De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Energiedirect.nl

Energiedirect.nl reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Energiedirect.nl? Lees hier de Energiedirect.nl ervaringen en reviews. Is Energiedirect.nl uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Energiedirect.nl achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over Energiedirect.nl

2
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
2,0
Facturering
1,0
Overstapproces
5,0
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Janssen 7-4-2021 - 16:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben klant bij energiedirect .vraag weggelegd voor een tussentijdse optelling van de kosten .nou dat is te moeilijk voor energiedirect .app regelneef is een lachertje

  • Alles

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 8-4-2021 - 07:05
Hoi! Wat bedoel je precies met een tussentijdse optelling? En mag ik vragen wat de reden is dat je deze graag zou willen hebben?

Het is voor ons inderdaad niet mogelijk om een tussentijdse afrekening te kunnen maken.. maar wel kunnen we je verbruik tot op heden doorgeven, dit zodat je zelf de rekensom kan maken met de tarieven uit je overeenkomst. Goed plan? Je mag ons voor je verbruik altijd berichten via Facebook of Twitter 🙂

Groetjes Tessa | Webcare energiedirect.nl
6
Online dienstverlening
6,0
Facturering
7,0
Overstapproces
3,0
Prijsstelling
6,0
HD 31-3-2021 - 09:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Een jaar contract gehad bij energiedirect tegen een prima prijs. Daarna overgestapt naar andere leverancier, zij hadden een lagere prijs. Vrij agressief daarna benaderd door energiedirect of ik niet terug wilde en het maandbedrag kon direct omlaag en ze betaalden ook de overstapboete . Toen ik vroeg om een onderbouwing van de tarieven werd er snel opgehangen.

  • -
  • Als je klanten wilt behouden doe dan direct een goed voorstel bij verlenging en probeer ze niet achteraf over te halen zonder concreet aanbod.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 1-4-2021 - 08:21
Goedemorgen HD,

Ik schrik enorm van jouw berichtje. Je hebt op een hele vreselijke manier benaderd. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat je dan niet snel meer kiest om terug te komen. Zou je mij een mail kunnen sturen met gegevens zoals telefoonnummer waardoor je bent gebeld en het tijdstip? Je mag mailen naar webcare@energiedirect.nl

Groetjes,
Danisha
9
Duurzaamheid
9,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Energiedirect.nl aan
Henk Reitsma 16-2-2021 - 17:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima service en snelle afhandelingen, het personeel is deskundig en heel klant vriendelijk, dit al 4 jaar, dus ik kan het weten.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 17-2-2021 - 09:12
Hi Henk, oh wow! Super bedankt voor deze mooie en positieve review :D

Mocht je ooit onze hulp kunnen gebruiken.. dan horen we graag weer van je!

Prettige dag.

Groetjes Tessa | Webcare energiedirect.nl
10
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Energiedirect.nl aan
R.Boere 2-2-2021 - 11:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Perfect gedaan.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 3-2-2021 - 09:42
Bedankt voor dit mooie cijfer! 🙂
8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Energiedirect.nl aan
Francien van den Berk 1-2-2021 - 09:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen problemen bij overstap. Alles helder en duidelijk gecommuniceerd. Gunstige prijs

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 2-2-2021 - 08:24
Hoi Francien,

Bedankt voor deze mooie cijfers! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen, welkom bij energiedirect.nl 🙂

Heb je nog vragen voor ons neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes,
Laura
Webcare energiedirect.nl
8
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
6,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
An 28-1-2021 - 09:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Omdat we nog niet zolang bij deze energieleverancier zijn, kunnen we daarover nog niet veel weergeven

  • Snelle en accurate en overzichtelijke weergave
  • Teruggave verrekening wordt niet goed in beeld gebracht

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 29-1-2021 - 13:53
Hey,

Bedankt voor de review en de feedback! 🙂

Graag wil ik met jou het gesprek aangaan over het verbeterpunt.
Kan je mij een mailtje sturen met je gegevens en een korte uitleg van het verbeterpunt naar: webcare@energiedirect.nl

Ik zie de mail graag tegemoet! Alvast een goed weekend.

Groetjes,
Maaike
Webcare energiedirect.nl
10
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Energiedirect.nl aan
W. Sikkema 28-1-2021 - 09:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke vergelijkingssite. Goede prijs. Overstap ging vlekkeloos. Kreeg regelmatig updates via de mail in aanloop naar de overgang

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 29-1-2021 - 13:51
Ah super! Wat een mooie review, bedankt. 🙂

Goed weekend alvast!

Groetjes,
Maaike
Webcare energiedirect.nl
6
Online dienstverlening
3,0
Klachtenafhandeling
5,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
6,0
Gerrit 28-1-2021 - 09:18
Overgestapt via Gaslicht.com

probleem met meterstanden door fout energiedirect. ondertussen opgelost. NB Mail wordt 8 dagen later pas beantwoord. Hoewel men bij energiedirect weet dat je omstreeks 1 januari extra personeel nodig hebt, anticiperen ze daar niet goed op..

  • zie eerde

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 29-1-2021 - 13:50
Hey Gerrit,

Super dat je jouw ervaring met ons deelt. Bedankt voor de feedback!
Fijn om te lezen dat het inmiddels is opgelost.

Alvast een goed weekend.

Groetjes,
Maaike
Webcare energiedirect.nl
7
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
7,0
Facturering
6,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
6,0
Overstapproces
7,0
Ik raad Energiedirect.nl aan
Roelof Tuin 26-1-2021 - 19:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen problemen met overgang.

  • geen
  • Geen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 27-1-2021 - 08:17
Bedankt voor je review Roelof!
Mocht je ons feedback willen geven dan horen we dat graag!

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
6
Klachtenafhandeling
3,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
2,0
Klantenservice
2,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Hans schouw 25-1-2021 - 14:19
Overgestapt via Gaslicht.com

App is zwaar ondermaats. Geeft geen actuele info. Niet in verbruikscijfers en niet in euro.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 26-1-2021 - 08:26
Hoi Hans!

Alle feedback over de app is van harte welkom. Door jouw ervaringen te delen geef je ons de kans om onze app nog verder te ontwikkelen. Wanneer je een slimme meter hebt is het mogelijk om je dagelijkse verbruik in te zien. Deze gegevens zijn ( op terug werkende kracht) zichtbaar wanneer we minimaal 2 maanden leveren.

Je mag me altijd een e-mail sturen met vragen of feedback zodat ik met je mee kan kijken. Je mag dan mailen naar webcare@energiedirect.nl.

Groetjes,
Mandy | Energiedirect.nl

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie