Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Geen telefonische verkoop, wél goede service

Het aanbod energiecontracten neemt toe. Helaas resulteert dit ook in een toename van agressieve en misleidende verkoop, zo waarschuwt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De toezichthouder krijgt er veel klachten over. Steeds vaker worden consumenten en zzp'ers benaderd door bedrijven die zogenaamd een aantrekkelijk aanbod hebben. Het gaat dan om opdringerige verkoop van dure energiecontracten. Gaslicht.com doet absoluut niet aan telefonische verkoop of verkoop aan de deur. We bieden uitsluitend onafhankelijke vergelijkingen aan via onze eigen website en app. En we zijn zes dagen per week bereikbaar als u ons nodig heeft.

geen-telefonische-verkoop-wel-goede-service.png

Vergelijken wanneer het u uitkomt

Telefonische verkopers en deurverkopers dienen zich vaak aan op de meest ongunstige momenten. U bent onderweg, op uw werk, aan het genieten van uw avondeten of uw favoriete serie. Op zulke momenten bestaat de kans dat u zich laat overrompelen door getrainde verkopers met gladde praatjes. Niet wenselijk toch? Gaslicht.com belt u nooit ongevraagd op en wij verschijnen ook niet bij u aan de deur. U kiest zelf uw moment om energie te vergelijken op onze website. Net een bakje koffie gezet? Een mooi moment om eens op de bank te ploffen en naar Gaslicht.com te gaan. U zit zelf aan de knoppen.

Volledig overzicht

Op Gaslicht.com kunt u op uw gemak alles bekijken en daarop uw keuze baseren. Wij tonen een volledig overzicht van energieleveranciers. Op basis van uw postcode en (gemiddelde) verbruik ziet u in één oogopslag welke energieleverancier het voordeligste of meest duurzaam voor u is. Geen addertjes onder het gras dus, maar transparant en onafhankelijk. 

De kleine lettertjes

Hoewel overstappen van energieleverancier een fluitje van een cent is, bestaat er nogal eens onduidelijkheid over de opbouw van een energiecontract en de energierekening. Een volledig beeld schetsen aan de telefoon is haast onmogelijk. Vlugge verkopers praten gemakkelijk over de ‘kleine lettertjes’ heen. Op Gaslicht.com tonen wij uitgebreide pakketdetails waarin u ziet hoe een specifiek energiecontract is opgebouwd. Daarbij tonen wij altijd de volledige (all-in) jaarkosten, waarin alle kosten zijn meegenomen om verrassingen achteraf te voorkomen.

Team van eigen energie-experts

Wij zijn trots op ons team van bevlogen en deskundige energie-experts. Zij delen hun expertise regelmatig in landelijke media en zorgen voor actuele informatie op onze website. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Stop telefonische verkoop

Heeft u last (gehad) van opdringerige telefonische verkopers? Ga naar ons meldpunt, meld uw klacht en zorg er zo samen voor dat het stopt. Helaas horen wij de laatste tijd ook steeds vaker dat bedrijven bellen uit onze naam. Daarmee duperen ze consumenten en zzp’ers die denken te maken te hebben met de onafhankelijke experts van Gaslicht.com. Wij bellen echter nooit uit onszelf en doen ook niet aan deurverkoop. Bent u door iemand benaderd die zich voordoet als iemand van Gaslicht? Neem dan gelijk contact met ons op en geef alstublieft zo veel mogelijk details aan ons door.

Deurverkoop

Nooit meer last van opdringerige energieverkopers aan de deur? Bestel onze gratis deursticker! Vele tienduizenden gingen u al voor.


Geactualiseerd: vrijdag 15 maart 2024

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken.

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.