De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Nù bij uw overstap:
€ 20 cadeaukaart voor

In 3 stappen overstappen naar een andere energieleverancier 

Gaslicht.com biedt een onafhankelijk en objectief overzicht van alle energieleveranciers zodat u veilig en gratis kunt overstappen op energie van een energieleverancier die het beste bij u past. U kunt ook direct naar de Energievergelijker en energie vergelijken om te zien welke energieleverancier de beste geldretour acties heeft.

Bij Gaslicht.com bent u aan het juiste adres! Energieleveranciers zetten regelmatig exclusieve acties in op deze vergelijkingssite, waardoor u honderden euro's extra op uw energierekening kunt besparen. Met de Gaslicht prijsgarantie bent u altijd verzekerd van energie voor de laagste prijs: exclusieve actietarieven, welkomstpremies en kortingen krijgt u daadwerkelijk en gegarandeerd berekend.

Overstappen van energieleverancier in 3 stappen:

3-stappen-gaslicht.png


Vul uw postcode in en de hoeveelheid stroom en/of gas die u per jaar verbruikt. Als u uw jaarverbruik niet weet, kiest u heel gemakkelijk het al ingevulde gemiddelde energieverbruik op basis van het aantal personen in uw huishouden. Vink aan indien u een dubbele meter heeft. Klik op 'Vergelijk energieprijzen'.


De Energievergelijker berekent welke energieleverancier voor u de goedkoopste energietarieven heeft. De aanbieder met de goedkoopste energietarieven staat bovenaan. Met de filters kunt u specifieke voorkeuren aangeven zoals variabele of vaste tarieven, duurzaamheid en de duur van het contract. Het detailoverzicht biedt u van elk product een duidelijke beschrijving: leveranciersgegevens, productinformatie, kostenberekening en ervaringen van andere overstappers. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor de juiste energieleverancier.

Nadat u uw keuze gemaakt heeft, klikt u op 'Aanmelden'. Door het formulier in te vullen en online te versturen, wordt uw energie overstap geregeld. U ontvangt direct een e-mailbevestiging van Gaslicht.com. Na ontvangst van de bevestiging van de leverancier heeft u een bedenktijd van 14 kalenderdagen waarbinnen u de overeenkomst zonder opgaaf van redenen mag herroepen (ontbinden). Afhankelijk van uw huidige contract is de overstap naar uw nieuwe energieleverancier binnen 6 weken gerealiseerd.

U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen, omdat de nieuwe energieleverancier dit voor u doet. En dat zonder een moment zonder energie te zitten. In een paar minuten heeft u uw complete energie overstap geregeld! Zeker weten of u probleemloos kunt overstappen op energie van een andere energieleverancier? Bel 0342-411350 voor gratis advies.

Naar de Energievergelijker om de voor u goedkoopste energieleverancier uit te rekenen.


Gepubliceerd: 22-09-2009
Geactualiseerd: 18-03-2019

Navigatie