De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Essent
100% van de klanten raadt Essent aan.
0% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
Jaarprijs
€ 2147,95
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
100%
van 4 klanten zou deze leverancier aanbevelen
0% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Patrick 22-8-2019 - 12:02

Een medewerker aan de deur gehad met een prachtig voorstel dat natuurlijk niet kan, een contract voor 5 jaar vastzetten omdat dat het goedkoopst is, na een jaar overstappen en elke andere leverancier betaald dan de boete van €200,-. Een maandbedrag dat onmogelijk laag is, maar als je de eindafrekening krijgt mag je het restbedrag overmaken. Aan de deur een contract afsluiten zou veel goedkoper zijn dan via de site. Heb dit soort praktijken al vaker meegemaakt bij Essent dus er zullen vast meer klanten zijn die dit treffen.
Het gaat bij Essent maar om 1 ding, klanten werven op welke manier dan ook, de eindafrekening komt wel maar dan ben je te laat.

  • Geen, dit voorgelegd aan Essent maar ze kijken er niet van op dus is het mij wel duidelijk.
  • Eerlijk zijn naar de klant

Reacties

Essent Webcare 22-8-2019 - 14:09
Beste Patrick,

Natuurlijk willen wij van Essent niet dat klanten op deze manier geworven worden. Wij doen ons best om onze verkopers zo goed mogelijk te trainen. Het is daarom ook echt vervelend dat dit voorkomt. Wanneer je dit bij ons meldt, maken wij hier altijd een melding van. Aan de hand van de postcode + huisnummer kunnen wij namelijk achterhalen wie er op dat moment actief in dat gebied. Wij willen namelijk klanten op een eerlijke, servicegerichte manier werven.

Bedankt voor je review.

Groet,

Webcare Essent
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Maria 22-7-2019 - 18:02

Have been contacted in February by phone, by a very persistent telephonist who insisted even though I said I am at work. I (unfortunately) decided to take a 5 minute break to listen to him. He made a few questions, i mentioned that it has not even been a year i'm in this house and that it's probably very costly to switch but I listened to him anyways. He then got my details just to send me the ''quotation'' by email for my review. Stupid me gave him all my details. Same day 15th February 10:09 am have received an email which was not opened until TODAY which apparently includes a contract to I APPARENTLY AGREED ON. All these MONTHS later, I get an invoice from my supplier for 1009 EUROS to be paid within the next 8 days, as I apparently switched suppliers. It seems that in February they have gone ahead and arranged a contract for me, starting 17th of July. The lady on customer service, after 10 minutes waiting time has told me that the confirmation of the contract was done same day 10:10 AM, literally 1 minute after they sent the email. I advised her that I do not check my personal emails while at work so that's impossible. The IP address she gave me as the ''confirming IP address'' does not match NOR my phone NOR my PC. Also, advised that a few months back I was having issues with Stedin, when I got cut off and they said I had NO VALID CONTRACT in place, for which I had to pay a huge fine. So if this contract was valid since February, shouldn't it be somehow in the system? I am sorry but I am not taking this bullshit and I am definitely not paying half my salary in 8 days for something I did not agree on. Please get back to me, asap.

  • none.

Reacties

Maria 23-7-2019 - 14:52
Delivery has failed to these recipients or groups:

answerconsumers@essent.nl
The e-mail address you entered couldn't be found. Please check the recipient's e-mail address and try to resend the message. If the problem continues, please contact your helpdesk.
Essent Webcare 23-7-2019 - 14:06
Hey Maria,
This is really unfortunate the way everything went. We would like to come up with a solution with you. Can you send us your details by e-mail. You can send this to antwoordconsument@essent.nl .
We would like to hear from you !

Kind regards,
Webcare Essent
Essent Webcare 26-7-2019 - 10:11
Hi,

It's a dutch e-mail adress, so you have to typ antwoordconsument@essent.nl and not answerconsumers@essent.nl.

Kind regards,
Danisha
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Prijsstelling: 1
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Anton 19-7-2019 - 17:58

2 jongemannen aan de deur gehad met een voordelig tarief voor gas en licht en €150,— cashback. Mijn huidige tarief erbij gehaald en het was een goede deal. De datum wanneer het zou ingaan konden zij alleen op het einde van deze lopende maand zetten en niet wanneer mijn huidige energiecontract afloopt. Voor mij enorm nadelig want dan krijg ik een boete en geen cashback van mijn huidige energieleverancier. Ik hoefde alleen maar even te bellen met de klantenservice vertelden de jongemannen en dan was alles geregeld. Klantenservice gesproken en de datum kan helemaal niet aangepast worden.. gelukkig was ik op tijd <14 dagen om het contract te herroepen, dat ging niet vanzelfsprekend. De dame van de klantenservice snauwde mij af en was zeer onaardig het is uiteindelijk wel gelukt. 😅

Reacties

Essent Webcare 22-7-2019 - 14:42
Beste,

Wat ontzettend jammer dat het op deze manier is gegaan. Ik vind het ook zeker spijtig om te lezen dat één van mijn collega's niet vriendelijk is geweest. Fijn dat het in ieder geval wel is gelukt uiteindelijk.
Graag zou ik hier meer van willen weten. Zou u mij daarom een mail met de uitleg van uw situatie en uw gegevens willen sturen naar webcare@essent.nl? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Webcare Essent
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan. N. Veen 26-5-2019 - 18:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Wat een vreselijk goeie dienst !

  • Alles.
  • Er zijn totaal geen minpunten.
  • Helemaal niets

Reacties

Essent Webcare 27-5-2019 - 14:53
Bedankt voor je mooie review Jan!

Groeten

Jennifer
Webcare Essent
Beoordeling
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marco Heeffer 26-5-2019 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap zonder problemen verlopen. Goed online dashboard. Behulpzame helpdesk. Je merkt gewoon dat alle processen goed zijn ongeregeld.

  • N.v.t
  • N.v.t

Reacties

Essent Webcare 27-5-2019 - 14:52
Bedankt voor je mooie compliment Marco!

Groeten

Jennifer
Webcare Essent
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
wb 23-5-2019 - 11:21

Bij mijn aanmelding zijn mij toezeggingen gedaan die Essent vervolgens niet nakomt. Voor Essent ben je wanneer je nog geen klant bent belangrijker dan wanneer je wel klant bent. Vervolgens verschillende malen de klantenservice gebeld. Verder dan een ongemeend "ik begrijp u frustratie volledig" kom je niet. Problemen oplossen ho maar. Bij deze wil ik iedereen waarschuwen, TRAP ER NIET IN!!

  • Ik heb er flink voor moeten betalen, maar ik ben van ze af!
  • Stop met dit geldbeluste bedrijf en zoek een hobby!
Opmerking van Gaslicht.com 24-5-2019 - 09:38
Beste meneer/mevrouw wb,

Energieleverancier hebben vaak voordeligere pakketten voor nieuwe klanten dan voor bestaande klanten. Daarom raden wij aan om elk jaar over te stappen van energieleverancier. Zo kunt u elk jaar gebruik maken van het voordeligste pakket. Als u via ons overstapt, dan kunt u uiteraard ook altijd gebruik maken van onze service.

Ik heb Essent op de hoogte gebracht van uw beoordeling en gevraagd om dit samen met u op te pakken.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Essent Webcare 24-5-2019 - 14:17
Goedemiddag,

Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen ons een bericht te sturen. Jammer om te lezen dat u dit zo ervaart. Dit is niet de manier hoe wij op onze gewaardeerde klanten willen overkomen. Sorry!

Graag kom ik met u in contact, het is voor mij naar aanleiding van bovenstaand bericht onduidelijk waar dit precies over gaat.

Daarom vraag ik u een mail te sturen naar webcare@essent.nl, stuurt u dan alstublieft onderstaande gegevens mee:
- postcode + huisnummer / klantnummer
- Wat is u toegezegd?

Alvast enorm bedankt.

Ik wens u een goed weekend.

Groeten,
Team Webcare Essent
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
D.W.Ruitenberg-Kamphuis 20-5-2019 - 16:23
Overgestapt via Gaslicht.com

betrouwbaar en goede prijzen

Reacties

Essent Webcare 20-5-2019 - 16:30
Hartelijk dank voor deze mooie review!
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H van Surksum 19-5-2019 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Ook de boete van de vorige leverancier is overgenomen.

Reacties

Essent Webcare 20-5-2019 - 16:30
Bedankt voor het delen van uw ervaring 🙂
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Cetin 12-5-2019 - 11:26

Hallo mensen trap in essent niet in.
Ik kreeg telefoon van essent om over te stappen telefoniest was al onvriendelijk persoon.
Sluit ik contract af bij essent volgens essent dat zij goedkoopste zijn.
Later besloot ik toch dat ik mijn contract te beeindigen bij essent schrijf ik mail naar essent twee keer.
Ik kreeg te geen mail terug want essent blokkeerde mijn mails.
Ik heb gebeld uitgelegd nee meneer wij hebben geen mail gehadt.
En nu ben ik overgestapt krijg ik boete van 417 euro.
Ik ga rechtzaak van maken.
Trap niet bij essent in zijn oplichters nepperij.

Opmerking van Gaslicht.com 13-5-2019 - 13:52
Beste meneer/mevrouw Cetin,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u een boete heeft ontvangen van Essent. Heeft u een aanmelding gemaakt voor een zakelijk contract bij Essent? Voor een zakelijk contract geldt namelijk geen bedenktijd, waardoor u het naderhand niet boetevrij kunt opzeggen. Wanneer u geen zakelijk contract aan bent gegaan, hoor ik dat graag van u. U kunt altijd even contact met ons opnemen om te kijken of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Wij helpen u namelijk graag!

Met vriendelijke groet,
Rosanneke

Reacties

Essent Webcare 13-5-2019 - 16:26
Beste,

Wat ontzettend jammer dat het op deze manier is gegaan. Ik vind het ook zeker spijtig om te lezen dat één van mijn collega's niet vriendelijk is geweest.
Graag zou ik hier meer van willen weten. Zou u mij daarom een mail met de uitleg van uw situatie en uw gegevens willen sturen naar webcare@essent.nl? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Sharona
Webcare Essent
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Essalehy 11-5-2019 - 14:09

Na 5 jaar lid te zijn geweest bij Essent ben ik overgestapt omdat ze afspraken niet meer nakwamen. Nadat ik was overgestapt kreeg ik later nog een rekening die ik moest betalen. Dit klopte echter niet want ik moest juist geld terug krijgen. Bij de klantenservice probeerde ze me af te schepen met rare antwoorden die helemaal niet klopte. We kregen een discussie over of je vooraf of achteraf betaald. Ging echt nergens over. Ik laat mn zaak voorkomen. Rechtsbijstand wordt maandag 13 mei ingeschakeld. Mensen ga niet naar Essent!!!!!!!

  • Geen anders was ik niet weggegaan.
  • Heel veel. Past niet in dit vakje.
Opmerking van Gaslicht.com 13-5-2019 - 13:34
Beste meneer/mevrouw Essalehy,

Wat vervelend om te lezen dat u moet bijbetalen op uw afrekening. Wij kijken graag deze afrekening na voor u. U mag deze sturen naar info@gaslicht.com. Wellicht dat wij in deze kwestie nog opheldering kunnen geven of iets voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Rosanneke.

Reacties

Essent Webcare 13-5-2019 - 16:24
Goedemiddag,

Wat ontzettend vervelend dat u op deze manier bent overgestapt. Dit is natuurlijk niet de manier waarop het zou moeten gaan. Daarom wil ik graag wat meer diepgang en kijken of ik nog wat voor u kan betekenen.
Zou u mij daarom een e-mail willen sturen met daarin de uitleg over uw situatie samen met u gegevens? Dit mag u doen naar webcare@essent.nl.

Ik hoor heel graag van u!

Met vriendelijke groet,

Sharona
Essent Webcare

Navigatie