De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
80% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
16% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1858,27
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
80%
van 298 klanten zou deze leverancier aanbevelen
16% misschien 4% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hemmink Richard 6-6-2020 - 16:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Vriendelijke klantenservice en behulpzaam.

  • Overstap easy en vriendelijk geholpen.
  • Nvt
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joost van Dijk 6-6-2020 - 11:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Fantastisch, zonder problemen en erg makkelijke overstap!

  • Hele process!
  • Lastig.. niet kunnen vinden..
Beoordeling
10
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Tuinstra 6-6-2020 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben tot op heden zeer tevreden met mijn overstap naar Energie Direct.

  • Gunstige tarieven.
  • Heldere en duidelijke communicatie.
  • Op dit moment kan ik geen verbeter punten gedenken.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P. Gerats 6-6-2020 - 10:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima dienstverlening en een geruisloze overstap

Beoordeling
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M. van Loenhout 6-6-2020 - 07:34
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap verliep weer perfect.

Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. 6-6-2020 - 06:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Kijken naar de beste en groenste leverancier

  • groen
  • geen idee
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
D. Boon 5-6-2020 - 19:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Vlotte en probleemloze overstap. Vorige leverancier bleef lang zeuren over reden voor mijn overstap maar toen ik zei dat zenu ineens wel goedkoper konden leveren hadden zecdat veel eerder kunnen doen voor een trouwe klant en toen was het voor hen niet meer interessant.. ik ben blij met mijn overstap!

  • Nvt
  • Nvt
Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R.J. Zwaan 5-6-2020 - 13:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is goed gegaan, geen problemen. Info is ook heel duidelijk en met een mooie app waar je het dagelijks/maandelijks gebruik kan bijhouden.

  • Goede communicatie tijdens overstapproces.
  • Geen
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter Jansen 5-6-2020 - 12:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Steeds jaarlijkse overstap gemaakt via Gaslicht, altijd goed en snel verlopen met juiste informatie vooraf, dus tevreden en probleemloze overstap

  • zie bovenstaand
  • n.v.t.
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E. van As 5-6-2020 - 12:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik was vorig jaar overgestapt van Energiedirect naar een andere leverancier die op het oog maar ook volgens berekening in mijn voordeel kon leveren, doch er werd gas en elektra gesplits en toen werd het duurder. Nu weer teeug op het goedkopere nest zonder splitsen.
De app werkt goed en is duidelijk.

  • Goed werkende app.
  • Groene stroom
  • Overzichtelijk en betaalbaar
  • NVT

Navigatie