De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
DELTA
78% van de klanten raadt DELTA aan.
19% zegt DELTA misschien aan te raden.

DELTA ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van DELTA geven. Twijfelt u nog? Lees dan de DELTA ervaringen en beoordelingen. Is DELTA uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over DELTA plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over DELTA met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van DELTA
Het voordeligste actiepakket van DELTA!
Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Welkomstpremie
€ 225
Jaarprijs
€ 1892,03
78%
van 37 klanten zou deze leverancier aanbevelen
19% misschien 3% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Mike 16-11-2020 - 16:18

Je. Kan bij deze. Leverancier. Gewoon afsluiten en een contract van een ander laten ontbinden en ze. Werken niet. Mee. Denken alleen aan de. Nieuwe klanten want hebben. Hebben. Hebben. Die nieuwe klant of het nu onterecht is of. Niet ja kan bij delta frauderen

  • Geen
  • Alles
Opmerking van Gaslicht.com 16-11-2020 - 16:56
Beste Mike,

Bedankt voor uw reactie. Dat is natuurlijk niet de bedoelding van een overstap. Ik heb de leverancier een bericht gestuurd zodat zij nog de mogelijkheid hebben om te reageren.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
Beoordeling
8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Vlijm 11-11-2020 - 14:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Delta doet wat zij beloven en wat je kunt verwachten van een energieleverancier

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Reis 2-11-2020 - 11:12

Als nieuwe klant bij delta kom je voor verrassingen te staan keer op keer!! Niet overstappen naar dit vreselijk slechte bedrijf. Ze maken fouten en daar mag jij voor betalen. Echter om de overstapboete terug te betalen sturen ze je van kastje naar de muur en blijken totaal niet met de klant mee te denken. Was ik.maar nooit overgestapt. Als zo een gast aan je deur komt aub niet intrappen wat een ellende

  • Dit bedrijf moet weg. Het is geen goede nog klantvriendelijk noch service waardige. Echt geen goede woorden voor. Ik wil me geld terug en kosteloos overstappen. Nog nooit zo een spijt gehad. Zo een bedrijf zou aangeklacht moeten worden
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 6
Overstapproces: 10
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ruud 26-10-2020 - 15:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappen ging vlekkeloos
Voor mij de eerste keer, wist niet dat het zo makkelijk was

  • Vlotte overstap
  • Verder nog geen ervaring
Beoordeling
6
Facturering: 6
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Overstapproces: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
F.Oumghar daoudi 26-10-2020 - 11:20
Overgestapt via Gaslicht.com

ik ben pas mee begonnen, en moet ervaring doen om de motivatie te kunnen beoordelen.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 3
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Sophie 16-10-2020 - 14:35

Wat een oplichters. Bij Delta ben je meer dan het dubbele kwijt aan kosten dan bij bijvoorbeeld Greenchoice. De klantenservice biedt geen service, snauwerige medewerkers die je behandelen als een kleuter.

  • Werkelijk niets.
  • Gewoon die hele organisatie opdoeken.
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 7
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jacco 14-10-2020 - 12:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Prettig om als Zeeuw te weten dat je stroom uit Zeeland komt

Beoordeling
6
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 5
Online dienstverlening: 2
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
van de Streek 13-10-2020 - 12:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Delta doet wat ze “moeten” doen , energie leveren zonder duidelijke communicatie, apps of inzicht. Voor mij een reden om deze leverancier niet weer te kiezen

  • De aangeboden tarieven
  • Communicatie naar klanten
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Maarten 9-10-2020 - 12:34

zat bij energieflex. die ging failliet (weg voorschot&welkombonus). Toen verplicht Innova.. die hadden een soort wurgcontract. veel te duur.

Nu bij Delta. Super!!! HAd een goede deal voor 3 jaar. Goede service, net tarief (misschien niet allergoedkoopste, maar OK... klaar met prijsvechters die failliet gaan... dan ben je uiteindelijk veel duurder uit). Ik neem nu nog alleen energie leverancier die echt produceert en geen inkopers/verkopers.

Delta stuurt mij keurig elke maand een gebruiksoverzicht en hoe ik rate tov anderen en tov je eigen verbruik in andere jaren&maanden. Nuttig om je bewust te zijn wat je per maand verbruikt.


kortom een tevreden klant

  • - eigen centrale
  • - maandelijkse overzichtelijke rapportage
  • - tarievef is OK
Beoordeling
10
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerrit van Oosten 7-10-2020 - 12:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Geweldig Team. Even Appen en ze regelen als.

  • Snelheid en bereikbaar

Navigatie