De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Eneco

Eneco reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Eneco? Lees hier de Eneco ervaringen en reviews. Is Eneco uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Eneco achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

50% van 2 klanten beveelt aan.
0% misschien 50% niet

Klantervaringen over Eneco

2
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
4,0
Facturering
7,0
Overstapproces
1,0
Yvonne Vermeulen 9-3-2022 - 18:05
Overgestapt via Gaslicht.com

App werkt niet goed, geeft andere prijzen aan dan in email staan bij je maandoverzicht.
Slechte service bij overstappen

Reacties

Eneco Webcare 11-3-2022 - 07:12
Bedankt voor je review. De verkeerde prijzen in de App was een vergissing, dit is inmiddels hersteld. Excuus hiervoor. Wat bedoel je met slechte service met overstappen? Stuur ons gerust een prive bericht via Facebook of Twitter, dan gaan we graag in gesprek met je hierover.

Groet,
Eneco Webcare
8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Eneco aan
Wouter Braak ter 31-1-2022 - 20:01
Overgestapt via Gaslicht.com

De prijs is zeer belangrijk, voor de rest een handige appdienst

  • appdienst
9
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Eneco aan
C van Rossum 22-12-2021 - 09:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Beste prijs/ service verhouding

  • Concurrerende prijs
  • App met actueel verbruiksinzicht en bespaartips
  • Heldere kosteninzicht
  • Eenvoudige digitale communicatie
  • Geen!
8
Duurzaamheid
7,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Alkan 22-12-2021 - 09:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Het ging vrij makkelijk en alles was duidelijk

  • Gemak
  • Geen
2
Facturering
2,0
Online dienstverlening
2,0
Klachtenafhandeling
2,0
Overstapproces
2,0
Prijsstelling
2,0
Klantenservice
2,0
Herman MA Wolters 22-12-2021 - 09:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik heb spijt, met de overstap naar Eneco.

  • De App van Eneco werkt niet,
  • En slechte bereikbaarheid, en communicatie.

Reacties

Eneco Webcare 29-12-2021 - 13:35
Beste heer Wolters,

Het spijt ons als het niet duidelijk voor u was. De reactie die u heeft ontvangen was ook van Eneco. We helpen u graag en daarom vragen we u om contact op te nemen. We doen er alles aan om zo goed mogelijk in verbinding te staan met onze klanten. Jammer om te lezen dat u dit niet zo hebt ervaren.

Stuur ons gerust een privé bericht via Facebook of Twitter, dan gaan we graag in gesprek met u hierover.

Groet,

Lenie
Eneco Webcare
Eneco Webcare 27-12-2021 - 08:43
Beste heer, mevrouw Wolters,

Vervelend om te lezen dat u spijt heeft met de overstap naar ons toe. Wij kijken graag met u mee naar het probleem op uw app. Ik wil u vragen contact op te nemen met onze klantenservices. Zij zullen bekijken waarom de app niet bij u werkt en dit indien mogelijk voor u oplossen.

Groet, Silvia
Eneco webcare
7
Overstapproces
7,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
6,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Eneco aan
Sonja Kesselmans 22-12-2021 - 09:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Betrouwbare energieleverancier.

9
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Eneco aan
joke Molin 21-12-2021 - 13:28
Overgestapt via Gaslicht.com

8
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Eneco aan
Gebruiker 21-12-2021 - 12:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben erg te tevreden over het overstap proces. Het is probleemloos verlopen.

  • Goede prijzen ten opzichte van andere leveranciers
  • Geen
9
Facturering
9,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Eneco aan
Jan 21-12-2021 - 09:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon goed geregeld. Geen rompslomp of iets dergelijks.

  • Goede en tijdige informatievoorziening. De portal is gebruiksvriendelijk, en als eindgebruiker heb je de mogelijkheid om zelf bepaalde aanpassingen te doen (o.a. voorschotbedrag, incassodatum etc.)
  • Ik ben nu 1 maand klant bij Eneco, maar vooralsnog is alles naar verwachting.
4
Online dienstverlening
2,0
Klachtenafhandeling
2,0
Prijsstelling
5,0
Klantenservice
2,0
Overstapproces
8,0
Ray 20-12-2021 - 17:50
Overgestapt via Gaslicht.com

De klantenservice zowel per mail als per telefoon werkt allerbelabberdst. Dit is voor mij reden om snel weer weg te gaan bij ENECO. De Toon app en de Eneco app geeft tegenstrijdige informatie. Volgens TOON behoor ik tot de zuinigste gebruikers en volgens de Eneco app, ben ik bijna twee keer zo onzuinig als andere vergelijkbare gebruikers. Op vragen krijg je geen antwoord. Kortom een bedrijf waar men vlot is met werven van nieuwe klanten maar waardeloos is als een klant een vraag heeft.

  • Er wordt energie geleverd.
  • Bereikbaarheid helpdesk.
  • Beantwoorden van vragen.
  • Nakomen van beloften.

Reacties

Eneco Webcare 29-12-2021 - 13:31
Bedankt voor je review. We doen er alles aan om zo goed mogelijk in verbinding te staan met onze klanten. Jammer om te lezen dat je dit niet zo hebt ervaren.

Stuur ons gerust een privé bericht via Facebook of Twitter, dan gaan we graag in gesprek met je hierover.

Groet,
Eneco Webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie