De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Eneco

Eneco reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Eneco? Lees hier de Eneco ervaringen en reviews. Is Eneco uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Eneco achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

78% van 126 klanten beveelt aan.
19% misschien 3% niet

Klantervaringen over Eneco

9
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Eneco aan
Frank Maathuis 30-11-2021 - 13:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede aanbieding en makkelijk geregeld

9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Eneco aan
Kuipers 30-11-2021 - 10:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Een grote speler op de energiemarkt. Daar voel ik me beter bij dan de nieuwe cowboys die misschien soms iets goedkoper zijn. Zeker in deze tijd vind ik dit belangrijk. Gewoon een goed bedrijf die zijn sporen verdiend heeft.

  • Op dat moment een goede prijs.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Mischa 30-11-2021 - 10:38

Dit bedrijf heeft zijn ware aard laten zien in de overname van welkom energie gedupeerden. Gezinnen die verplicht zijn de hoogste prijs in de markt te betalen. Maar liefst 50% hoger dan concurrentie. Klantenservice niet bereikbaar. Duurzaamheid gaat verder dan alleen maar groene energie..

  • Nog niet gevonden
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering
1,0
Duurzaamheid
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
W Lauwen 30-11-2021 - 09:19

Dit bedrijf hangt aan elkaar van liegen en bedriegen, ben hier verplicht terecht gekomen uit faillissement van welkom energie, hoogste tarieven van nl, ging van 190 naar 400 euro en kon volgens Eneco pas half december overstappen terwijl dit 1 december was , ze doen net of ik een contract heb , maar heb nooit iets getekend, maffiapraktijken

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Online dienstverlening
1,0
Duurzaamheid
1,0
Facturering
6,0
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Overstapproces
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Susan Bosman 29-11-2021 - 20:52

Eneco hanteert hoogste prijzen in de markt + klantenservice slecht bereikbaar.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
1,0
Pim 29-11-2021 - 19:12

Inmiddels heeft Eneco ook een onterechte incasso geïnd. Zij hebben kennelijk een machtiging overgenomen van mijn vorige leveranciers Welkom Energie die ik een maand eerder heb geblokkeerd. Ik heb Eneco laten weten dat ik niet akkoord was met de factuur omdat ze mij niet konden vertellen waarop die was gebaseerd. Desondanks hebben ze toch geld van mijn rekening laten afschrijven.

  • Dat ik niemand van Eneco ken, en dat ik ook nooit iemand zal aannemen met "Eneco" op zijn CV.
9
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Eneco aan
patricia 29-11-2021 - 10:03
Overgestapt via Gaslicht.com

makkelijke overstap

  • fijne app erbij om bij te houden wat je verbruikt
  • nog duurzamer
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Duurzaamheid
1,0
Overstapproces
1,0
Facturering
1,0
Klantenservice
2,0
Klachtenafhandeling
1,0
Johan 27-11-2021 - 23:37

90.000 Nederlanders getroffen door het faillissement van Welkom Energie. Vervolgens koopt Eneco het klantbestand op om ze verplicht een maand lang de hoofdprijs te laten betalen. Deze mensen hebben al honderden of soms zelfs in de duizend euro verlies door het faillissement. Asociaal beleid.

  • De app werkt goed. Ik zie dat ik al ruim 300 euro kosten heb, terwijl de verwarming op 15 graden staat.
  • Het begrip duurzaamheid verbreden naar sociale duurzaamheid.
9
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Eneco aan
H.w.piening 27-11-2021 - 23:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Ook in deze gekke tijden is het goed een. Betrouwbare leverancier te hebben

  • Nvt
  • Nvt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling
1,0
Ad 27-11-2021 - 15:28

Eneco zit er zelf deze winter lekker warmpjes bij door de overname van 90000 klanten van WelkomEnergie.
Deze nieuwe klanten betalen topprijzen voor gas en elektra, omdat zij zelf niks te kiezen hadden na het faillissement van WelkomEnergie.
Eneco heeft zichzelf goed geholpen i.p.v. de klanten van WelkomEnergie.

  • Geen
  • Redelijke tarieven rekenen voor de maar liefst 90000 overgenomen klanten van WelkomEnergie en niet de hoofdprijs!

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie