De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Innova Energie

Innova Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Innova Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Innova Energie ervaringen en beoordelingen. Is Innova Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Innova Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Innova Energie met andere consumenten delen.

Is Innova Energie uw huidige leverancier?
Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Welkomstpremie € 235
€ 2031,10
Totaal per jaar
Actietarief
Vast, 12 maanden
Duurzaamheid
Groene stroom NL
60% van 286 klanten beveelt aan.
28% misschien 12% niet

Klantervaringen over Innova Energie

9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Innova Energie aan
Audrey Cransveld 11-6-2021 - 07:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle reactie en goede online communicatie

  • Tarieven
  • nvt

Reacties

Innova Energie Webcare 11-6-2021 - 09:06
Beste Audrey Cransveld,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en de moeite heeft genomen om hier een review over te plaatsen.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
7,0
Klachtenafhandeling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Innova Energie aan
s.bootsma 10-6-2021 - 10:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn eerste reactie was niet bedoeld voor innova, maar voor bij de bron

Reacties

Innova Energie Webcare 11-6-2021 - 09:02
Beste S. Bootsma,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat de eerste reactie niet voor ons was bedoelt. Wij waarderen het enorm dat u dit nog even vermeld in een nieuwe review.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
2
Overstapproces
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
1,0
Wies van der Toorn 8-6-2021 - 17:54
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik heb ze ettelijke keren gebeld.
Telefonisch een paar keer de meterstanden met overstap doorgegeven, foto’s met dagtekening gestuurd, (ook 2 x)
Blijf maar berichtjes krijgen dat ik meterstanden door moet geven.
Nu zelfs, dat ik door moet geven wanneer ik mijn zonnepanelen ga gebruiken en een goedkeuring moet vragen bij Liander.
Heb ze al jaren. Mijn vorige leverancier, van de Bron, heeft me al een correcte jaarafrekening gestuurd, met de zonnepanelen ook juist, zoals op de foto staat.
Ik weet gewoon niet meer, wat ik moet doen.
Krijg er zo enorm veel stressen slapeloze nachten van.
Enorme spijt dat ik over ben gestapt.
Hoop, dat jullie dit kunnen oplossen.

  • Tot nu toe, helemaal niets
  • Alles met overstappen.

Reacties

Innova Energie Webcare 9-6-2021 - 09:15
Beste Wies van der Toorn,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is absoluut niet onze intentie geweest. Wij vragen altijd een foto met dagtekening op als de meterstanden die u doorgeeft niet in lijn lopen met de voorgaande standen die bij ons bekend zijn. Daarnaast dient er nooit een goedkeuring gevraagd te worden bij de netbeheerder als u zonnepanelen heeft. De zonnepanelen dienen aangemeld te worden via de website www.energieleveren.nl.

Helaas kan ik op basis van uw review geen contractgegevens vinden. Ik wil u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we kunnen controleren wat de reden is dat uw meterstanden niet zijn verwerkt.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
10
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Innova Energie aan
Michiel 7-6-2021 - 10:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappproces is naadloos en zonder enige moeite verlopen, scherpe prijsstelling

  • moeiteloos overstappen
  • scherpe prijs

Reacties

Innova Energie Webcare 9-6-2021 - 09:08
Beste Michiel,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te vernemen dat de overstap naadloos en zonder moeite is verlopen. Wij zijn erg blij dat wij u mogen verwelkomen als nieuwe klant. Hier zijn wij erg blij mee.

Indien wij iets voor u kunnen doen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
8
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Innova Energie aan
Theo Bertholet 7-6-2021 - 10:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben pas 1 maand klant. De ervaringen tot nu zijn goed.

Reacties

Innova Energie Webcare 9-6-2021 - 09:06
Beste Theo Bertholet,

Hartelijk dank voor uw positive review.

Wat fijn om te vernemen dat wij u mochten verwelkomen als nieuwe klant. Hier zijn wij erg blij mee en wij vinden het erg fijn om te horen dat uw ervaringen tot nu toe goed zijn.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
10
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
9,0
Ik raad Innova Energie aan
Hans Hein 7-6-2021 - 10:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs is concurrerend en er waren geen toestanden met het overstappen. Het ging geruisloos.

  • Geruisloze overgang
  • Het verbruikscijfer van de eerste maand heb ik nog niet, wel van de volgende maanden.

Reacties

Innova Energie Webcare 9-6-2021 - 09:04
Beste Hans Hein,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te vernemen dat de overstap geruisloos is verlopen. Als de eerste maand geen volledige maand betreft dan wordt hier inderdaad geen energierapport van gemaakt. Als u het verbruik van de eerste maand wilt weten dan adviseer ik u om hierover contact op te nemen met onze klantenservice.

Als wij nog iets voor u kunnen doen vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
8
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Innova Energie aan
A. Venema 6-6-2021 - 13:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Even als de 2 vorige keren is ook deze overstap goed geregeld en verwerkt door de nieuwe leverancier.
Een zeer tevreden klant,

Reacties

Innova Energie Webcare 7-6-2021 - 09:10
Beste A. Venema,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rick
Team Innova Energie
10
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Innova Energie aan
Jan Krabbendam 6-6-2021 - 11:39
Overgestapt via Gaslicht.com

De soepelste opverstap die mogelijk is.

  • Snel.

Reacties

Innova Energie Webcare 7-6-2021 - 09:11
Beste Jan Krabbendam,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rick
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Facturering
6,0
Overstapproces
5,0
Prijsstelling
4,0
Duurzaamheid
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Maikel 5-6-2021 - 09:25

Niet meer telefonisch bereikbaar. Via aanvraag formulier pas na dagen een reactie en dan niet eens een antwoord op je vraag.

  • Geen
  • Klantgericht zijn ipv geld willen verdienen.

Reacties

Innova Energie Webcare 7-6-2021 - 09:04
Beste Maikel,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u deze ervaring heeft. Ons streven is om juist klantgericht te zijn. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens om met u in contact te komen.

Wellicht heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice. Indien u uw review wenst te bespreken verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. U kan onze klantenservice bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 070-3016610.

Met vriendelijke groet,

Rick
Team Innova Energie.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Innova Energie aan
Nelly Pape 4-6-2021 - 17:51

Super geregeld allemaal

Reacties

Innova Energie Webcare 7-6-2021 - 09:07
Beste Nelly Pape,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rick
Team Innova Energie

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie