Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Eneco

Eneco reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Eneco? Lees hier de Eneco ervaringen en reviews. Is Eneco uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Eneco achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Eneco!
korting € 355
€ 2574,05
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Grijs gas
74% van 441 klanten beveelt aan.
20% misschien 6% niet

Klantervaringen over Eneco

5
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
2,0
Klantenservice
3,0
Prijsstelling
8,0
Van de pol 3-3-2024 - 10:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Na een contract te hebben af gesloten .voor 3 jaar .blijk na ingang na 2 dagen te zijn op gezegd door zakelijke organisatie buiten mij om ? .
Zijn onderzoek gestart 129.00 boete .
We zijn nu 3 maanden verder .en nog steeds niet op gelost door eneco.
En als ik contact heb met ze dan krijg ik te horen zeer vervelend en onze excuses maar zijn er mee bezig

  • Niks tot op heden
  • Dat een simpel probleem zo lang moet duren .en niet van kastje na de muur eerder gestuurd.
8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
6,0
Facturering
8,0
Martin 2-3-2024 - 14:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Op zich goed en makkelijke overstap. Ervaring leert dat er an het eind van het contract vaak verrassingen zijn. Ik hoop dat Eneco dat niet heeft

  • Op zich goed en makkelijke overstap. Ervaring leert dat er an het eind van het contract vaak verrassingen zijn. Ik hoop dat Eneco dat niet heeft
  • Op zich goed en makkelijke overstap. Ervaring leert dat er an het eind van het contract vaak verrassingen zijn. Ik hoop dat Eneco dat niet heeft
8
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Eneco aan
Reurslag 1-3-2024 - 11:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaat gewoon goed. Geen problemen of klachten.

  • Tot nu toe een van de hoogste teruglever vergoeding. Hopelijk in de toekomst ook.
8
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Eneco aan
Corrie Scheepers 1-3-2024 - 09:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Very easy and friendly approach to handling customers and the public. No fuss, very comfortable

  • Always receive a clear invoice and overview of my usage and comparisons.
6
Klachtenafhandeling
6,0
Online dienstverlening
6,0
Overstapproces
3,0
Facturering
7,0
Klantenservice
6,0
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
6,0
eigenraam 29-2-2024 - 12:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Ondanks het feit dat mijn aanmelding geblokkeerd werd doordat een derde partij mij al "overgenomen" had bleef Eneco communiceren dat alles prima ging. Pas toen ik bij het begin van het contract een mail kreeg van de derde partij met de vraag mijn standen door te geven bleek dat mijn contract niet op de ingeven datum in kon gaan.
Nadat ik zelf een soort herstelprocedure bij de derde partij aangevraagd had kon mijn contract ingaan.

  • Betere controle of een aanstaande klant vrij is om over te stappen
6
Overstapproces
4,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
6,0
Klachtenafhandeling
4,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
4,0
Duurzaamheid
8,0
Martin 29-2-2024 - 09:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstapproces was erg snel, via de klantenservice was de ingangsdatum ook heel snel aangepast naar 1 jan 2024, met contractbevestiging via e-mail. Maar wat bleek, het oude contract liep door t/m 1 jan en het nieuwe contract ging pas op 2 jan in en loopt door t/m 1 jan 2025. Precies wat ik *niet* wil. Na verschillende e-mails en telefonisch contact is het nog niet opgelost. Het helpt ook niet dat je online in 'mijn eneco' niet de startdatum kunt zien. Ik neem aan dat het contract wat ik in een pdf per e-mail heb gekregen rechtsgeldig is. Daarin staat 1/1/2024 t/m 31/12/2024.

  • Snelle, vriendelijke klantenservice.
  • Afspraken nakomen, fouten herstellen.
10
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
10,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Eneco aan
Liesbeth 27-2-2024 - 10:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn overstap is mede dankzij Gaslicht.com zorgvuldig verlopen.
Ik werd secuur en stapsgewijs op de hoogte gehouden van de fases naar overgang naar Eneco door u.

  • Een medewerker van Gaslicht.com heeft mij empatisch en bevestigend geholpen.
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
9,0
Ik raad Eneco aan
- 27-2-2024 - 08:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Heel duidelijk. De app is handig om te gebruiken voor een duidelijk overzicht en tips om te bezuinigen.

  • De app
9
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Eneco aan
Harm Kalk 24-2-2024 - 10:30
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap naar een Eneco ging heel gemakkelijk zij regelen na aanmeldig alle administratieve handelingen die nodig zijn.

10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Eneco aan
Roy 23-2-2024 - 10:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijzen. Gemakkelijkste overstap.

  • App duidelijk en overzichtelijk
  • Nog niet.
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.