Zonnepanelen in 3 stappen

Wij vragen uw adresgegevens om de kosten nauwkeurig te berekenen.

Voor statistische doeleinden bewaren we alleen uw postcode, maar zonder huisnummer zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wij delen uw adresgegevens niet met derden.
  • Installatie binnen 6 weken
  • Zekerheid door 25 jaar garantie
  • Snelle terugverdientijd

Interview: “Blij dat ik heb gekozen voor zonnepanelen”

door Arnoud Timmerman 3 reacties Leestijd: 5 minuten

Zonnepanelen. Ze zijn steeds meer in trek. Niet verwonderlijk door de alsmaar stijgende energieprijzen en de zon die steeds feller gaat schijnen. Sinds de lancering van Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com hebben we al vele huishoudens blij kunnen maken met de beste zonnepanelen uit de markt. We vroegen een van onze klanten het hemd van het lijf.

Kun je jezelf even kort voorstellen?

Mijn naam is Sander Wemmers. Ik woon in Aerdenhout met mijn gezinnetje met twee kinderen. We wonen hier nu sinds een jaar en hebben net een grote verbouwing achter de rug. De laatste stap was de keuze voor zonnepanelen.

zonnepanelen-familie-wemmers.png


Waar is je zoektocht naar zonnepanelen begonnen?

Nou, je kunt er wel een hele studie op loslaten over welke zonnepanelen, of omvormers de beste zijn en dan ook nog bekeken per situatie. Mijn zoektocht verliep via verschillende websites en ervaringen van andere mensen. Van daaruit heb ik nagedacht over wat voor ons het beste is. Er zijn veel partijen die nu zonnepanelen aanbieden, dat vond ik wel lastig. Vooral de manier van communiceren, informatie verschaffen en serieus doorpakken vond ik belangrijk. En daarin trof ik grote verschillen aan.

Wat kwam je zoal tegen tijdens je zoektocht naar zonnepanelen?

Ik heb verschillende offertes aangevraagd. Heb daarbij duidelijk gemaakt dat ik op zoek ben naar panelen om 4.500 kWh op te wekken. Dat verbruiken wij per jaar. Veel partijen, ook zeer gerenommeerde, kwamen daar totaal niet uit: lastig, kan niet, past niet, dat soort reacties. Ze droppen een offerte en daarna hoor je vaak nooit meer iets. Ja, soms twee maanden later nog. Of ik kreeg hele onpersoonlijke mailtjes, met daarin een grote knop om de offerte maar gewoon te bevestigen. Dan belde ik om te zeggen dat het voorstel niet overeenkwam met mijn wensen en ze maar op maximaal 3.300 kWh uitkwamen. Puur gericht op verkopen, maar niet om de klant echt te helpen met de beste oplossing. Het gaat wel om een relatief grote uitgave, dus dan wil je serieus genomen worden. Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com bood het beste plaatje.


“Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com bood het beste plaatje”


Dus koos je voor Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com?

Ja, zonder twijfel. En jullie slogan “Zonder Gedoe” is goed gekozen, want dat maken jullie echt waar. Jullie hebben het beste aanbod al vergeleken en de aanvraag via de site werkt heel eenvoudig. Deze werd snel en deskundig opgevolgd, de afspraak werd snel gemaakt en binnen 3 weken lagen de panelen op het dak. En de installateurs die langskwamen, dat waren echte toppers. Ze communiceerden netjes, waren vriendelijk, werkten snel en nauwkeurig en alles verliep in goed overleg. Ik weet uit ervaring van mijn schoonouders dat dit ook heel anders kan uitpakken. Daar kwamen ‘installateurs’ met een laddertje, gingen het dak op en hebben de panelen scheef neergelegd, met ook nog lekkage als gevolg. Die mensen kwamen notabene via een gerenommeerde partij. Gelukkig heb ik een geweldige ervaring gehad. Na de installatie werd goed en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Niets dan lof!


“Na de installatie werd goed en duidelijk uitgelegd hoe alles werkt


Sinds vorig jaar zijn de energieprijzen fors gestegen, heb je daar al iets van gemerkt?

Eigenlijk merk ik er niet zo veel van. Ik heb nog een doorlopend energiecontract en heb er nu nog geen last van. Maar het contract loopt niet zo heel lang meer door, dus ik maak me wel zorgen. De markt is nu zo wispelturig. Dat geldt trouwens voor de hele economie, kijk maar naar de stijgende rentes en inflatie. Ik houd de energiemarkt altijd nauw in de gaten en hoop dat ik na afloop van mijn contract toch weer een goede overstap kan maken. Ik ben in elk geval blij dat ik de keuze heb gemaakt voor zonnepanelen, want daarmee bespaar ik nu in een paar weken tijd al aanzienlijk op mijn energiekosten.


“Ik bespaar na een paar weken al aanzienlijk op mijn energiekosten


En nu, elke dag even kijken hoe het gaat met de opwek van je panelen?

Absoluut. Het zonnetje schijnt nu uitbundig en ik kijk dagelijks wel even hoe het gaat. Ik wek lekker mijn eigen stroom op en dat geeft een heel vrij gevoel.

Heb je al eens nagedacht over de toekomst, bijvoorbeeld de koppeling met een thuisbatterij?

Ja, ik heb me al wel verdiept in de thuisbatterij. Op dit moment vind ik het nog te duur en wat te onzeker. Maar ik verwacht in de toekomst wel de stap te maken naar een thuisbatterij, om op die manier nog minder afhankelijk te worden. Gelukkig heb ik via Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com een systeem waarop ik in de toekomst eenvoudig een batterij kan aansluiten.

Benieuwd naar wat Zonnepanelen Zonder Gedoe voor jou kan doen?
Ontdek het hier of neem vrijblijvend contact met ons op.


Interview: “Blij dat ik heb gekozen voor zonnepanelen”
Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 12 december 2022

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken.

Reacties (3)

Geplaatst door: J.Megens ()

Na .

Na foute offerte juli 2022 en correctie werd de beloofde leveringsdatum twee maal uitgesteld.Bij plaatsing 1 februari was de grondkabel vergeten, en zou op 9 februari aangesloten worden; zonder berichtgeving bleef men weg. Bij vervanging van de meterkast bleek een belangrijk stopcontact in de keuken zonder stroom. Dit werd hersteld na twee weken, doch de aansluiting van de zonnepanelen bleek niet geregeld, hetgeen echter wel was afgesproken
Ne het zoveelste telefonisch contact zou men dit "doorzetten' naar de installateurs, verder actie was niet mogelijk.
Dit alles maakt een hopeloze indruk

Geplaatst door: Fred Schipper ()

Beste Gaslicht waarom antwoorden jullie niet binnen een normale tijd op E mail.
Waarom worden de 6 a 8 week installatie tijd niet gerealiseerd, waarom moet de klant achter een offerte aan?
Waarom wordt er pas na ruim 5 maanden pas geïnstalleerd, (17 November) ben begin Juni gestart met het traject en heb niets anders moeten doen dan jullie achter de broek aan zitten.

Geef nu eens gewoon antwoord.

Opmerking van de redactie op 29-07-2022
Beste meneer Schipper,

Bedankt voor uw bericht en allereerst mijn excuses dat u nog geen reactie van ons heeft ontvangen.
Vanwege de tekorten aan monteurs is het lastiger voor onze planning om installatiedatums te versturen. We zijn nu een aantal nieuwe teams aan het beoordelen op kwaliteit om extra in te zetten in eerdere periodes. Ik heb aan onze planning doorgegeven dat u graag de installatie wilt vervroegen. Wanneer de extra teams ingepland kunnen worden, zult u hiervan op de hoogte gesteld worden. Voor nu verwacht ik dat dit op korte termijn duidelijker gaat worden, maar ik vraag om uw geduld zodat wij dit voor u kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
Geplaatst door: Jan van der Lei ()

Wij hebben zonnepanelen maar gaan verhuizen
In de loop van de zomer (Augustus?) is de aanbouw klaar
Graag in loop van de zomer informatie over zonnepanelen plan
Vr. Gr. Jan

Opmerking van de redactie op 25-03-2022
Beste meneer van der Lei,

Bedankt voor uw reactie. Wat leuk om te horen dat u interesse heeft in zonnepanelen!

U mag tegen die tijd uiteraard contact met ons opnemen. Wij voorzien u dan graag van alle informatie.

Met vriendelijke groet,
Cherlaine
Dit artikel is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.
Website van het Jaar Shopping Awards

Ontdek wat zonnepanelen opleveren

Vergelijk pakketten met zonnepanelen inclusief omvormers en montagemateriaal.