Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
86%
van 409 klanten zou deze leverancier aanbevelen
12% misschien 2% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Carla Cox-Peelen 21-10-2020 - 13:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn motivatie was om goedkopere energie te krijgen.

  • alles prima geregeld. Top.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-10-2020 - 15:49
Jouw motivatie heeft jou bij ons gebracht Carla! Goed bezig :D

Bedankt voor je mooie review!

Groetjes, Webcare Energiedirect
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ronald Reijmers 21-10-2020 - 11:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Naar aanleiding van mijn mail met vragen over energielevering en zonnepanelen een uitstekende schriftelijke reactie gekregen.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-10-2020 - 15:48
Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen met de vragen over de energielevering en zonnepanelen! Dit is ook de service die je van ons mag verwachten :D

Bedankt voor de mooie review!

Groetjes, Webcare Energiedirect
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P.A. Zentjens 21-10-2020 - 10:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Zoals iedere keer bij de overstap prima verlopen. Snelheid van handelen

  • Snelheid van handelen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-10-2020 - 15:47
Wauw, bedankt voor jouw mooie feedback!

Groetjes, Webcare Energiedirect
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kap Gert 20-10-2020 - 22:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap liep erg goed en ongecompliceerd, energiedirect heeft een handige app waar ik mijn energiecontract, verbruik, tips en voorschotnota makkelijk kan vinden

  • Super app, Regelneef

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-10-2020 - 15:47
Wat een mooie feedback! Dit waarderen wij enorm :D Bedankt hiervoor!

Groetjes, Webcare Energiedirect
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Klantenservice: 2
Online dienstverlening: 3
Overstapproces: n.v.t.
Prijsstelling: 2
Klachtenafhandeling: 2
Facturering: 5
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jan 20-10-2020 - 16:28

Ik ben al een aantal keren klant bij Energiedirect.nl geweest en momenteel ook nog. De relatie met ze beviel me altijd goed. Tot aan begin vorige week... het contract moet binnenkort weer verlengd worden en dan ga je diverse energieleveranciers vergelijken. Ik wilde Energiedirect.nl ook graag een kans geven en heb ze ook voor een offerte benaderd. Offertes geven ze niet meer per mail (vreemd eigenlijk) en ik moest ze maar gaan bellen was hun reactie of kijken op de app (die overigens vaak ook niet naar behoren werkt). Uiteindelijk werd ik teruggebeld door een medewerkster. Zij gaf aan dat ze een scherpe aanbieding voor me had. Dit klopte inderdaad, was nog wat voordeliger dan nieuwe de vele kennismakingsaanbiedingen van andere leveranciers. Ik heb met haar het geschatte jaarverbruik en de totale kosten incl. BTW per jaar besproken. Goed.. Ik ben akkoord gegaan met dit fijne aanbod en kreeg direct de bevestiging...Tot mijn grote verbazing werd er alleen met de tarieven per kWh en m3 bevestigd en het bedrag van de cashback en kreeg ik wederom geen totaaloverzicht van de jaarkosten per mail. Heb toen zelf maar een berekening in Excel gemaakt... en wat bleek de totale kosten kwamen veel hoger uit dan de bedragen die mij tijdens 2 telefoongesprekken waren bevestigd. Zelfs nog een check gedaan op gaslicht.com maar het grote verschil bleef bestaan. Kreeg ik later nog een vreemd overzicht met allerlei cijfers door elkaar op de mail...
Belt vandaag andere medewerkster mij op en geeft aan dat ze niet akkoord kan gaan met het voorstel dat andere medewerkster mij heeft gedaan. Ze geeft aan dat de desbetreffende medewerkster een foute berekening heeft gemaakt en nu moet alles maar geannuleerd worden. Vreemde manier hoe ze met klanten omgaan...de medewerkster maakt de fout en de klant wordt er de dupe van.. Heb haar verteld teleurgesteld te zijn in de hele gang van zaken en dat ik dan zeker ga overstappen naar een andere hopelijk eerlijke energieleverancier. Dit is inmiddels gebeurd. Energiedirect.... "bezint eer je er als klant aan begint......"

  • Transparanter met gegevens zijn en eerlijk met klant omgaan, sneller op juiste manier reageren..

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-10-2020 - 15:46
Goedemiddag Jan,

Bedankt voor jouw uitgebreide feedback. Ik schrik nogal van de manier waarop er is gehandeld, en ik betreur het ook ten zeerste dat er geen passende oplossing is aangeboden!

Omdat ik geen inzage heb ik jouw gegevens, kan ik ook geen contact met je opnemen. Ik zou het erg jammer vinden als je ons zou verlaten en ga dan ook graag samen met je in gesprek om te kijken naar een mogelijke oplossing.

Ik zou je daarom willen vragen of je ons een e-mail kunt sturen met jouw klantgegevens naar webcare@energiedirect.nl. Zodra ik je e-mail heb ontvangen en jouw gegevens heb, neem ik graag telefonisch met je contact op!

Groetjes, Webcare Energiedirect
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Carla Cox-Peelen 20-10-2020 - 11:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overstap om goedkoper uit te zijn maandelijks.

  • Prima overstap allemaal super geregeld. TOP.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-10-2020 - 15:40
Kijk eens aan Carla, dat zien we graag! Bedankt voor jouw mooie review :D

Groetjes, Webcare Energiedirect
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A van Venrooij 20-10-2020 - 10:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles goed geregeld. Ook klantcontact was zeer goed

  • Prijs
  • Service

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-10-2020 - 15:37
Wauw! Wat geweldig om te zien dat je zo tevreden over ons bent :D

Groetjes, Webcare Energiedirect
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
geraven 19-10-2020 - 19:45
Overgestapt via Gaslicht.com

het overstappen gaf geen problemen.

  • de prijs en de maandelijkse lasten

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 21-10-2020 - 15:36
Wat een mooie review! Dit waarderen wij enorm :D

Mocht er wat zijn, neem gerust met ons contact op!

Groetjes, Webcare Energiedirect
Beoordeling
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Trudie Kosterman 18-10-2020 - 13:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is prima verlopen 👌🏻👌🏻

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 19-10-2020 - 16:23
Bedankt voor deze fijne terugkoppeling!

groetjes, Reggie
Webcare Energiedirect.nl
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 6
Klantenservice: 6
Overstapproces: 2
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Anoniem 17-10-2020 - 10:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik had per abuis de verkeerde einddatum van mijn huidige contract ingevuld. 2 weken te vroeg, waardoor ik een afkoop boete kreeg van 100,- bij budgetenergie. Ik ging er misschien te makkelijk vanuit dat De daadwerkelijke data wel even gecheckt zouden worden door de nieuwe leverancier (energiedirect)

  • Zie motivatie. Een dubbel check dat de klant echt de juiste einddatum invult om geen financiële risico’s te lopen.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 19-10-2020 - 16:50
Bedankt voor je review!

Het is helaas voor een leverancier niet inzichtelijk wanneer een contract afloopt bij een andere leverancier. Vanuit de overheid is dit besloten omdat dergelijke gegevens privacygevoelig zijn. Men draagt hier dus sinds begin 2020 zelf de verantwoording voor.

groetjes, Reggie
Webcare Energiedirect.nl

Navigatie