De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
energiedirect.nl
77% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
17% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1968,26
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
77%
van 309 klanten zou deze leverancier aanbevelen
17% misschien 5% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 7
Online dienstverlening: 2
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Gerard de leeuw 3-2-2020 - 10:16

Ben woldering je moet geen zaken doen met energie direct ze lichten gewone mensen keihard op

Opmerking van Gaslicht.com 3-2-2020 - 10:40
Beste meneer De Leeuw,

Wat vervelend dat u geen goede ervaring met hen heeft. Kunt u ons uitleggen waarom? U kunt dan mailen naar info@gaslicht.com of bellen naar 0342 411 350. Wij kijken dan of wij u kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 4-2-2020 - 11:41
Hoi Gerard,

Jammer om te horen dat je zo over ons denkt.. Heb je ooit slechte ervaringen gehad met energiedirect.nl? Je mag ons altijd bellen om je verhaal te doen!
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 8
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Raymond 31-1-2020 - 11:31
Overgestapt via Gaslicht.com

1 januari overgestapt naar Energiedirect, het is perfect verlopen.

Raymond

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 4-2-2020 - 11:39
Hoi Raymond,

Super leuk dat je bent overgestapt naar ons, welkom bij de energiedirect.nl familie 🙂
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Harry Roestenberg 31-1-2020 - 10:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben 6 januari pas overgestapt. Tot op heden is dat proces uiterst soepel verlopen maar t.a.v. een aantal aspecten heb ik nog geen ervaring met dit bedrijf.O

  • Overstap proces is uiterst soepel verlopen.
  • Ken ik nog niet.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-1-2020 - 10:50
Fijn dat het allemaal soepel is verlopen Harry.
Mocht ik je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan kun je gerust contact opnemen. 🙂

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G.K. 30-1-2020 - 18:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Redelijk gunstige tarieven.
Maar zoals elk jaar is overstappen de enige manier om op kosten te besparen aangezien alleen nieuwe klanten een welkomstbonus krijgen. Dat zal bij energiedirect.nl vermoedelijk niet anders zijn.

  • Overstap is soepel verlopen.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-1-2020 - 10:49
Bedankt voor je review.
Bij ons zijn de cashback kortingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten gelijk. Daar maken wij geen onderscheid in. Dat is wel iets anders dan dat je gewend bent, wie weet zal je dan dit keer langer bij een leverancier blijven. 😉

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Facturering: 10
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Reijnders 30-1-2020 - 17:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Op mijn overstap moment bij mijn gebruik zeker de beste keus, ook met oog voor de toekomst

  • Eenvoud werkt
  • Keep it simple

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-1-2020 - 10:47
Bedankt voor je review!
Daar staan we bekend om, lekker direct en makkelijk. 😉

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B.R. Hordijk 30-1-2020 - 12:36
Overgestapt via Gaslicht.com

De “overstap” gaat, zoals ik gewend ben bij GasLicht, prima. Bij mijn huidige energieleverancier heb ik een App ontvangen voorhet goedkoper tanken. Werkt prima.

  • Tank App.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 30-1-2020 - 13:54
Bedankt voor je review! Leuk dat ook jij gebruik maakt van onze Tankey app. :D

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Edward 30-1-2020 - 12:27
Overgestapt via Gaslicht.com

De maandbedrag die naar vooren kwam bij het aanmelden via gaslicht.com was anders dan uiteindelijk bij energiedirect maarliefst 50 % meer zij zijden dat het aan de "tussenpersoon " lag dus( gaslicht.com) wij zijn zeer ontevreden met de gang van zaken van energiedirect.

  • Helemaal niets

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 30-1-2020 - 13:57
Beste Edward,

Bedankt voor je review.
Ik vind het erg vervelend dat je overstap niet is gegaan zoals je had gehoopt. Graag wil ik hier nog wel samen met jou naar kijken. Zou je mij je postcode + huisnummer via webcare@energiedirect.nl kunnen toesturen met een korte toelichting over de situatie? Zodra ik deze heb ontvangen neem ik contact met je op. 😉

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
John Ruiter 30-1-2020 - 11:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Behalve dat EnergieDirect zo ongeveer de laagste leveringskosten hanteert, bieden ze ook nog de Tankey-app aan die 5 cent korting op een liter benzine geeft.

  • Zie boven
  • Meer up-to-date inzicht geven in verbruik en opwekken van energie.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 30-1-2020 - 13:53
Bedankt voor je review en aanbeveling. 😉
Veel plezier met het gebruik van Tankey.

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bram Hanenburg 30-1-2020 - 11:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Voordeliger

  • Jaarlijks overstappen is goed voor je eigen portemonnee

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 30-1-2020 - 13:52
Super bedankt voor je review! 🙂
Welkom bij energiedirect.nl

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Rosing 29-1-2020 - 11:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Ieder jaar maak ik tot volle tevredenheid gebruik van deze overstapservice.

  • Altijd de goedkoopste aanbieder.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 29-1-2020 - 13:35
Hartelijk dank voor deze mooie cijfers 🙂

Groetjes,
Laura
Webcare energiedirect.nl

Navigatie