De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Essent

Essent reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Essent? Lees hier de Essent ervaringen en reviews. Is Essent uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Essent achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over Essent

4
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
1,0
schreuder 1-6-2021 - 19:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij het aangaan een mooie prijs voorhouden en later met een enorme naheffing komen zonder dat deze onderbouwt wordt. Daarop gereageerd en verduidelijking gevraagd zou binnen 14 dagen terug gebeld worden. Kreeg vervolgens een gespreksverslag waarin werd aangegeven dat ik om een betaalregeling gevraagd had (was helemaal niet het geval ik vroeg een onderbouwing). Daarop wederom gereageerd dat de inhoud van de brief onjuist was en een andere bevestinging wilde kreeg die gewoon niet. Moest niet zeuren. Nu dreigen met incasso maar nog steeds vraag niet beantwoord. (totaal 2 uur aan de telefoon voor een fout van hen en dan behandeld worden als een wanbetaler. Lijkt gewoon helemaal nergens op.

Opmerking van Gaslicht.com 2-6-2021 - 06:02
Beste meneer/mevrouw Schreuder,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend datu een naheffing ontvangen heeft maar geen uitleg hierover. Wilt u dit op de mail zetten naar info@gaslicht.com samen met de afrekening? Dan zoeken wij het graag voor u uit en nemen eventueel contact op met Essent.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Essent Webcare 2-6-2021 - 08:12
Bedankt voor je feedback!

Een bijbetaling is natuurlijk nooit fijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat je wilt weten waar de bijbetaling vandaan komt.

Met de aanmelding geef je een verbruik door. Op basis van dat verbruik is er een voorschot bedrag verrekkend. Met de jaarafrekening wordt er na aanleiding van de meterstand gemeten wat je verbruik is geweest. Wanneer je meer hebt verbruikt betaal je bij, en wanneer je minder hebt verbruikt dan ontvang je geld terug.

Het is altijd goed om voor alle zekerheid de meterstanden op de jaarafrekening te controleren. Wanneer de meterstanden niet kloppen dan klopt ook het verbruik niet. We ontvangen dan graag de juiste meterstanden zodat we de jaarafrekening kunnen corrigeren.

Als je het fijn vind kunnen we samen de jaarafrekening controleren. Stuur je dan een e-mail met toelichting van je verhaal naar webcare@essent.nl?

Groetjes,
Mandy|Webcare Essent
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Essent aan
Jeroen van Eekeren 1-2-2021 - 09:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Je wilt zo min mogelijk werk aan je overstap hebben. Dat is gelukt.

  • Weinig werk aan overstap gehad, goede communicatie.
  • Geen idee

Reacties

Essent Webcare 2-2-2021 - 08:17
Hoi Jeroen,

Wat fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen, welkom bij Essent!

Mocht je nog een keer vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes,
Laura
Webcare Essent
8
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
7,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Essent aan
Kees 1-2-2021 - 09:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Via Gaslicht.com een zeer aantrekkelijk aanbod ontvangen. Scheelt 10% op mijn totale energierekening per jaar.

  • Heldere overstap informatie. Klantenservice goed bereikbaar en ik kreeg een helder antwoord op mijn vraag.
  • Tot nu toe geen.

Reacties

Essent Webcare 2-2-2021 - 08:16
Wat een mooie review Kees! Ontzettend bedankt hiervoor 🙂

Als je nog eens vragen hebt neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes,
Laura
Webcare Essent
8
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Essent aan
Strobel 29-1-2021 - 09:17
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap verliep vlekkeloos.

Reacties

Essent Webcare 29-1-2021 - 13:54
Yesss! Goed om te lezen.
Bedankt voor de positieve mooie review. 🙂

Alvast een fijn weekend.

Groetjes,
Maaike
Webcare Essent
10
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Essent aan
Theo Jansen 25-1-2021 - 10:33
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs/kwaliteitsverhouding en door ervaringen van vrienden!!

  • De overstap verliep uitstekend, goede informatie, geen dubbele bodem, juiste mailing ontvangen en zonder onderbreking een perfect proces van overschakeling!!
  • Chapeau!
  • Geen

Reacties

Essent Webcare 25-1-2021 - 12:22
Wat een mooie cijfers Theo, ontzettend bedankt voor dit mooie compliment!

Mocht je ooit eens vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes,
Laura
Webcare Essent
7
Duurzaamheid
1,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Essent aan
Steven 24-1-2021 - 20:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Essent is niet de allergoedkoopste, maar wel betrouwbaar en alles goed voor elkaar. Prima partij.

  • Alles is prima geregeld
  • Ik zou graag kernenergie willen

Reacties

Essent Webcare 25-1-2021 - 12:20
Hoi Steven,

Hartelijk dank voor deze mooie aanbeveling, heel fijn om te horen!

Als we je nog ergens mee kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes,
Laura
Webcare Essent
8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
A Luppes 20-1-2021 - 21:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaat allemaal vanzelf

  • Belangrijke speler
  • Geen idee

Reacties

Essent Webcare 21-1-2021 - 12:22
Bedankt voor je review!
9
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
BSB van Draanen 19-1-2021 - 12:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Voor alle energieleveranciers geldt dat de overstap soepel moet gaan. Tot op heden geen klachten gehad en leek het goed te zijn gegaan. Hoe het verder verloopt met Essent is pas te zeggen als we een aantal maanden verder zijn aangezien net het contract 3 dagen geleden is ingegaan.

  • n.v.t.
  • n.v.t.

Reacties

Essent Webcare 20-1-2021 - 08:33
Hi BSB. Een overstap hoort inderdaad soepel te verlopen! Weet in ieder geval dat mocht je ooit onze hulp bij iets kunnen gebruiken, je ons altijd mag bellen of berichten via Facebook of Twitter ;-)

Groetjes Tessa | Welkom Essent
10
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Essent aan
jan sol 16-1-2021 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

snelle en duidelijke overgang en zeer goede afhandeling door mijn vorige leverancier (Greenchoice).

  • Goede informatie over meterstanden bij overgang.

Reacties

Essent Webcare 18-1-2021 - 10:07
Goedemorgen Jan,

Een 10! Kijk eens aan, dat is nog eens leuk om terug te horen 🙂. Bedankt voor je terugkoppeling. Als we ooit iets voor je kunnen betekenen, bel dan vooral onze klantenservice. Je kan ons ook bereiken op Facebook of Twitter.

Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
8
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Wilemien 15-1-2021 - 15:09
Overgestapt via Gaslicht.com

De app is minder nauwkeurig als wat we gewend zijn bij bijvoorbeeld greenchoise en vattefal.

Reacties

Essent Webcare 18-1-2021 - 10:05
Goedemorgen Willemien,

Bedankt voor de 8 en je feedback! Ik ben benieuwd wat er minder nauwkeurig is aan de app. Mocht je vragen of opmerkingen hebben hierover, mail ons dan vooral naar: webcare@essent.nl. Stuur dan ook meteen je postcode, huisnummer naam en geboortedatum mee.

Ik wens je een fijne dag!

Groetjes Maithe

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie