De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Eneco

Eneco reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Eneco? Lees hier de Eneco ervaringen en reviews. Is Eneco uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Eneco achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Eneco!
Tarief en looptijd
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom NL
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
83% van 362 klanten beveelt aan.
14% misschien 4% niet

Klantervaringen over Eneco

8
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
8,0
F.J. Kraan 27-7-2021 - 15:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nu toe ben ik - in tegenstelling tot de vorige energie leverancier - tevreden over de levering en de bijbehorende service.

  • Deze leverancier haalt geen trucjes uit.
  • Jaarafrekening aan het einde van het kalenderjaar doen i.p.v. koppelen aan de contractstartdatum.
8
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Eneco aan
Robert 22-7-2021 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles loop soepel!!

  • Duidelijk!!
8
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
7,0
Ik raad Eneco aan
HvdE 17-7-2021 - 13:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Na weer een melding te hebben gekregen van gaslicht.com, weer een kleine zoektocht gestart naar een betrouwbare leverancier.
Afgaande op zowel de reviews van andere als de prijzen en voorwaarden uitgekomen bij Eneco.
Dit doe ik overigens elk jaar als het contract bijna afloopt. Het heeft me nog geen windeieren opgeleverd.

  • Zie punten aan het begin.
  • Nog geen gevonden
9
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Ik raad Eneco aan
C.P.G. Pigmans 15-7-2021 - 10:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben zeer tevreden over Eneco.
Voor ik de overstap had gemaakt naar een andere leverancier was ik jarenlang klant van Eneco.
Dit geeft aan dat ik zeer tevreden ben anders had ik de overstap naar 3 jaar niet gemaakt.

  • Heb ik aangegeven in voorgaande vraag
  • Momenteel geen verbeterpunten
8
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Eneco aan
murat Yavuzer 13-7-2021 - 12:04
Overgestapt via Gaslicht.com

10
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Eneco aan
Henriëtte van Zuijlen 13-7-2021 - 10:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Je bespaart altijd!

  • Makkelijk
  • Duidelijk
  • Geen verbeterpunten alles goed
9
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Eneco aan
Chul Hwa Waldman 12-7-2021 - 15:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geronnomeerd bedrijf, dus heeft alles wel op orde wat je mag verwachten van een nuts bedrijf

  • Goede selfservice portaal, en app.
  • Duidelijk rapport elke maand met inzage in je verbruik.
10
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Eneco aan
Mark 12-7-2021 - 11:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Snel geholpen, goede prijzen en een duidelijke app.

  • Duidelijke app
  • Heb ik niet
8
Online dienstverlening
8,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Eneco aan
J. van Soelen 11-7-2021 - 13:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Naadloze overgang met de juiste meterstanden. Duidelijke berichtgeving via mail.

  • Keurige en snelle afhandeling van een vraag mijnerzijds via de chat.

Reacties

Eneco Webcare 12-7-2021 - 09:32
Beste heer, mevrouw van Soelen, welkom bij Eneco!
Fijn om te lezen dat de overstap naadloos is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben kan je ons altijd benaderen.

Groet, Silvia
Eneco webcare
8
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Eneco aan
Andrew Verhagen 10-7-2021 - 18:16
Overgestapt via Gaslicht.com

onze overstapperiode was heel kort i.v.m. 2 verschillende adressen op zelfde naam gedurende 3 weken in de overgang van verkoop woning naar (tijdelijk) huur appartement.
Eneco was 1 van 3 leveranciers waarbij dit kon.

  • snel afgehandeld
  • geen

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie