De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
DELTA
38% van de klanten raadt DELTA aan.
38% zegt DELTA misschien aan te raden.

DELTA ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van DELTA geven. Twijfelt u nog? Lees dan de DELTA ervaringen en beoordelingen. Is DELTA uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over DELTA plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over DELTA met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van DELTA
Het voordeligste actiepakket van DELTA!
Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 200
Jaarprijs
€ 1780,00
38%
van 16 klanten zou deze leverancier aanbevelen
38% misschien 25% niet

Klantervaringen

Beoordeling
3
Prijsstelling: 5
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 2
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Stein 30-3-2020 - 13:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij overstappen van DELTA naar een andere leverancier, hou je overstap datum goed in de gaten anders krijg je je welkomspremie niet zelfs als de einddatum in het weekend valt.
Voor 1 februari moesten de leveranciers het onderling regelen.
Het is toen niet gebeurt. Ook met verdere kontacten is het niet geweldig met de service.
Mijn vader is inmiddels ook bij DELTA vertrokken.
WEES OP UW HOEDE BIJ DELTA

  • Geen
Opmerking van Gaslicht.com 30-3-2020 - 14:52
Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoorderling. Mochten wij ergens bij kunnen helpen dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
L.W. Raijmakers 20-3-2020 - 17:06

Buiten mijn wil en weten overgestapt naar Delta, na een telefonisch contact met een klantenwerver van Delta, waarin ik duidelijk had aangegeven niet over te willen stappen. Daarna diverse telefoongesprekken nodig gehad om dit terug te draaien. Nadat het was teruggedraaid wel de 2 maanden moeten betalen bij mijn vorige leverancier maar op de terugbetaling van Delta kun je gewoon weken wachten. De terugbetaal periode van 11 dagen die zij hanteren wordt met weken overschreden, ondank dat ik herhaaldelijk telefonisch reclameer. Net weer gebeld en nu kan ik weer een week wachten want ze hebben een administratie die kennelijk alleen op vrijdag werkt. Waarschuwing voor iedereen: stap nooit over naar dit achterlijke, onprofessionele bedrijf.

  • Geen enkele. Nog duur ook.
  • Breek me de bek niet los. Dit vakje is te klein.

Reacties

DELTA Webcare 23-3-2020 - 15:18
Hallo L.W. Raijmakers,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt met ons. Graag zou ik willen nakijken of ik iets voor je kan betekenen. Zou je contact met ons op willen nemen? Dit kun je doen via Facebook Messenger via deze link: m.me/deltaenergienl En op Twitter via @deltaenergienl. Als je liever een e-mail stuurt mag je dit doen naar info@deltaenergie.nl

^Tessa
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Michael Wilhelm 19-3-2020 - 09:36

Niet klantvriendelijk veelste duur Word niet geholpen zou niemand het aanraden lees de reviews maar niks maar dan ook niks goeds over te vertellen

  • Geen 1 slecht bedrijf bekijk de reviews
  • Alles goedkopere prijzen
  • Klantenservice mag ook beter veel beter werd niet geholpen met mn probleem en niet dreigen

Reacties

DELTA Webcare 19-3-2020 - 11:03
Goedemorgen Micheal,

Bedankt voor jouw review.
Ondanks onze pogingen om jou zo goed mogelijk te helpen om een passende oplossing te bieden, is dit helaas niet gelukt.
Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag van je!

^Ezra
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Me 19-3-2020 - 07:46

Overgestapt naar Delta Zakelijk!
Dit mag niet zomaar. Volgens Delta wel!
In 3 mnd tijd toren hoog bedrag!

Reacties

DELTA Webcare 19-3-2020 - 09:10
Goedemorgen Me,

Wat vervelend om te horen dat je hoge kosten heb moeten maken omtrent de omzetting van jouw particuliere contract naar zakelijk.
Graag ontvang ik jouw klantnummer zodat ik dit na kan kijken voor je.
Je kunt ons hiervoor een bericht sturen op Facebook Messenger via deze link: m.me/deltaenergienl en op Twitter via: @deltaenergienl.
Als je liever een e-mail stuurt mag je dit doen naar info@deltaenergie.nl.

^Ezra
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Rienties 13-3-2020 - 17:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Op zoek naar een goedkopere en snelle leverancier.

  • Snel, goede prijs en gemakkelijke handeling.
Beoordeling
4
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 1
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
MvdDool 11-3-2020 - 12:20
Overgestapt via Gaslicht.com

02-02-2020 overgestapt, uiteindelijk 24-02-2020 klacht geregistreerd in klachtenkompas. Momenteel loopt het onderzoek nog steeds en is het wachten op een nieuwe release. Veel vertrouwen in het geheel heb ik vooralsnog niet.

Reacties

DELTA Webcare 12-3-2020 - 15:39
Beste MvdDool,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt met ons. Dit is uiteraard niet de bedoeling!

Graag ontvang ik jouw gegevens zodat ik met je mee kan kijken hoe het er op dit moment voorstaat. Ik wil je vragen om je klantnummer naar ons toe te sturen. Dit kun je doen via Facebook Messenger via deze link: m.me/deltaenergienl En op Twitter via @deltaenergienl. Als je liever een e-mail stuurt mag je dit doen naar info@deltaenergie.nl

^Tessa
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 2
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Karin 2-3-2020 - 10:09

Een tijdje geleden overgestapt naar een andere energieleverancier omdat ik het ergens anders veel goedkoper kon krijgen. Ik kreeg toen een brief waarin min of meer gevraagd werd om bij hen te blijven omdat er veel aanbieders langs de deur gaan bij mensen om delta af te kraken(dit was helemaal niet mijn reden, maar goed) . Later aan de telefoon werd mij meteen gevraagd 'Waarom gaat u weg bij ons', en opeens kon er over het maandbedrag onderhandelt worden. Heb toen duidelijk aangegeven dat mijn besluit vast stond om over te stappen. Ongeveer een maand nadat ik was overgestapt werd ik weer gebeld door Delta, ze wilden mij terug hebben als klant en ze wilden dat ik terug overstapte, zij zouden dan de boete betalen. Daar ben ik uiteraard niet ingetrapt. Wat een ongelofelijke brutaliteit!! Nu ben ik nog meer overtuigd dat ik hier nooit meer klant word.

  • *Goedkopere prijzen hanteren
  • *De keuzes van de klant respecteren

Reacties

DELTA Webcare 2-3-2020 - 12:10
Hoi Karin,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt. Dit is niet hoe wij met onze klanten willen omgaan.

De brief die je omschrijft komt mij niet bekend voor. Ik zou graag voor je willen uitzoeken of deze brief daadwerkelijk van DELTA Energie af komt. Zou je contact met ons willen opnemen? Dit kun je doen via Facebook Messenger (link: m.me/deltaenergienl) Of via Twitter @deltaenergie.nl. Uiteraard kun je ons ook een e-mail sturen via info@deltaenergie.nl.

^Tessa
Beoordeling
6
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 6
Overstapproces: 6
Online dienstverlening: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Lucien 29-2-2020 - 10:08
Overgestapt via Gaslicht.com

krijg nog niet veel voor elkaar. wil mijn maandbedrag aanpassen

Reacties

DELTA Webcare 2-3-2020 - 11:45
Hoi Lucien, Wat vervelend dat het niet lukt om je maandbedrag aan te passen. Zou je mij je klantnummer willen sturen? Dan kan ik jouw termijnbedrag aanpassen. Je kunt jouw klantnummer sturen via Facebook Messenger, dat kan via deze link: m.me/deltaenergienl En op Twitter via @deltaenergienl. Als je liever een e-mail stuurt mag je dit doen naar info@deltaenergie.nl ^Tessa
Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Eric 23-2-2020 - 13:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Besparing

Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Geen idee nog! 20-2-2020 - 10:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging vlot en zonder problemen,!

  • Krijg geld toe!

Navigatie