Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
12% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfelt u nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1899,77
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
86%
van 409 klanten zou deze leverancier aanbevelen
12% misschien 2% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R. Mostard 29-9-2020 - 22:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zonder problemen. Normale maandelijks voorschot. Met de app ook duidelijk overzicht

  • Een juiste maandelijks voorschot
  • Juiste informatie bij overstappen
  • Met app duidelijk overzicht van verbruik
Beoordeling
10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jeroen 28-9-2020 - 10:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Elk jaar stap ik op dezelfde datum over. Dit werkt top en je hoeft er niks voor te doen. Max 5 min werk.

Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerard 27-9-2020 - 10:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Gunstige prijs

  • Geen gedoe met overstappen
Beoordeling
6
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 6
Overstapproces: 4
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
T.Zant 26-9-2020 - 16:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Een maand na het overstappen van Greenchoise naar Energiedirect, heb ik nog steeds geen eindafrekening van Greenchoise ontvangen.

  • Zie onder motivatie
Opmerking van Gaslicht.com 28-9-2020 - 11:28
Beste meneer Zant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u de eindafrekening nog niet ontvangen heeft. Een energieleverancier krijgt 6 weken de tijd vanaf de overstapdatum om de eindafrekening in orde te maken. Heeft u deze binnen 6 weken niet binnen? Laat het ons weten dan gaan wij hier voor u achteraan.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
9
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Maria Ponten 25-9-2020 - 20:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede regeling voor zonnepanelen en passen helemaal in de “groene” toekomst!!!

  • Vriendelijke en laagdrempelige benadering naar de klant
  • Eigen App. op telefoon
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.Schipper 25-9-2020 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Overgang naar Energie Direct is flekkeloos verlopen en heeft direct tot een maandelijkse verlaging van mijn voorschot geleid.

  • Welkomsbrief van Energie Direct
  • Voorschot aangepast aan geschatte jaarlijks verbruik.
  • Op app persoonlijke gegevens aanpasbaar en verbruik zichtbaar.
  • Geen overbodige poespas
  • Groene energie
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Geert Coppens 25-9-2020 - 12:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Energie Direct heeft alles perfect geregeld met de overstap en ze zijn natuurlijk sponsor van mijn club PSV!

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.P.M. Orij 25-9-2020 - 10:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Al vier jaar een goede afwikkeling bij de overstap

  • Zeer betrouwbaar in de vergelijking met andere energieleveranciers.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-9-2020 - 11:27
Goed om te horen dat je nog altijd naar tevredenheid gaat. 😉
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Alex Willems 25-9-2020 - 10:49
Overgestapt via Gaslicht.com

de overstap ging helemaal soepel , we hebben er eigenlijk bijna geen werk aan gehad.
Via gaslicht.com de overstap in gang gezet en daarna ging eigenlijk alles vanzelf.

  • eenvoudig te regelen
  • duidelijke communicatie.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-9-2020 - 11:26
Super bedankt voor je mooie review!🙂
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hanegraaf 24-9-2020 - 18:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Via Gaslicht.com overgestapt en alles is vlekkeloos verlopen. Zowel de afrekening van de vorige leverancier als de bevoorschotting aan de nieuwe leverancier.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 25-9-2020 - 11:23
Blij om te horen dat de overstap naar tevredenheid is gegaan. 🙂

Navigatie