Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Essent

Essent reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Essent? Lees hier de Essent ervaringen en reviews. Is Essent uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Essent achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

59% van 37 klanten beveelt aan.
24% misschien 16% niet

Klantervaringen over Essent

9
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Essent aan
Christina 17-4-2024 - 16:56
Overgestapt via Gaslicht.com

Essent hanteert momenteel goedkopere tarieven toen ik overstapte dan mijn vroegere energieleverancier Innova. Dat was voor mij een van de voordelen waarom ik besloten heb om over te stappen. Toen ik met een medewerker belde een vragen stelde kreeg ik meteen de antwoorden en de wachttijd was veel minder lang i.p.v. 45 min te moeten wachten zoals bij Innova om een medewerker aan de lijn te krijgen. Dus zij hebben minder lange wachttijden en de medewerkers zijn ook kundiger en vriendelijker.

  • Ook is de bereikbaarheid van Essent beter dan bij de meeste andere Energieleveranciers. Zij zijn telefonisch op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur en zelfs op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur te bereiken. Ook dat viel bij Innova tegen en was veel minder lang: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Dus op werkdagen is Essent 1 uur langer telefonisch bereikbaar en Innova was in het weekend helemaal niet te bereiken. Dus daarom heeft Essent voor mij ook hierin een streepje voor.
8
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Essent aan
Elisa 10-4-2024 - 10:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkel probleem bij overstappen. Onlangs contact gehad met de klantenservice via de app, ook dat ging super snel

Reacties

Essent Webcare 12-4-2024 - 07:35
Hoi Elisa,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens verloopt.
Ontzettend bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.

Fijn weekend.
Groetjes Mariska.
Webcare Essent.
10
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Essent aan
Adri 3-4-2024 - 08:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer scherpe prijsstelling. Maar hoge korting geeft dat tarieven wel hoog zijn. Je moet dus geen hogere verbruiken gaan scoren, want dan werkt dit tegen je.

Reacties

Essent Webcare 3-4-2024 - 08:48
Hartelijk dank voor jouw review.
8
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Essent aan
A. Stalpers 3-4-2024 - 08:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Gemakkelijke en snelle overstap

Reacties

Essent Webcare 3-4-2024 - 08:49
Fijn om te horen! Welkom!
7
Klantenservice
7,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
T.J. van Engelen van den Hoogen 31-3-2024 - 15:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Betrouwbaar bedrijf, wat je altijd telefonisch kan bereiken

Reacties

Essent Webcare 3-4-2024 - 08:49
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor jouw review.
8
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Essent aan
Marius Broos 31-3-2024 - 07:38
Overgestapt via Gaslicht.com

geen enkel probleem ontmoet

  • snelle overgang
  • mij niet bekend

Reacties

Essent Webcare 3-4-2024 - 08:49
Fijn om te horen dat de overstap zo vlot is gegaan. Van harte welkom!
8
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Essent aan
Hans 30-3-2024 - 11:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Goedkope stroom en gas met een eenvoudige overstap geregeld.

Reacties

Essent Webcare 3-4-2024 - 08:50
Fijn om te horen dat het zo bevalt! Bedankt voor jouw review en van harte welkom!
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Essent aan
Rene van der Sterren 30-3-2024 - 10:27
Overgestapt via Gaslicht.com

Eenvoudig en snel.

  • Transparant
  • -

Reacties

Essent Webcare 3-4-2024 - 08:55
Fijn om te horen! Welkom!
10
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Klachtenafhandeling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Essent aan
lilian neeteson 29-3-2024 - 10:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Het scheelt veel geld en er zit ook nog een welkoms bonus aanvast

  • Het gaat zo makkelijk en het duurt maar 2 minuten
  • Geen

Reacties

Essent Webcare 3-4-2024 - 08:55
Goed om te horen dat het zo gemakkelijk gegaan is! Van harte welkom!
7
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
9,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad Essent aan
H.van zetten 28-3-2024 - 16:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Klantvriendelijk aan de telefoon en duidelijk.
Ook de wachttijd aan de telefoon valt mee vergeleken bij andere maatschappijen

Reacties

Essent Webcare 3-4-2024 - 08:54
Fijn om te horen! Van harte welkom!
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.