De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
86%
van 409 klanten zou deze leverancier aanbevelen
12% misschien 2% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gradus Petter 29-10-2020 - 16:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Ben al paar keer eerder over gestapt van leverancier maar dit was by far de gemakkelijkste.

Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hilde Peeters 29-10-2020 - 11:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Mbv app goed overzicht qua verbruik, klantvriendelijk qua kennismaking, en een overzichtelijke prijs die het inzicht van de app tegemoet komt.

Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
willem 28-10-2020 - 14:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon snel en goed gedaan.een telefoontje top.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 28-10-2020 - 16:03
Super bedankt Willem!
Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Johan 28-10-2020 - 14:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overgestapt naar een andere leverancier. Het is wel meer zoekwerk qua prijsvergelijking. Onderlinge verschil wordt steeds kleiner, ook bij energieveilingen.

  • + Overzicht in de energie-app.
  • + Makkelijke overstap.
  • Het overzicht in de energie-app kan nog wat helderder weergegeven worden.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 28-10-2020 - 16:06
Super fijn dat de overstap soepel is verlopen Johan 🙂
We verbeteren de app continue dus daar doen we ons best voor!

Super bedankt.
Beoordeling
8
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mart van Lieverloo 28-10-2020 - 11:25
Overgestapt via Gaslicht.com

100% Nederlandse Windenergie en snel geregeld!

  • Overstappen was heel makkelijk en alles werd geregeld...
  • Ik heb nog geen verbeterpunten kunnen bedenken!

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 28-10-2020 - 16:08
Fijn dat de overstap makkelijk en goed geregeld is.
Dat is een goed teken en daar doen we het voor 💚

Groetjes,

Webcare Energiedirect.nl
Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter Wever 28-10-2020 - 11:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede en heldere prijsstelling via gaslicht website waardoor flinke besparing op energiekosten.

  • Geen minpunten ondervonden tijdens overstap, alles verliep soepel en van tevoren prima geïnformeerd over elke volgende stap in het proces.
  • Geen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 28-10-2020 - 16:11
Fijn dat alles goed is verlopen en dat je ook nog eens bespaart maakt het nog mooier!
Welkom bij Energiedirect.nl 💚

Groetjes
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
gee 27-10-2020 - 21:18

deze energie leverancier is prima zolang je bij hun af blijft nemen , als je stopt word je heer agressief gebeld waarin je verteld word hoe dom je bent om over te stappen , en om 7 mails binnen 15 minuten te sturen dat je terug moet komen zijn ze ook niet vier.
als je ze erover wilt benaderen loopt de website natuurlijk vast en terug mailen op het adres dat ze gebruiken kan ook niet .

  • bedrijven die hun klanten op deze wijzen lastig vallen zouden bij wet verboden moeten worden

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 28-10-2020 - 16:01
Super vervelend dat je de e-mails hebt gehad🙁

Er is gisteren helaas iets misgegaan met het verzenden van e-mails, waardoor sommige mensen meerdere mails achter elkaar ontvingen. Wij zouden dit zelf ook niet fijn vinden, dus dit willen wij ook zeker niet voor onze (oud-)klanten. Hier balen we echt van dit had namelijk niet moeten gebeuren.
Mijn excuses.

Mocht je het recht van verzet hiervoor willen inschakelen stuur ons dan je gegevens via : webcare@energiedirect.nl Wij schakelen dit dan voor je in.

Groetjes, Noura

Webcare Energiedirect.nl
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wim Bos 26-10-2020 - 11:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap al jaren ieder jaar over naar de voordeligste aanbieder via gaslicht.com

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 26-10-2020 - 11:53
Jij bent goed bezig Wim!
Leuk dat je een review hebt achtergelaten en wat een mooi cijfer!

Groetjes Team Webcare Energiedirect
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jaroslava Baurdoux 25-10-2020 - 18:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Met een word : PERFEKT

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 26-10-2020 - 11:50
Wauw, Jaroslava! Dankjewel!
Beter kan niet!
Hartelijk welkom en leuk dat je deze review hebt achter gelaten!
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Patricia 24-10-2020 - 23:35
Overgestapt via Gaslicht.com

We zitten er nog maar kort, maar geen klachten tot nu toe, goedkoper dan vorige leverancier en makkelijke overstap!

  • Zie hierboven

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 26-10-2020 - 11:49
Welkom Patricia 🙂
En ja zo hoort het ook, een makkelijke overstap.
Daar moet je zelf niets van merken!
Fijn dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten.
Dankjewel en een mooie dag!

Navigatie