De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
Jaarprijs
€ 2032,30
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen

Klantervaringen

Beoordeling
8
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Arnold 14-2-2020 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Via Gaslicht.com de overstap gemaakt van Oxxio naar Essent. Probleemloos verlopen. Essent stuurde regelmatig een update van mijn overstap via de mail.

  • Duidelijke mailing
  • Het zou handig zijn als de app van Essent handmatig in te voeren zou zijn met meterstanden. Dat kan nu niet. Ik heb een slimme meter en het "op afstand uitlezen" uit laten zetten. Zonder de handmatige invoeroptie heeft de app geen meerwaarde.
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 8
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
sebastian treffers 14-2-2020 - 10:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles goed gegaan alleen de mail was een beetje onduidelijk over cashback.

Opmerking van Gaslicht.com 14-2-2020 - 10:56
Beste meneer Treffers,

Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat alles goed is gegaan. Mochten er nog onduidelijkheden zijn over de cashback, laat het ons weten. Dan gaan wij er even achteraan voor u.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Essent Webcare 14-2-2020 - 15:03
Bedankt voor je review. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen neem dan gerust contact op. 😉

Groetjes,
Webcare Essent
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 6
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mario 14-2-2020 - 06:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles ging goed met overstappen

Reacties

Essent Webcare 14-2-2020 - 15:02
Welkom bij Essent!
Goed om te horen dat de overstap goed is verlopen. 🙂

Groetjes,
Webcare Essent
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Irene Niemeijer 13-2-2020 - 19:10
Overgestapt via Gaslicht.com

maandelijks inzicht in je verbruik en daarbij direct tips om te besparen

  • Je blijft goed op de hoogte van je verbruik tot nu toe

Reacties

Essent Webcare 14-2-2020 - 15:01
Bedankt voor je review! Mocht je nog ergens tegenaan lopen dan horen wij dat graag van je. 😉

Groetjes,
Webcare Essent
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dw 13-2-2020 - 18:51
Overgestapt via Gaslicht.com

Prijs is goed en zonder problemen overgestapt

Reacties

Essent Webcare 14-2-2020 - 15:01
Fijn dat de overstap probleemloos is verlopen. Welkom bij Essent.

Groetjes,
Webcare Essent
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
W.v.d.Mei 13-2-2020 - 17:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Essent is een bekende leverancier en zal goed zijn.

  • Kan er nog niet zo veel over zeggen. Maar het zal goed zijn. De overstap ging gemakkelijk

Reacties

Essent Webcare 14-2-2020 - 15:00
Van harte welkom bij Essent! 🙂

Groetjes,
Webcare Essent
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Thea Boonstra 13-2-2020 - 16:19
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap via gaslicht.com gaat snel en makkelijk. Ook het vergelijken van energieleveranciers is goed. Essent kwam voor ons als beste uit de bus. Essent is een degelijke en betrouwbare organisatie waar we nog nooit problemen mee hebben gehad.

  • Overstap snel en makkelijk.

Reacties

Essent Webcare 14-2-2020 - 15:00
Bedankt voor je review en aanbeveling!
Welkom bij Essent. :D

Groetjes,
Webcare Essent
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Siebren Welbedacht 13-2-2020 - 13:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Zeer goede afhandeling van het overstapproces.
M.vr.gr.
Siebren.

Reacties

Essent Webcare 13-2-2020 - 14:40
Fijn om te lezen, Siebren! Bedankt voor je review en welkom bij Essent. Groetjes terug 🙂
Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jeroen Koppen 13-2-2020 - 12:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging prima. Geen klachten.

  • Duidelijke website. Overzichtelijk en schone look.

Reacties

Essent Webcare 13-2-2020 - 14:40
Top! Dat gaan we zo houden. Welkom bij Essent.
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
h. de vries 13-2-2020 - 12:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Zoals elk jaar, de welkom bonus.

  • Oude en nieuwe leverancier sturen op vetschillend moment opname standen emails. Ik wacht dus een paar dagen, zodat ik bij beide exact hetzelfde invul.

Reacties

Essent Webcare 13-2-2020 - 14:40
Altijd lekker he, die welkomstkorting! Welkom bij Essent 🙂

Navigatie