De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Innova Energie
52% van de klanten raadt Innova Energie aan.
30% zegt Innova Energie misschien aan te raden.

Innova Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Innova Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Innova Energie ervaringen en beoordelingen. Is Innova Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Innova Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Innova Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Innova Energie
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Europese groene stroom en gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 223
Jaarprijs
€ 1648,80
52%
van 368 klanten zou deze leverancier aanbevelen
30% misschien 18% niet

Klantervaringen

Beoordeling
7
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: 6
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 6
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ger Vriend 28-5-2020 - 17:35
Overgestapt via Gaslicht.com

prijsstelling en aanbod nieuw contract en onderbreking bestaande contract

  • financieel aantrekkelijk
  • communicatie en toelichting geven op eigen handelswijze van Innova tbv klantvriendelijkheid
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Chelsea 28-5-2020 - 12:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon vlekkeloos verlopen. Geen extra handelingen hoeven te verrichten.

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 7
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G. Modderman 28-5-2020 - 10:40
Overgestapt via Gaslicht.com

Facturatie direct na overstap is wat onduidelijk, kostte wat uitzoekwerk. Verder redelijk standaard verhaal energieleverancier.
Prima prijs.

  • Duidelijk aankondigen wanneer welke facturen gaan komen bij overstap.
  • Innova incasseerde een maand na overstap:
  • -Voor het lopende deel van de afgelopen maand (in mijn geval half maart).
  • -Voor de maand waarin ze factureren (april)
  • -Vooraf, dus alvast voor komende maand (mei).
  • In april is er dus 3x afgeschreven, plus de eindnota van de vorige leverancier.
  • Storend.

Reacties

Innova Energie Webcare 28-5-2020 - 11:57
Beste G. Modderman,

Hartelijk dank voor uw review en verbeterpunten.

Wij gaan met uw feedback aan de slag om onze dienstverlening te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Prijsstelling: 6
Overstapproces: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 3
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jan Paul de Wildt 28-5-2020 - 09:06

Innova misleidt opzeggende klanten met een vaste truc. De einddatum van je contract wordt zonder opgaaf van redenen niet op de laatste dag van de maand gezet maar op de 4e van de volgende kalendermaand. Met als gevolg dat ze nog een volle maand voorschotnota incasseren die je dan via een niet te doorgronden eindafrekening weer kwijt bent. Vervolgens reageren ze op geen enkel schriftelijk verzoek en zetten de incasso procedure door. Bij de Consumentenbond zijn tientallen klachten over deze handelswijze bekend. Mijn advies : Innova Energie , niet aan beginnen.

Reacties

Innova Energie Webcare 28-5-2020 - 11:50
Beste Jan Paul de Wildt,

Hartelijk dank voor uw review.

De leveringsovereenkomst welke u had is per 04-01-2020 beëindigd. Wij ontvangen rond de overstapdatum bericht van de nieuwe energieleverancier dat er een overstap plaatsvind. Hierdoor was de termijnnota van de maand januari 2020 al aan u gefactureerd.

Op dat moment konden wij de termijnnota van de maand Januari 2020 helaas niet meer crediteren, omdat uw eindnota al in opmaak was. Desbetreffende termijnnota is hierin volledig worden meegenomen en verrekend met uw verbruik over de periode tot de einddatum van het contract. U wordt namelijk afgerekend op uw meterstanden tot deze einddatum. Uw eindstanden bij ons zijn de beginstanden bij uw nieuwe energieleverancier. Zo rekenen wij het juiste verbruik met u af.

In de eindnota gaan wij er vanuit dat alle termijnfacturen welke gefactureerd zijn, ook door u worden voldaan. Indien het blijkt dat u op de eindnota teveel heeft betaald wordt een eventueel teveel betaald bedrag aan u teruggestort.

U heeft hierover telefonisch contact gehad, waarin u dit is toegelicht. Omdat uw email van de zelfde dag als het telefonische contact dateert met de zelfde vraag. Hebben wij deze niet meer inhoudelijk behandeld.

Indien u wilt kunt u dit zelf controleren en narekenen op de 3de en 4de pagina van uw eindnota, dit betreft namelijk de specificatie.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling
4
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 6
Duurzaamheid: 6
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
R. Kregel 26-5-2020 - 21:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Via telefoon leuk aanbod, in werkelijkheid totaal niet goedkoop. Het nieuwe contract annuleren via herroepingsformulier is me nog niet gelukt. Al lang verstuurd, geen respons. Ook op diverse mails geen reactie. Zul je zien dat ik ze niet te pakken krijg en ik opgescheept zit met een contract die ik niet wil hebben. Waardeloos!

  • Klantenservice contact verbeteren. Reactie op brief en mail zou fijn zijn!
Opmerking van Gaslicht.com 27-5-2020 - 08:10
Beste meneer/mevrouw Kregel,

Bedankt voor uw bericht. Weet ook dat wij dit voor u kunnen regelen. Mochten wij alsnog iets voor u kunnen doen, laat het dan weten via de telefoon of WhatsApp zodat wij snel actie kunnen ondernemen.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Team Gaslicht

Reacties

Innova Energie Webcare 27-5-2020 - 08:24
Beste R. Kregel,

Hartelijk dank voor uw review.

Uw herroeping op uw verlening heeft ons bereikt en is voor u doorgestuurd.
Hiervan heeft onze afdeling contractbeheer u ook een bevestiging toegezonden.

Omdat deze vanuit een andere e-mailbox is toegezonden, heb ik deze voor u opgevraagd.
U krijgt de bevestiging van uw annulering van de verlening vandaag nogmaals van mij toegezonden.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova energie.
Beoordeling
9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: 9
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Veltman 26-5-2020 - 10:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Je hoeft niks te doen en dat is verrekte
handig alles wordt voor je geregeld

Reacties

Innova Energie Webcare 27-5-2020 - 08:28
Beste Veltman,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat u de aanmelding en overtap als prettig heeft ervaren.
Indien wij iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Prijsstelling: 4
Overstapproces: 2
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
S.A.J Buuren 26-5-2020 - 08:14

Goedemorgen,

Ben 2 weken terug gebeld door verkoper tarieven waren fors gedaald wij betaalde veel te veel we konden veel besparen.
betaalde bij Essent 316 euro.
vervolgens krijg ik een contract en wat schetst mijn verbazing moet 360 euro betalen bizar gewoon probeer al 1,5 week contact te krijgen mail, bellen niks dus dan maar hier.
hopelijk wordt ik nu wel benaderd anders ben ik heel snel weer weg.

  • nog niks eigenlijk helaas
  • betere en duidelijke verkopers ik ben gewoon verkeerd voorgelicht
  • ik betaald nu 316 verkoper zegt kan veel goedkoper i.v.m. prijsdaling vervolgens moet ik 360 euro gaan betalen ik ben benieuwd hoe jullie dat gaan uitleggen

Reacties

Innova Energie Webcare 27-5-2020 - 08:14
Beste S.A.J Buuren,

Hartelijk dank voor uw review.

Op 25 mei jl. heeft u telefonisch contact gehad met een van onze klantenservice medewerkers.
Naar aanleiding van de toegestuurde contractbevestiging, in het gesprek heeft u aangegeven dat het jaarverbruik waarop het termijnbedrag berekend is niet correspondeert met uw verbruik van het afgelopen jaar.

Mijn collega heeft u voorzien van een nieuwe termijnbedrag berekening, per email naar aanleiding van uw telefonische contact.
Helaas hebben wij op deze email nog geen reactie mogen ontvangen uwerzijds.

Zojuist heb ik deze email nogmaals aan u toegezonden en zien wij uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 5
Online dienstverlening: 5
Facturering: 1
Duurzaamheid: 5
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
hans benschop 25-5-2020 - 20:28

word gebeld kan goedkoper

overstap komt met verkeerde bedragen betaalde 162 per maand en kreeg bij afrekening nog geld terug

betaal nu 149 euro per maand na maanden van ellende en heb intussen ook zonnepanelen

waazin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mag voor de ellende ook nog 4 euro betalen

  • klantenservice heeft erg zijn best gedaan

Reacties

Innova Energie Webcare 26-5-2020 - 08:11
Beste Hans Benschop.

Hartelijk dank voor uw review.

Uit uw review haal ik helaas onvoldoende gegevens om met u in contact te komen.
Indien u uw review inhoudelijk wilt bespreken, vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Wij zijn wel blij te lezen dat u over onze klantenservice wel te vrede bent.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling
2
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Kevin 25-5-2020 - 16:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Zomaar een nieuw contract voor 2jaar vast toesturen zonder dat ik iets heb aangevraagd. Direct achteraan gebeld en zou in orde worden gemaakt. Dag later word ik weer gebeld en zeggen ze dat zij een fout hebben gemaakt en gaan herstellen. Nu krijg ik alleen maar nieuwe contracten toegestuurd ondanks dat ik heb aangegeven geen nieuw contract te willen en al helemaal niet voor 2 jaar vast.

Geen reactie meer en ik moet het zelf maar oplossen.

  • GEEN
  • Communicatie

Reacties

Innova Energie Webcare 26-5-2020 - 08:04
Beste Kevin,

Hartelijk dank voor uw review.

Uw annulering is inmiddels bevestigd, wat een vervelende situatie.
Wij zijn aan het uitzoeken waar het mis is gegaan. Onze welgemeende excuus voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling
9
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Simone de Geus 25-5-2020 - 12:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben pas sinds mei klant dus kan er nog weinig over kwijt.
Overstap via GasLicht.com gaat perfect, gebruik deze jaarlijks voor mijn overstap.

Reacties

Innova Energie Webcare 26-5-2020 - 08:00
Beste Simone de Geus,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij begrijpen dat u nog niet veel kunt vertellen over ons als leverancier.
Wel zijn wij blij te vernemen dat u de overstap via Gaslicht als perfect heeft ervaren.

Mochten wij iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.

Navigatie