De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
DELTA

DELTA reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over DELTA? Lees hier de DELTA ervaringen en reviews. Is DELTA uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over DELTA achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

59% van 34 klanten beveelt aan.
38% misschien 3% niet

Klantervaringen over DELTA

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Duurzaamheid
1,0
Gedupeerde 29-11-2021 - 21:30

Door hun eigen fouten te begaan en brutaal tegen over de klant. Gaat Delta Energie zelf hun schuldhulpverlening maar activeren maar dat gaat men niet vermelden tegen over de klant

  • Hun klantenbinding recqputuleren en reorganiseren ander lopen de mensen gewoon weg
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
1,0
Prijsstelling
5,0
Klachtenafhandeling
1,0
Automation Support 18-11-2021 - 17:42

Ik heb me aangemeld bij Delta energie nadat mijn vorige leverancier, Welkom energie, niet meer mocht leveren. Contract bij delta geaccepteerd, 2 dagen later ontving ik een mail van Delta of ik maar even snle € 600,00 waarborg wilde overmaken omdat mijn bedrijf volgens het EDR niet credietwaardig zou zijn. Ik heb me vervolgens bij het EDR gemeld met een verzoek om inzage in dit negatieve rapport. Ik kreeg een brief van het EDR dat ik niet door hen afgewezen was. Dus op grond van valse informatie probeert Delta bij klanten een waarborgsom te claimen. Schande!

  • Helaas geen
  • zijn niet eerlijk

Reacties

DELTA Webcare 29-11-2021 - 11:00
Goedemorgen Automation Support, wat vervelend dat je vanuit ons een negatieve EDR score hebt gekregen maar dat hier geen sprake van is. Zou je contact met ons op willen nemen? Dan zoeken wij graag voor je uit wat er mis is gegaan en hoe we dat kunnen oplossen. Je kunt ons bereiken via WhatsApp (0118-225500), telefonisch, Facebook Messenger of per e-mail via info@deltaenergie.nl ^Tessa
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad DELTA aan
John Jobse 8-11-2021 - 14:33

Ben weer over gestapt doe ik elk jaar want ik kijk alleen maar naar de welkomstpremie. Die is het snelste verdient ik heb zonnepanelen liggen en kom daar ruim mee uit.

  • Overstappen was snel geregeld via Gaslicht.com
  • Geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces
2,0
Klachtenafhandeling
4,0
Klantenservice
5,0
Online dienstverlening
6,0
Prijsstelling
3,0
a. Smits 2-11-2021 - 18:05

Ik had begin okt. Nieuw contract via vanzelf afgesloten dus ruim voor faillissement van Welkom Energie maar ze laten me mooi zitten kreeg bericht (na mijn mail) dat zij NIET het gemaakte contract na komen.

  • Contract is contract!!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
1,0
Online dienstverlening
1,0
jim 22-10-2021 - 14:30

aanbiedingen worden aangesmeerd en eindstand kan je hier niet meer van afzien. Belachelijk. Delta nooit meer.

  • geen
  • waarheden vertellen
9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad DELTA aan
Marianne Stanlein 20-10-2021 - 10:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel en zonder problemen is de overstap naar Delta Energie met jullie hulp vlekkeloos verlopen.

  • Zie motivatie
  • Delta Energie zou eigenlijk de automatische maandelijkse afschrijving moeten voorstellen. Hebben ze niet gedaan.
8
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Bart Vanhommerig 19-10-2021 - 10:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Delta heeft mij twee keer gebeld, kort na elkaar, om na te gaan of ik nog vragen had over de overstap. Heel klantvriendelijk, maar dat was niet nodig geweest 🙂. Verder een naadloze overgang.

  • Naadloze overgang.
  • 1x bellen of ik nog vragen heb is genoeg.
7
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
4,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Edwin 18-10-2021 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen gaat heel eenvoudig, maar in tegenstelling tot andere aanbieders hebben ze geen mogelijkheid om de actuele verbruiksgegevens in te zien.
Dat kan alleen middels een extra apparaat die al 2 jaar niet meer beschikbaar is.

  • Een fatsoenlijke app ontwikkelen waarbij je het verbruik per dag kan inzien.
  • Vele andere aanbieders hebben zo'n app, maar bij Delta is dit niet mogelijk zonder gebruik te maken van een extra apparaat. Het extra apparaat is echter al 2 jaar niet meer te leveren.
  • Dit is niet vooraf gecommuniceerd en dat had zeker wel handig geweest.
  • Nu kun je alleen achteraf je verbruik inzien en dat is mosterd na de maaltijd.
8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad DELTA aan
Mark van der Wal 17-10-2021 - 15:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Heldere communicatie via mail, en juiste schatting maandbedrag.
Heerlijk ongecompliceerd overgestapt, waarin volledig voorzien te worden van juiste informatie. Het voelt goed om bij Delta te zitten.

  • Berkel en Rodenrijs
  • Berkel en Rodenrijs
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Marquerite van der Male 6-10-2021 - 09:25

Vraag je om je huidige contract te verlengen tegen de toen afgesloten voorwaarden. Nee doen we niet. Oke ik zeg dat ik bij budgetenergie evenveel blijf betalen als ik daar naar overstap. (DELTA IS DUUR). Stikt de klantservice bijna in woede dat is onmogelijk goedemorgen. Lekker klantgericht. . Ik weet wel dat ik dus daar mijn contract niet meer ga verlengen want zo wil ik niet benaderd worden ik betaal en dan lijkt het mij normaal dat ik fatsoenlijk wordt geholpen en dat afsnauwen daar verlies je mij mee als klant

  • Klantenservice normale communicatie training geven, en iemand vanachter de klantenservice halen als ze niet normaal via normale omgangsvormen kunnen communiceren.

Reacties

DELTA Webcare 13-10-2021 - 12:10
Goedemorgen Marquerite,

Dat is niet goed dat je op deze manier behandeld wordt, zou je mij via whatsapp (0118 - 22 55 00) je prive gegevens willen sturen? Dan kijk ik wat ik voor jou kan betekenen in dit geval.

^Michael

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie