De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
75% van de klanten raadt Eneco aan.
17% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 225
Jaarprijs
€ 1667,56
75%
van 333 klanten zou deze leverancier aanbevelen
17% misschien 8% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
carina slokkers 2-4-2020 - 11:27
Overgestapt via Gaslicht.com

wat ik vooral erg goed vind is dat je dagelijks je verbruik kunt vinden op de app met het bijpassende bedrag

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Roos Eichhorn 1-4-2020 - 21:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Prettige communicatie en goed tarief

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 7
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bert belga 1-4-2020 - 13:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima verlopen

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Emiel 1-4-2020 - 12:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Het is mij niet duidelijk waar mijn voordeel zit. Het maandbedrag is hoger dan in eerste instantie aangegeven, mogelijk krijg ik aan het einde van het jaar een bedrag terug.

  • Goeie app
  • Transparantie in kosten bij overstap
Opmerking van Gaslicht.com 1-4-2020 - 16:22
Beste Emiel,

Wat vervelend dat de besparing niet duidelijk is. Neem gerust even contact met ons op dan helpen wij u graag. U kunt ons bereiken op 0342 411 350 of per mail naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marije de Vries 31-3-2020 - 21:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle overstap en correcte informatievoorziening

Beoordeling
5
Facturering: 8
Online dienstverlening: 4
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 3
Klantenservice: 4
Overstapproces: 5
Prijsstelling: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
R. Aalbers 31-3-2020 - 14:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Eind december 2019 via Galicht.com overgestapt naar Eneco. 30 december brief met aanbod van E. De vermelde overheidstarieven waren van 2019. Dit in tegenstelling tot die van gaslicht.com en andere energieleveranciers. In januari meerdere malen telefonisch nagevraagd: kon of wilden de betrokken medewerkers niet geven en/of systeem voorzag daar niet in. Moest eerstvolgende nota maar afwachten.
Ingelogd in mijn eneco: ik kon wel het totale tarief zien, maar geen specificatie. Dit tarief was hoger dan genoemd in het aanbod van E. Blijkbaar waren wel de nieuwe overheidsheffingen vermeld. Meerdere telefoontjes en emails. Geen of laat (1x pas na 3 weken ipv 5 dagen) antwoord. Uiteindelijk belde een medewerker mij nav een email. Deze kon wel in het systeem het variabele tarief overeenkomstig het aanbod wijzigen. Dit alles kostte mij vele uren aan telefoon- en emailtijd. Vooral grote ergernis over de afhandeling door Eneco.

  • De levering van energie was wel op de afgesproken datum. 3 (van de 6) medewerkers die ik aan de telefoon had probeerden eea. zeer vriendelijk recht te zetten, maar werden vooral gehinderd door het systeem van Eneco.
  • Klantenservice duidelijk verbeteren
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 8
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Adri van der Graaf 31-3-2020 - 13:29

Weer terug bij Eneco. Vertrouwd.

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Alle de Vries 31-3-2020 - 12:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap gemaakt na een jarenlang contract bij een andere leverancier. En dat loont de moeite!

  • Prijsverschil en snelheid van overstap. Duidelijk in de communicatie, verwachtingen worden goed gemanaged.
  • En de overstap verliep probleemloos.
Beoordeling
10
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Edwin Vaessen 31-3-2020 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Erg makkelijk online via gaslicht.com

Ben erg tevreden hoe het gegaan is!

Kortom betrouwbaar duidelijk en dus gewoon doen.

👍

Edwin Vaessen Veendam

  • Online
  • Prijs
  • Snel geregeld
  • Betrouwbaar
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Lukkassen 31-3-2020 - 12:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappen ging erg gemakkelijk, verder geen problemen ervaren.

  • Snel
  • Makkelijk
  • Direct voordeel
  • Eneco pakte de overstap niet direct op, na een mailtje ging het direct goed.

Navigatie