De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
87% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
11% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas onbepaalde tijd
Jaarprijs
€ 2007,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
87%
van 395 klanten zou deze leverancier aanbevelen
11% misschien 3% niet

Klantervaringen

Beoordeling
6
Klachtenafhandeling: 3
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 2
Klantenservice: 2
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Hans schouw 25-1-2021 - 15:19
Overgestapt via Gaslicht.com

App is zwaar ondermaats. Geeft geen actuele info. Niet in verbruikscijfers en niet in euro.

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R.R van de Pol 25-1-2021 - 14:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs voor duurzame energie is gewoon goed! Daarnaast wordt je goed geïnformeerd over de voortgang van het proces, en krijg je na overstap leuke inzichten over hoe jouw huishouden het doet tov vergelijkbare huishoudens.

  • Soepel proces
  • Leuke inzichten
  • -
Beoordeling
8
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
ben vandaal 25-1-2021 - 10:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik kan nog niet goed een oordeel geven ben nog maar net klant.

  • Kan ik nog niet geven nog maar net klant
  • Heb ik nog geen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-1-2021 - 13:19
Hartelijk dank voor deze mooie cijfers, ik kan me voorstellen dat het lastig is om nu al een oordeel te geven.

Als we je ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes,
Laura
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Margreet 24-1-2021 - 12:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik maakmal een aantal jaren gebruik van de overstapservice en dit is steeds prima en zonder problemen verlopen. hierdoor heb ik al enige jaren makkelijk kunnen kiezen uit de gewenste aanbieders en kunnen besparen op mijn energierekening.
teven is duidelijk aangegeven welke aanbieders groene energie leveren.

  • makkelijk om over te stappen en kosten te besparen
  • geen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-1-2021 - 13:18
Hoi Margreet,

Ontzettend bedankt voor deze mooie aanbeveling! Als we je nog ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes,
Laura
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
PHJ Hendricks 23-1-2021 - 16:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-1-2021 - 13:17
Hartelijk dank voor deze mooie cijfers en aanbeveling!
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Henk 22-1-2021 - 12:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben zeer tevreden.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 22-1-2021 - 13:02
Bedankt voor je mooie review Henk!
Welkom bij energiedirect.nl!
Beoordeling
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
René 22-1-2021 - 10:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Snelle en duidelijke overstap van energieleverancier

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 22-1-2021 - 13:00
Bedankt voor je mooie cijfer René!
En welkom bij energiedirect.nl!
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K. van Setten 21-1-2021 - 21:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Het lijkt mij een concurrerende prijs. Daar ik geen klachten heb kan ik hier niet over oordelen, vandaar nvt voor dienstverlening, klanttenservice en klachtenafhandeling.

  • Ik hoef niet eerst mijn opgewekte energie te betalen, het termijnbedrag is daardoor lekker laag.
  • De app zou beter kunnen, bij de vorige leverancier waren meer mogelijkheden.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 22-1-2021 - 12:53
Bedankt voor je mooie cijfer! Mocht je ons feedback willen geven dan horen we dat graag!

Groetjes,
Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
van Workum 21-1-2021 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-1-2021 - 13:21
Bedankt voor je review!
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kaldenbach 21-1-2021 - 11:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-1-2021 - 13:21
Een 8! Heel mooi! Bedankt voor je review :)

Navigatie