De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
81% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
Jaarprijs
€ 1909,12
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
81%
van 120 klanten zou deze leverancier aanbevelen
16% misschien 3% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk 6-6-2020 - 10:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.P. 6-6-2020 - 10:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging naadloos.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rijnder Huizinga 3-6-2020 - 10:10

Het is goed terug te zijn bij Essent.

  • Prima geholpen en begeleid door Gaslicht.com.
Beoordeling
10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kuipers 2-6-2020 - 11:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Na een tweetal telefoontje met de klantenservice en een eerlijke, duidelijke uitleg was de keuze snel gemaakt .

  • - Vriendelijke snelle klantenservice
  • - overstapservice
  • - reminder voor volgend jaar
  • - geen gedoe
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Arnold Muller 2-6-2020 - 10:42
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke website en goede tarieven

  • Duidelijke aanbieding
  • Goede website
  • Goede tarieven
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
T 1-6-2020 - 21:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Vlot, geen gedoe, goed geregeld

  • Snel
  • Simpel
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
T.J. de Jong 1-6-2020 - 13:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Essent biedt een zeer aantrekkelijk product aan met een hoog welkomstgeschenk.
En de overstap is prima verlopen.
En een duurzaam product

  • Duurzame levering van elektriciteit.
  • Goedkoop.
  • Aantrekkelijk welkomstgeschenk.
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk Kroes 1-6-2020 - 10:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooie aanbieding van Essent. Snelle overstap service van gaslicht.com. Elk jaar stap ik over op een nieuwe leverancier. Nooit problemen gehad.

  • Je wordt netjes op de hoogte gehouden door gaslicht.com, maar ook door de energieleverancier
  • Geen gedoe. Gewoon overstappen en klaar
Beoordeling
10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ria keurntjes 31-5-2020 - 11:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap is goed verlopen zonder problemen .

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sander 30-5-2020 - 11:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Prettige overstap n.a.v. onze verhuizing, fijn contact met de klantenservice

  • Prettige klantenservice

Navigatie