
B Plaggenmersch 18-11-2022 - 19:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles gaat heel goed en snel

Reacties

Innova Energie Webcare 25-11-2022 - 10:35
Beste B Plaggenmersch,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Demi
Team Innova Energie
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
7,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad Innova Energie aan
Liesbeth 1-11-2022 - 11:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloze overstap, schappelijke prijsstelling, eenvoudig aanpassen van maandelijks voorschot. Helaas geen actuele verbruiksstatus oproepbaar, geen app.

Opmerking van Gaslicht.com 15-11-2022 - 09:26
Gefeliciteerd! U heeft de Bloomsbox gewonnen door uw ervaring te delen. Deze komt zo spoedig mogelijk uw kant op.

Met vriendelijke groet,
Rita

Reacties

Innova Energie Webcare 2-11-2022 - 07:28
Beste Liesbeth,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Demi
Team Innova Energie
1
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
1,0
Bas 21-10-2022 - 14:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Welkomsbonus is op verkeerd rekeningnummer gestort.
De verantwoordelijkheid hiervan ligt juridisch gezien bij Innova.
De reden waarom het elder is gestort is niet relevant en veranderd niks aan dat de bonus naar mij uitgekeerd had moeten worden.
Dit heb ik aangetoond maar toch willen ze zich hier niet aan houden.

Innova pleegt contractbreuk

Reacties

Innova Energie Webcare 24-10-2022 - 06:24
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw review. Helaas staan er onvoldoende gegevens in uw review om met u mee te kijken wat er aan de hand is. Wij staan graag voor u klaar om met u mee te kijken, wij verzoeken u hiervoor telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Demi Team Innova Energie.
7
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
5,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
5,0
Ik raad Innova Energie aan
Amer 5-10-2022 - 14:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Easy and smooth subscription

  • Customer service

Reacties

Innova Energie Webcare 6-10-2022 - 06:22
Beste Amer,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Demi
Team Innova Energie
7
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
7,0
Ik raad Innova Energie aan
G. van Manen 3-10-2022 - 08:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijsstelling was relatief gunstig. Kon nog een jaarcontract krijgen in juli.

  • Goed rekening gehouden met opbrengst zonnepanelen door dit op kosten gas in mindering te brengen
  • Nog niet aan te geven

Reacties

Innova Energie Webcare 4-10-2022 - 06:24
Beste G Van Manen,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Demi

Team Innova Energie
7
Facturering
7,0
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Innova Energie aan
H. Wijnstra 2-10-2022 - 09:07
Overgestapt via Gaslicht.com

alles is keurig geregeld

  • ze regelen alles voor je je hoeft verder zelf niks te doen

Reacties

Innova Energie Webcare 3-10-2022 - 06:30
Beste H Wijnstra,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Demi
Team Innova Energie
5
Klachtenafhandeling
5,0
Online dienstverlening
3,0
Overstapproces
3,0
Klantenservice
4,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
7,0
Ton Noten 1-10-2022 - 17:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Meterstanden doorgeven was een hele klus. Wel tot 3 keer toe. Voordat het geaccepteerd werd.

  • Makkelijker meterstanden doorgeven

Reacties

Innova Energie Webcare 3-10-2022 - 06:26
Beste Ton Noten,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens om met u in contact te komen. Wellicht heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice. Indien u uw review wenst te bespreken verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Demi
Team Innova Energie.
7
Overstapproces
9,0
Klantenservice
6,0
Online dienstverlening
6,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
6,0
NJAM Dreessen 1-10-2022 - 15:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben overgestapt naar deze provider omdat er in aug 2022 maar 3 aanbieders waren met een jaar contract. Hebben geen verbruik monitor en staan over het algemeen niet goed aangeschreven.

  • De prijs op het moment van afsluiten van het jaar contract( aug 2022)
  • Verbruik app maken of op zijn minst het verbruik online inzichtelijk maken

Reacties

Innova Energie Webcare 3-10-2022 - 06:31
Beste NJAM Dreessen,

Hartelijk dank voor uw review.

Helaas staan er onvoldoende gegevens in uw review om met u mee te kijken wat er aan de hand is.
Wij staan graag voor u klaar om met u mee te kijken, wij verzoeken u hiervoor telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Demi
Team Innova Energie.
9
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Innova Energie aan
A van den Broek 30-9-2022 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Na bestudering van de salderingstarieven kwam Innova er als beste uit. En het bleek een betrouwbare leverancier volgende Gaslicht

  • Gunstige terugleverings tarief electriciteit
  • Een app ontwikkelen met inzage in dag- en weekgebruik

Reacties

Innova Energie Webcare 3-10-2022 - 06:29
Beste A van den Broek,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Demi
Team Innova Energie

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie