De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Ontdek wat zonnepanelen opleveren
Zonnepanelen kopen

Subsidie zonnepanelen alweer overtekend

door Jeanet Woldring

De subsidieregeling voor zonnepanelen is ook dit jaar ruim overtekend. Sinds maandag 1 maart kunnen particulieren zich inschrijven voor een subsidie op kleine zonnepanelen. Aanvragen blijft weliswaar mogelijk tot 1 november, maar door de overtekening is de kans klein dat nieuwe aanvragen gehonoreerd worden.

Binnen een dag hebben zich al zo'n zeventienduizend mensen gemeld. Het ministerie van Economische Zaken verwacht dat zo'n vierduizend aanvragen worden toegewezen. Onder de aanmelders wordt geloot.

In totaal zit er 69 miljoen euro in de pot. Later dit jaar komt er ook nog een subsidie voor grotere zonnepanelen. Die regeling, die vooral bedoeld is voor bedrijven, gaat van start op 31 mei.
 

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2010
Geactualiseerd: vrijdag 1 maart 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Ontdek wat zonnepanelen opleveren

Vergelijk pakketten met zonnepanelen inclusief omvormers en montagemateriaal.

Navigatie