Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Eneco

Eneco reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Eneco? Lees hier de Eneco ervaringen en reviews. Is Eneco uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Eneco achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Eneco!
korting € 385
€ 2737,94
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Grijs gas
67% van 218 klanten beveelt aan.
24% misschien 9% niet

Klantervaringen over Eneco

8
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
S.Zwaan 12-6-2024 - 11:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Eneco vraagt inmiddels ook terugleverkosten voor zonnepaneelbezitters. hiermee wordt de salderingsregeling ondergraven.
op die manier wordt de volksvertegenwoordiging buitenspel gezet.Bij de regeling voor het energieplafond waren (alle ) energiemaatschappijen wel gehoorzaam aan de 2de kamer....

  • terugleveringskosten laten vervallen. tot de salderingsregeling afgebouwd wordt.
8
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
8,0
Overstapproces
7,0
Daan 10-6-2024 - 13:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstapproces na aanschaf nieuw huis verliep snel. Er zat een kink in de kabel vanwege de huisnummering en de administratie. Echter werd dit snel verholpen naar het attenderen hier op. De inzichten in de app zijn prettig.

10
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Eneco aan
Dennis Jansen 7-6-2024 - 15:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Keurige afhandeling van overstap. Alles wordt je uit handen genomen.

Reacties

Eneco Webcare 14-6-2024 - 06:44
Fijn dat u tevreden bent. Welkom bij Eneco. Heeft u nog andere vragen of wilt u nog iets melden? Via onze klantenservice of de online kanalen helpen mijn collega's u graag om uw vragen te beantwoorden. Geniet van deze mooie dag.

Eneco Webcare
7
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Facturering
7,0
Ik raad Eneco aan
c.geers 7-6-2024 - 08:19
Overgestapt via Gaslicht.com

ik heb naar de prijs gekeken en de tijd dat deze leverancier al bestaat

  • geruisloze overstap en geen storende telefoontjes

Reacties

Eneco Webcare 14-6-2024 - 06:46
Fijn dat u tevreden met de overstap. Welkom als klant van Eneco. Heeft u nog andere vragen of wilt u nog iets melden? Via onze klantenservice of de online kanalen helpen mijn collega's u graag om uw vragen te beantwoorden. Geniet van deze dag en een fijn weekend.

Groet,
Eneco Webcare

8
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Eneco aan
Jaap Seelbach 6-6-2024 - 13:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Maakt een betrouwbare indruk, kende Eneco van vroeger naast een aantrekkelijke prijs voor het contract.

  • Na enkele jaren klant geweest te zijn bij Energie Direct was Eneco een verademing. ik kreeg nu gewoon iemand aan de telefoon waarmee het plezierig overleggen was. Bij Energie Direct bleef het contact beperkt tot de chatbox. In 2023 wilde ik uitleg over mijn jaarafrekening. Een aantal weken voor ontvangst hiervan kreeg ik een mail dat ik vermoedelijk iets van € 2.100,00 zou terugkrijgen. Die jaarrekening bedroeg ca. € 1.500,00 retour. Ik vroeg opheldering over dat verschil. Chatbox begreep het niet, vele malen geprobeerd, ook met mailtjes kortom nooit antwoord gekregen.

Reacties

Eneco Webcare 14-6-2024 - 06:43
Dank je wel voor de review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en Welkom terug. Heb je nog andere vragen of wil je nog iets melden? Via onze klantenservice of de online kanalen helpen mijn collega's je graag om je vragen te beantwoorden. Geniet van deze mooie dag.

Eneco Webcare
8
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
9,0
Ik raad Eneco aan
Wim Gielen 6-6-2024 - 12:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Eneco had op dat moment - mede obv het goed onderbouwde advies van gaslicht.com het meest attractieve aanbod

  • Goedkoopste
  • Verbeteren van de bereikbaarheid voordat je contract in gaat. Nu praat je alleen met een chatbot die je vraag niet kan beantwoorden ;-(
9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Ik raad Eneco aan
M.P.Schaefer 5-6-2024 - 09:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles ging gewoon goed !!!

8
Facturering
8,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Eneco aan
Theo van den Heuvel 5-6-2024 - 09:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Onze overstap van Essent naar Eneco had te maken met de prijsstelling en de terugleververgoeding. We waren precies op tijd met ons contract om de terugleververgoeding te vermijden. Ons contract loopt tot april 2025.

  • Contract zonder terugleververgoeding.
  • De prijzen LAAG houden, stroom en gas zijn basisbehoefte!
9
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Eneco aan
Peter van Essen 5-6-2024 - 09:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel en correct geregeld met scherpe tarieven.

  • Duidelijke informatie.
  • NVT
9
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Eneco aan
MvS 4-6-2024 - 09:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs kwaliteit verhouding, goede communicatie.

  • Goede communicatie.
  • Groene stroom
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.