De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
DELTA
59% van de klanten raadt DELTA aan.
27% zegt DELTA misschien aan te raden.

DELTA ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van DELTA geven. Twijfelt u nog? Lees dan de DELTA ervaringen en beoordelingen. Is DELTA uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over DELTA plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over DELTA met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van DELTA
Het voordeligste actiepakket van DELTA!
Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Welkomstpremie
€ 50
Jaarprijs
€ 1890,52
59%
van 22 klanten zou deze leverancier aanbevelen
27% misschien 14% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rene Boogaard 3-8-2020 - 11:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer vriendelijke klantenservice

Beoordeling
9
Prijsstelling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Gonny Buijs 2-8-2020 - 11:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Zijn nog maar 2 maanden abonnee

Beoordeling
9
Facturering: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Youp Hiel 1-8-2020 - 12:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede service

  • Sint Jansteen
  • Sint Jansteen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Cha 31-7-2020 - 07:46

Betaal super veel per maand aan hun. Ze denken totaal niet met je mee! Inderdaad ook dubbel incasseren. Inderdaad aan de deur mooie praatjes. Maar niks van waar!

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 10
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.M. Oome 25-7-2020 - 11:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik bekijk elk jaar wat voor mij op dat moment de meest aantrekkelijke energieleverancier is. Doe dat elk jaar bij gaslicht.com. Ik heb zodoende al veel op mijn energiekosten besparen. Ik kan het iedereen aanraden. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je dat niet doet.

  • Makkelijk om je gegevens in te voeren.
  • Heel overzichtelijk wat de kosten bij de verschillende energieleveranciers zijn.
  • Eenvoudig om zo voor jou de beste keuze te maken.
  • Eenmaal de keuze gemaakt dan kun je met een klik "op de muisknop" alles regelen. Geen gedoe met zelf aanmelden bij je nieuwe leverancier of afmelden bij je oude leverancier. Heel eenvoudig dus. Nog nooit problemen mee gehad en ik ben toch al wat keren overgestapt.
  • Mocht je van gedachte veranderen dan heb je nog 2 weken bedenktijd.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Martin 21-7-2020 - 13:14

App van delta werkt niet optimaal

  • Zeeuws bedrijf
  • App professioneller maken
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
den Boer 19-7-2020 - 20:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles gaat supermakkelijk. Als iedereen zijn zaakjes zo deed als gaslicht.com zou dat het leven een stuk makkelijker maken!

  • Snelle reactie
  • geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
S mari 17-7-2020 - 12:56

Ik aanraad niemand aan heel slecht service en ze zijn heel duur

  • Nix. ze moeten ermee stoppen en laten aan proffssionele
  • Ermee stoppen is beste voor hun

Reacties

DELTA Webcare 21-7-2020 - 11:04
Goedemorgen, wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over ons. Ik kijk graag wat ik voor je kan doen. Wil je mij een berichtje sturen met je klantgegevens? Dit kun je doen via Facebook Messenger via deze link m.me/deltaenergienl en op Twitter via @deltaenergienl ^Annelies
DELTA Webcare 21-7-2020 - 11:05
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Yanick 15-7-2020 - 19:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Erg makkelijk overzicht en weinig gedoe

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dhr. de Witte 14-7-2020 - 10:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Het hele overstapproces liep als een zonnetje. Van aanmelding bij Gaslicht tot aan de eerste levering/facturering door Delta en de afrekening met de vorige leverancier was hetgeen we hadden afgesproken ook werkelijkheid geworden. Zonder enig voorbehoud of correctie!!

  • Zie motivatie!

Navigatie