De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Innova Energie
56% van de klanten raadt Innova Energie aan.
26% zegt Innova Energie misschien aan te raden.

Innova Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Innova Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Innova Energie ervaringen en beoordelingen. Is Innova Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Innova Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Innova Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Innova Energie
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Europese groene stroom en gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 189
Jaarprijs
€ 1704,52
56%
van 329 klanten zou deze leverancier aanbevelen
26% misschien 18% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jan-Willem Vreeswijk 11-8-2020 - 11:58

Een eenvoudige naam aanpassing na overlijden van een dierbare is veel te omslachtig en kost je geld want je CashBack vergoeding komt te vervallen in het nieuwe contract. Heel raar.

  • Geen
  • Overname bestaand contract door overlijden vereenvoudigen.

Reacties

Innova Energie Webcare 11-8-2020 - 14:03
Beste Jan-Willem Vreeswijk,

Allereerst gecondoleerd met uw verlies. Graag kom ik met u in contact om te kijken naar een oplossing voor deze vervelende situatie. Ik kan helaas geen gegevens achterhalen aan de hand van uw review.

Om deze reden verzoek ik u om contact met ons op te nemen via klantenservice@innovaenergie.nl

U mag deze e-mail ter attentie van Wesley sturen zodat ik deze voor u in behandeling kan nemen en zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken waar u ook tevreden mee bent.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 2
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Jos 7-8-2020 - 13:47

Ik heb een vast contract bij Innova, fit loopt binnenkort af. Inmiddels wordt ik tot vervelens toe benaderd door andere energie bedrijven die mij melden dat de energieprijzen inmiddels veel lager zijn geworden, dus dat ik moet overstappen( hoe weten zij dat, dat mijn Innova contract binnenkort afloopt) Ook energie-collectieven van bijv. eigen Huis en Consumentengids hopen op mijn inschrijving. Als zij komen met veel gunstiger tarieven zal ik wel weer overstappen.
Mijn vraag is: waarom sturen jullie.me niet alvast een acceptabel nieuw aanbod zodat ik gewoon bij jullie kan blijven? Dat zou mijn voorkeur hebben!

  • -zoals aangegeven in cijfers hierboven ben ik eigenlijk best tevreden over Innova: ik Kan geen minpunt bedenken, behalve dan het punt in de kolom hierboven
  • -zie de 2 kolommen hierboven

Reacties

Innova Energie Webcare 10-8-2020 - 09:47
Beste Jos,

Hartelijk dank voor uw review. Wij zouden u graag een aanbod sturen voor een verlenging met de nieuwe tarieven. Helaas vind ik in uw review niet voldoende informatie om uw contract te vinden in onze systemen. Wij komen graag met u in contact. Wij willen u vragen contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur op het telefoonnummer 070-3016616.

Met vriendelijke groet,

Liza
Team Innova Energie
Beoordeling
7
Overstapproces: 9
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 5
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 3
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
F Van der Sluis. 6-8-2020 - 14:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles verliep spoedig. Alleen het eerder genoemde maandbedrag was niet zoals
In het aanbiedingscontrakt was genoemd. In contrakt 190 en definitief afgeboekt 211 euro.
Had wel gemeldt kunnen worden door leveransier.

  • verder alles correkt.
  • Als er iets wijzigde tov aanbiedingskontract geef klant daar dan een email over.

Reacties

Innova Energie Webcare 6-8-2020 - 17:11
Beste F. van der Sluis,

Bedankt voor uw review.Fijn dat u de overstap voorspoedig heeft ervaren.
In het aanbod wat onze klanten krijgen staat vaak een net wat ander bedrag als dat Innova Energie uiteindelijk zal afschrijven. In de uiteindelijke contractbevestiging word het bedrag benoemd wat de klant werkelijk per maand zal betalen.Dit komt omdat het uiteindelijke termijnbedrag altijd gebaseerd zal worden op het historisch verbruik van een woning/zakelijk pand en niet op de schatting vanuit het aanbod. Daarom is het altijd mogelijk om het termijn bedrag ook aan te passen voor als de klant dit wenst. Mocht u dit nog niet gedaan hebben en wel wensen verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Onze mederwerkers staan voor u klaar om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Liza
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klantenservice: 6
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
gerrit breukelman 6-8-2020 - 06:25

klantenservice heb ik een 6je gegeven, omdat mijn vraag over hoe u over de verlaging van het termijnbedrag denkt, niet wordt beantwoord.
Graag ook even uitleggen, waarom gasprijs zoveel hoger is dan stroom.
mvg,
gerrit breukelman
piersonstraat 22 6971ds brummen.
tel=0650864060

  • snelle reactie.
  • antwoord op de vragen.

Reacties

Innova Energie Webcare 10-8-2020 - 09:24
Beste Gerrit Breukelman,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u de snelheid van onze antwoorden goed heeft ervaren. Wel erg vervelend dat u geen antwoord heeft gehad op uw vraag, onze excusus hiervoor.
Wij hebben u geprobeerd te bereiken. Helaas is dit niet gelukt. Wij willen u vragen contact met ons op te nemen om uw vragen te kunnen bespreken om zo toch tot een goede oplossing te kunnen komen. Wij vernemen graag van u. Onze klantenservice medewerkers staan van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur voor u klaar. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 070-3016616.

Met vriendelijke groet,

Liza
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Facturering: 5
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 3
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Bjorn Benneker 5-8-2020 - 18:52

Motivatie...?? Ik raad iedereen aan om geen klant te worden van innova..

  • Oplichters zijn het...zitten er nu sinds deze maand maar we zijn met ingang van aankomende maand alweer overgestapt naar onze vorige leverancier..

Reacties

Innova Energie Webcare 6-8-2020 - 17:16
Beste Bjom Benneker,

Bedankt voor uw review. Vervelend om van u te vernemen dat u Innova Energie niet als een fijne energieleveranier ervaard. In uw review staan helaas te weinig gegevens van u om met u contact op te kunnen nemen over de reden dat u dit zo ervaart. Daarnaast heeft u ook uw mening niet onderbouwt waardoor wij ook niet langs deze weg op uw klacht in kunnen gaan. Mocht u vragen hebben of kunnen wij u ergens mee helpen? Wij vernemen dit graag van u. Onze klantenservice mederwerkers staan van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Liza
Team Innova Energie
Beoordeling
5
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 2
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Andre van Buiten 4-8-2020 - 16:59
Overgestapt via Gaslicht.com

Het is nu 4 aug en ik heb nog niets van ze gehoord. 2 aug ging het contract in.

  • Communicatie

Reacties

Innova Energie Webcare 5-8-2020 - 08:31
Beste Andere Van Buiten,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij kijken graag voor u na wat er is gebeurd. Zou u ons een e-mail toe kunnen sturen met uw postcode en huisnummer. U kunt de e-mail sturen naar klantenservice@innovaenergie.nl

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Dennis 3-8-2020 - 13:57

Kreeg zomaar ineens een bericht van mijn vaste leverancier dat we overgenomen zijn door innova. Men geeft aan dat we 2 jaar geleden telefonisch een contract hebben afgesloten. Dit is echter 100% een leugen, want we sluiten telefonisch NOOIT iets af. Op verzoek stuurde men een geluidsopname waarop iemand een keer "ja" zegt. Vervolgens komt innova met een voorschotbedrag van 266 euro in de maand!!! Compleet belachelijk. Meteen rechtshulp ingeschakeld, want er word nu al gedreigd met een incassoprocedure. Ondertussen melding gemaakt bij acm. Ik hoop dat innova snel van de markt verdwijnt, want dit zijn gewoon oplichters.

  • Geen.

Reacties

Innova Energie Webcare 4-8-2020 - 08:44
Beste Dennis,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te horen dat u niets wist van de overstap, dat is natuurlijk nooit onze intentie. Kunt u mij uw postcode en huisnummer doorgeven, via een e-mail naar klantenservice@innovaenergie.nl? Dan ga ik direct voor u nakijken wat er is gebeurd.

Wat betreft het termijnbedrag, bij de aanmelding geeft u zelf verbruik op. Wij houden echter bij het verwerken van uw aanmelding het standaard jaarverbruik aan wat wij ontvangen van uw netbeheerder. Het standaard jaarverbruik, ook wel stamdata genoemd, betreft het gemiddelde verbruik van de afgelopen drie jaar van uw adres. Dit geldt dus ook als u korter op het adres woont. In de stamdata wordt geen rekening gehouden met eventuele zonnepanelen want deze informatie heeft de netbeheerder niet voor ons.

Met vriendelijke groet,
Amal
Team Innova Energie

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Wendy floris 2-8-2020 - 13:17

Ik heb me niet eens aangemeld voor deze maatschappij heb het contract telefonisch nog verbroken binnen de bedenk dagen. Nu heb ik een boete van mijn huidige stroom leverancier te pakken en heb ik gebeld met innova over hoe en wat. Ze zei u moet op u contract kijken en verder punt. Nou verzeker je in dat contract staan verder geen gegevens daarover. Ben dus een boete cluasule verder en de lage tarieven gaan dat echt niet op vangen. Sta voor 200 euro in de maand. Nou dat heb ik zeker zelf ook biet opgegeven want weet allang dat wij het daar niet mee redden.

Reacties

Innova Energie Webcare 3-8-2020 - 11:47
Beste Wendy Floris,

Hartelijk dank voor uw review. Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken.

Zoals afgesproken hebben wij u een e-mail toegestuurd waarin wij uitleggen hoe de aanmelding tot stand is gekomen. Hierbij hebben wij alle bevestigingen als bijlage toegevoegd. Zoals afgesproken zullen wij de opzegvergoeding van de vorige leverancier voor u vergoeden. Dit staat ook in uw contractvoorwaarden. Hiervoor hebben wij de volledige eindnota van de vorige leverancier nodig. De eindnota mag u naar ons doormailen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op werkdagen van 09:00uur tot 17:00uur via telefoonnummer 070 301 66 10 of per e-mail via klantenservice@innovaenergie.nl. Wij staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Amal
Team Innova Energie
nol van dolrt 1-8-2020 - 10:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Te vroeg ben pas zes weken lid

Reacties

Innova Energie Webcare 3-8-2020 - 08:34
Beste Nol van Dolrt,

Hartelijk dank voor uw review.

Ik snap dat het op dit moment te vroeg is om een review te plaatsen. Ik hoop dat de overstap goed is verlopen. Ik hoop dat u op een later moment nog een review achter wilt laten. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservicemedewerkers staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,
Amal
Team Innova Energie
Beoordeling
2
Duurzaamheid: 2
Klantenservice: 2
Prijsstelling: 2
Online dienstverlening: 2
Klachtenafhandeling: 2
Overstapproces: 3
Facturering: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Han Sprik 31-7-2020 - 12:31
Overgestapt via Gaslicht.com

€ 100,- hoger dan de geoffreerde opgave

Reacties

Innova Energie Webcare 3-8-2020 - 08:31
Beste Han Sprik,

Bedankt voor uw review. U geeft aan dat het termijnbedrag niet overeenkomt met hetgeen dat u heeft gezien in het aanbod.

Bij de aanmelding geeft u zelf verbruik op. Wij houden echter bij het verwerken van uw aanmelding het standaard jaarverbruik aan wat wij ontvangen van uw netbeheerder. Het standaard jaarverbruik, ook wel stamdata genoemd, betreft het gemiddelde verbruik van de afgelopen drie jaar van uw adres. Dit geldt dus ook als u korter op het adres woont. In de stamdata wordt geen rekening gehouden met eventuele zonnepanelen want deze informatie heeft de netbeheerder niet voor ons. Indien u het verbruik en dus ook het termijnbedrag aangepast wilt hebben dan mag u hierover contact met ons opnemen. Wij passen het termijnbedrag graag voor u aan.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie

Navigatie