De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Meldpunt ongewenste energieverkoop

Bent u benaderd door een telefonische verkoper of deurverkoper van energie, of heeft u een energiecontract via hen afgesloten en voelt u zich gedupeerd? Meld uw klacht bij ons en samen zorgen we dat deze praktijken stoppen.

Stop telefonische verkoop en deurverkoop

Gaslicht.com doet niet aan telefonische verkoop en deurverkoop. Helaas horen wij de laatste tijd steeds vaker dat bedrijven bellen uit onze naam. Daarmee duperen ze consumenten en zzp’ers die denken te maken te hebben met de onafhankelijke experts van Gaslicht.com. Wij bellen echter nooit uit onszelf en komen ook niet bij u aan de deur. Bent u door iemand benaderd die zich voordoet als iemand van Gaslicht, neem dan gelijk contact met ons op en geef alstublieft zo veel mogelijk details aan ons door.

Mail ons

Stuur een e-mail naar meldpunt@gaslicht.com en laat ons het volgende weten:

  • Bent u gedupeerd of benaderd?
  • Door welk bedrijf bent u benaderd?
  • Welke correspondentie vond er plaats?
  • Bij welke energieleverancier heeft u (ongewild) een contract afgesloten?
  • Wat is uw klantnummer?

Door deze informatie met ons te delen kunnen we deze praktijken een halt toeroepen. Wij kunnen contact opnemen met energieleveranciers om hen te wijzen op deze ongewenste praktijken en te werken aan oplossingen om dit te voorkomen. Uw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, lees daar meer over in ons privacybeleid.

Hulp nodig bij ongewenst contract?
Stuur naast bovengenoemde punten ook de gegevens van uw nieuwe contract naar meldpunt@gaslicht.com. Wij gaan dan onze uiterste best voor u doen om een oplossing te vinden.

Deurverkoop

Nooit meer last van opdringerige energieverkopers aan de deur? Bestel onze gratis deursticker!


Geactualiseerd: woensdag 16 oktober 2019

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Ik ben Arnoud, sinds 2016 werkzaam voor Gaslicht.com, inmiddels als marketing manager. Mijn werk is ontzettend veelzijdig. Van berichten op social media tot acties met partners en nieuwe TV- en radiocommercials; elke dag is anders. Besparen op je energierekening door over te stappen is zó ontzettend eenvoudig dat ik mijn enthousiasme daarover niet onder stoelen of banken steek. Maar ook als er vragen zijn zit er 7 dagen per week een sterk team met energiespecialisten voor u klaar.

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie