De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Essent

Essent reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Essent? Lees hier de Essent ervaringen en reviews. Is Essent uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Essent achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over Essent

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
6,0
Klachtenafhandeling
5,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
7,0
van der linden 4-11-2021 - 14:59

  • ik heb mij 3 keer opgegeven voor thuisvoordeel. Na 3 dagen zou ik een mailtje krijgen . Ben nu nog aan het wachten . Zit toch al een paar jaar bij Essent. Klantenservice beloofd om je aan te melden maar zoals je nu leest ben nu nog aan het wachten

Reacties

Essent Webcare 8-11-2021 - 13:53
Goedemiddag, Wat vervelend dat je nog steeds geen bevestiging hebt gehad van het Thuisvoordeel. Ik wil heel graag controleren of de aanmelding is goed gegaan. Zou je een e-mail willen sturen naar antwoordconsument@essent.nl met daarin je klantnummer en adresgegevens. Dan gaan we gelijk uitzoeken waar het misgaat. Met vriendelijke groet, Laura I webcare Essent
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
. 22-10-2021 - 10:28

Deze imbicielen verlagen maand bedragen terwijl mijn nicht een hoger bedrag aangegeven

En bij deze eindafrekening dreigen o u je kunt het niettemin betalen a sluiten we je toch af

Hadden die imbiciele trollen het hogere bedrag laten staan dan had ze terug gehad

Dus aan het gas met Essent

  • Het op eigen initiatief verlagen van maand bedragen
  • Niet door wespentaille verlagen van maand bedragen
  • En met de winter voor de boeg gezinnen afsluiten
  • Het is crimineel gedrag

Reacties

Essent Webcare 4-11-2021 - 11:36
Goedemiddag,

Wat jammer om te lezen..

Ik ben erg benieuwd wat hier is gebeurt. Wij sluiten onze klanten niet zomaar af en wijzigen geen termijnbedragen zonder toestemming tenzij het om een herberekening gaat naar aanleiding van de jaarrekening.

Zou je een mail willen sturen naar antwoordconsument@essent.nl of telefonisch contact met ons willen opnemen? Op deze manier kunnen we samen onderzoeken wat er is gebeurt, wellicht word het voor jou dan ook een stuk duidelijker.

Groetjes, Floor | Team Webcare.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Essent aan
Rob Suilen 11-10-2021 - 21:52

Ben al behoorlijk wat jaren klant bij hun (Essent) en zeer tevreden, via de verbruikers manager kun je optijd je maand bedrach aanpassen en zo niet voor verrassingen komen te staat, ook handig voor vakantie's en dergelijke. Verder telefonisch goed berijkbaar met goede klantenservice, hebben ook gebeld voor isolatie verbeteringen voor het huis, goede en duidelijke facturen en eind afrekeningen. Eigenlijk alleen maar goede ervaringen.

  • Goed op de hoogte gehouden worden van veranderingen.
  • Goede klanteservice.
  • Kunt zelf je maand bedrag aanpassen.
  • Zeer duidelijk en de juiste informatie.
  • Facturatie is duidelijk en begrijpelijk.
  • Duidelijke voorwaarden.

Reacties

Essent Webcare 4-11-2021 - 11:33
Wat super fijn om te horen Rob! 😉 Bedankt voor jouw mooie review, altijd onwijs leuk om te lezen dat klanten een goede ervaring met ons hebben gehad en blij met ons zijn.

Groetjes, Floor | Team Webcare.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Mtb 15-9-2021 - 11:42

Vreselijk slechte service. Ons verbruik was volgens het overzicht in een maand waarin we de helft van de tijd niet thuis zijn geweest en nauwelijks energie verbruikt hebben gelijk aan de maand ervoor waarin we heel de maand thuis waren. De maand erna, waarin we ook heel de maand thuis zijn geweest, was het verbruik zelfs lager. Alle drie deze maanden waren zomermaanden. Dit riep bij ons vragen op en dus gaan bellen met de klantenservice. Eerste keer werd ik doorgestuurd naar de netbeheerder. Die gebeld, gaven aan dat ik toch echt bij essent moet zijn, en hen de tip kon geven dat ze contact met hen moesten opnemen als ze er niet uit kwamen zodat ik er niet tussen hoef te zitten. Tot 3 keer toe is mij toegezegd dat ze dat zouden doen. Nu net toen ik de klantenservice aan de telefoon had hebben ze mij beloofd met de netbeheerder te bellen terwijl ik in de wacht stond. Na 5 minuten in de wacht te hebben gestaan werd de verbinding verbroken. Ik ben echt witheet. Dit is al de vierde keer dat ik belde, en ik word gewoon afgescheept.

Overigens werd gaandeweg duidelijk dat er veel storingen zijn geweest waardoor het verbruik over een langere tijd wel uitgelezen kon worden, maar niet specifiek in een bepaalde maand. Dus heeft Essent maar gemiddelden in onze rapporten gezet, en ons hier helemaal niet over geïnformeerd. Dit roept bij ons extra vraagtekens op. Hoe kunnen wij nu achterhalen dat ons verbruik ook echt klopt? Wie gaat ons dit aantonen? Ze blijven met het verhaal komen dat het niet echt uitmaakt wat het verbruik per maand is, als de meterstanden aan het begin en eind van 1 boekjaar maar kloppen dan zou het goed zijn. Daar gaat het niet om, ik wil bewijs dat die meterstanden kloppen. Of Essent dit nu aantoont of de netbeheerder kan me niet schelen, zoek het onderling uit, wees transparant en informeer je klant.
Wij krijgen hierdoor echt het gevoel gewoon opgelicht te worden.

Slechtste service ooit.

  • Wees transparant, help je klant, scheep ze niet af, werk samen met de netbeheerder.

Reacties

Essent Webcare 4-11-2021 - 11:31
Goedemorgen,

Ik merk dat je met een hoop vragen en onduidelijkheden zit, jammer om te lezen! Ik help je graag.

Vanuit hier heb ik helaas geen klantgegevens van je, dus ik kan je alleen een globaal antwoord geven.

Er zijn inderdaad wat storingen geweest in onze app waarbij er een foutief verbruik werd weergegeven, echter ging dit om een fout in onze app. Dit ligt dus niet aan jouw meter, en de meterstanden worden juist uitgelezen. Uiteindelijk gaat het inderdaad om de meterstanden om de jaarrekening juist op te maken, het verbruik in de app is enkel ter indicatie voor onze klanten, al ben ik er mee eens dat dit gewoon juist zou moeten zijn! Als het goed is, is dit probleem nu verholpen in de app. Kun je dit verifiëren?

Neem gerust eens contact met ons op via Facebook Messenger, ik sta hier enorm graag voor je klaar.

Groetjes, Floor | Team Webcare.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Duurzaamheid
1,0
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Klantenservice
1,0
Önder Gezer 7-9-2021 - 23:54

Zeer slechte service. Medewerkers hebben lak aan de klachten van de klanten. Er werd bij mij niet geïncasseerd door een fout. De volgende 6 maanden wel, maar moest voor maart opeens €60 incassokosten betalen terwijl het een voorschot is. Of ze konden gewoon nog een keertje proberen om te incasseren die machtiging hebben ze. Maar nee, €60 incassokosten worden ze rijker van.

  • Zo slecht dat het niet slechter kan
  • Alles kan beter

Reacties

Essent Webcare 4-11-2021 - 11:23
Hoi Önder,

Jammer om te lezen! Wij nemen de klachten van onze klanten zeer zeker serieus.

Indien er een incasso mislukt sturen we je een kosteloze herinnering met de melding dat het bedrag handmatig overgemaakt dient te worden, wanneer de betaling uitblijft zijn we genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen.

Graag wil ik je vragen om ons een mail te sturen naar: antwoordconsument@essent.nl, of om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we het samen even kunnen bekijken.

Groetjes, Floor | Team Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
1,0
Duurzaamheid
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Amber 9-6-2021 - 17:45

Blij te lezen dat meer mensen slechte ervaringen hebben met Essent. De ruweheid waarmee je te woord wordt gestaan door de klantenservice is bespottelijk. Ze denken alles maar tegen je als klant te kunnen zeggen ook al is het niet waar. Ons gezin gaat overstappen na een andere leverancier net als diverse familieleden en vrienden van ons. Zei willen ook niet meer bij een bedrijf als Essent zitten die mensen zo neerzet, niet serieus neemt of vals beschuldigen. Tevens denken we er over om aangifte te doen tegen Essent en de persoon die wij aan de lijn hebben gehad.

Reacties

Essent Webcare 10-6-2021 - 08:30
Hi Amber,

Poeh, zo te horen heb je geen prettig gesprek gehad met één van mijn collega's!
Ondanks het feit dat je gaat overstappen, zou ik toch graag met je nagaan wat er exact is voorgevallen.
Hopelijk kunnen we het toch nog netjes oplossen, dit zodat je ons niet met zo'n naar gevoel verlaat!

Zou je ons jouw berichtje toe kunnen sturen via Facebook/Twitter of mail (webcare@essent.nl) dit samen met je geboortedatum, adres- en naamgegevens?

Groetjes Tessa | Webcare Essent
4
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
1,0
schreuder 1-6-2021 - 21:53
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij het aangaan een mooie prijs voorhouden en later met een enorme naheffing komen zonder dat deze onderbouwt wordt. Daarop gereageerd en verduidelijking gevraagd zou binnen 14 dagen terug gebeld worden. Kreeg vervolgens een gespreksverslag waarin werd aangegeven dat ik om een betaalregeling gevraagd had (was helemaal niet het geval ik vroeg een onderbouwing). Daarop wederom gereageerd dat de inhoud van de brief onjuist was en een andere bevestinging wilde kreeg die gewoon niet. Moest niet zeuren. Nu dreigen met incasso maar nog steeds vraag niet beantwoord. (totaal 2 uur aan de telefoon voor een fout van hen en dan behandeld worden als een wanbetaler. Lijkt gewoon helemaal nergens op.

Opmerking van Gaslicht.com 2-6-2021 - 08:02
Beste meneer/mevrouw Schreuder,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend datu een naheffing ontvangen heeft maar geen uitleg hierover. Wilt u dit op de mail zetten naar info@gaslicht.com samen met de afrekening? Dan zoeken wij het graag voor u uit en nemen eventueel contact op met Essent.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Essent Webcare 2-6-2021 - 10:12
Bedankt voor je feedback!

Een bijbetaling is natuurlijk nooit fijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat je wilt weten waar de bijbetaling vandaan komt.

Met de aanmelding geef je een verbruik door. Op basis van dat verbruik is er een voorschot bedrag verrekkend. Met de jaarafrekening wordt er na aanleiding van de meterstand gemeten wat je verbruik is geweest. Wanneer je meer hebt verbruikt betaal je bij, en wanneer je minder hebt verbruikt dan ontvang je geld terug.

Het is altijd goed om voor alle zekerheid de meterstanden op de jaarafrekening te controleren. Wanneer de meterstanden niet kloppen dan klopt ook het verbruik niet. We ontvangen dan graag de juiste meterstanden zodat we de jaarafrekening kunnen corrigeren.

Als je het fijn vind kunnen we samen de jaarafrekening controleren. Stuur je dan een e-mail met toelichting van je verhaal naar webcare@essent.nl?

Groetjes,
Mandy|Webcare Essent
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering
1,0
Overstapproces
1,0
Online dienstverlening
1,0
Duurzaamheid
2,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
2,0
Smit 21-5-2021 - 12:19

Contract afgesloten voor 5 jaar. Maar contract was in eens anders dan we de afspraak hadden gemaakt. Vanaf begin gelijk gevraagd om contracten op papier te krijgen maar nooit ontvangen. Tevens zouden we een bonus krijgen van €300,-. Maar nooit ontvangen omdat ze contract in hun voordeel hebben veranderd. Daarnaast veroorzaken ze problemen met hun wanbeleid. De klantenservice mensen zijn ook niet goed opgeleid en zeggen per persoon steeds andere dingen. We zijn al een aantal maanden geleden overgestapt en bij de nieuwe leverancier bevalt het ons prima.

Voor ons gezin nooit weer Essent.

  • Niks
  • Heel heel veel, ze moeten 0.a een ander menselijker beleid gaan voeren.

Reacties

Essent Webcare 21-5-2021 - 14:41
Goedemiddag Smit,

Dit klinkt als een hoop gedoe. Vervelend dat je je tijd bij ons niet prettig hebt ervaren. Dat zie ik natuurlijk liever anders! Het helpt ook niet mee als iedereen steeds wat anders zegt. Ik zou graag met je mee willen kijken om te zien wat er allemaal gebeurd is. Zou jij ons kunnen benaderen? Zo kan je een mail sturen naar: webcare@essent.nl. Een privéberichtje via Facebook en Twitter kan ook. Als je de volgende gegevens meestuurt, kunnen we er meteen goed induiken:
- Je naam en geboortedatum
- Je postcode en huisnummer
- Het bericht dat je hier hebt gestuurd

Ik zie je bericht graag tegemoet!

Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
1,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
3,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Wilko 20-5-2021 - 12:14

Jaarcontract bij Essent gehad. Ruim op tijd opgezegd voor overstap andere leverancier. Kreeg echter 2 rekeningen. Jaar rekening en eindafrekening. De laatste van 10 dagen terwijl dit binnen het contract is. Daardoor klopt verrekening teruglevering zonnepanelen niet. In discussie daarover sturen ze Intrum incasso bureau op mij af. Heel vervelend omdat die als tussenpersoon gaat fungeren. Ze geven het over aan hun. Daardoor kom je er helemaal niet meer uit. Echt heel slecht.

  • Leek eerst goed na overstap
  • Een jaar afrekening sturen en bij geschil niet van kastje naar muurtje sturen en al helemaal niet een incasso bureau op iemand af sturen.

Reacties

Essent Webcare 21-5-2021 - 13:48
Goedemiddag Wilko,

Wat vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent. Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is dat je er steeds niet uitkomt met ons.

Het klopt dat wij geen uitspraak meer kunnen doen over de openstaande bedragen, zodra er een incassobureau is ingeschakeld. Wel wil ik nog graag met je meekijken naar de reden waarom de rekeningen zo tot stand zijn gekomen. Hier durf ik nu nog geen uitspraak over te doen, ik heb daar je gegevens namelijk voor nodig.

Kan je ons een mailtje sturen naar: webcare@essent.nl? Een privéberichtje via Facebook of Twitter kan ook! Om goed aan de slag te kunnen, zou het super zijn als je meteen de volgende gegevens mee kan sturen:
- Postcode en huisnummer
- Naam en geboortedatum
- Jouw bovenstaande bericht.

Ik zie je berichtje graag tegemoet!

Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
1,0
Klantenservice
1,0
Trijn Ebeltjes 18-5-2021 - 11:12

Essent geeft aan dat wij zijn overgestapt naar hun, wij hebben aangegeven dit niet te hebben gedaan. Na enkele malen verteld te hebben dat wij echt niet naar hen zijn overgestapt, kreeg ik zojuist een mail met als titel 'einde discussie'. Ze geven aan bij hun standpunt te blijven. Zo ga je toch niet met elkaar om. Ze luisteren niet eens.

  • Geen enkele meer
  • Luister eens goed naar de mensen en behandel ze eerlijk. Komen ze nu niet als klant, dan mogelijk later wel. Vergeet niet dat slechte reclame vaak sneller gaat dan positieve dingen.

Reacties

Essent Webcare 19-5-2021 - 14:13
Hoi hoi,

Hmm.. Begrijpelijk dat je er helemaal klaar mee bent als wij met een antwoord komen 'einde discussie'. Ik ben erg benieuwd naar de status van de aanmelding.
Kan je contact opnemen met onze klantenservice via Facebook of Twitter? Je kan ons gewoon een privé berichtje sturen en wij sturen zo snel mogelijk een berichtje terug.

Ik zie je bericht graag tegemoet!

Groetjes,
Maaike | Webcare Essent

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie