De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Eneco
59% van de klanten raadt Eneco aan.
29% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 165
Jaarprijs
€ 1826,27
59%
van 133 klanten zou deze leverancier aanbevelen
29% misschien 13% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
S. M. Reilman 15-12-2019 - 08:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik kon veranderen van energie leverancier. Zoals ik dat elk jaar doe. Op gas en licht com kon ik ik alle leveranciers met elkaar vergelijken. Gas en licht com is duidelijk en overzichtelijk. Top.

  • Duidelijk
  • Overzichtelijk
  • Makkelijk om over te stappen
  • Geen verrassingen achteraf
  • Zou ik zoniet weten
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
klaas 14-12-2019 - 12:00
Overgestapt via Gaslicht.com

prima jaarlijkse overstap weer

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Reinder 13-12-2019 - 19:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik heb geen omkijken gehad met de overstap. Alles is goed verlopen en ging automatisch.

  • Alles ging automatisch
  • Onduidelijkheid over opzeggen vorige energieleverancier. Maar is uiteindelijk goed geregeld.
Beoordeling
7
Facturering: 7
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: 7
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jelle 13-12-2019 - 17:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel en makkelijk geregeld

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frits Bosker 13-12-2019 - 11:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap verliep prima

Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L.W. van Rooijen 12-12-2019 - 15:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer prettige ervaring met deze maatschappij

  • Ga zo door
  • Bereikbaarheid klantenservice
Beoordeling
9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mevr. J.P.Massar-van der Bijl 11-12-2019 - 20:13
Overgestapt via Gaslicht.com

Altijd duidelijke afspraken met Eneco en nooit problemen gehad.

  • Geen enkele reden om over te stappen naar een andere energie leverancier.
  • Ik kan niets bedenken wat er verbetert kan worden. Overstap via Gaslicht.com.com ook probleemloos verlopen.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 9
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
W.J. Vredenburg 11-12-2019 - 13:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Na de uitstekende begeleiding door Gaslicht.com toch behoorlijk wat gedoe gehad over onder andere een veel hoger tarief dan afgesproken was.
Uiteindelijk tot 3x toe met de klantenservice moeten bellen voordat het naar wens aangepast werd. Het was een geluk dat ik de afspraken via de mail nogmaals door de medewerker liet bevestigen, waardoor men in het derde gesprek niet anders kon dan e.e.a. aanpassen zoals afgesproken.

  • Goede en snelle correctie via de financiële afdeling die mij alsnog toch nog weer een veel hoger tarief wilde laten betalen.
  • Doen wat je beloofd, Het is het allerbelangrijkste middel om het vertrouwen van je klant te winnen en te behouden. Geen klant zit te wachten op ellenlange discussies over zaken die notabene zwart op wit beloofd zijn.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerd 10-12-2019 - 11:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Sinds 2 maanden overgestapt naar Eneco en dat is goede keuze geweest.

Beoordeling
1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Fokko van Dijk 9-12-2019 - 11:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Op 28 dec 2019 zou mijn contract aflopen zijn bij mijn huidige leverancier Essent en zou ik het welkomstgeschenk van vorig jaar ontvangen van € 185,00.. maar omdat Eneco eerder het contract heeft in laten gaan dan mijn contract bij Essent was afgelopen kan ik naar dit bedrag fluiten!! Ze geven aan bij Eneco dat ze een fout hebben gemaakt maar zeggen er ook direct achter aan dat dit menselijk is en ik had mijn contract beter moeten controleren en daar kan ik het mee doen.
Zou zeggen hier nooit mee in zee gaan!! heb er een zeer slecht gevoel bij! voor mij het laatste jaar bij Eneco!

  • Zijn er niet!
  • Alles om een klant tevreden te beantwoorden
Opmerking van Gaslicht.com 9-12-2019 - 15:14
Beste meneer Van Dijk,

Ik zie dat u al contact met ons heeft opgenomen. Mijn collega is aan het uitzoeken wat hier aan de hand is. Uiteraard doen wij ons best om dit voor u op te lossen.

Als we meer weten, hoort u dit van ons.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Navigatie