De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Essent
82% van de klanten raadt Essent aan.
16% zegt Essent misschien aan te raden.

Essent ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Essent geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Essent ervaringen en beoordelingen. Is Essent uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Essent plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Essent met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Essent
Het voordeligste actiepakket van Essent!
Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
Jaarprijs
€ 2029,06
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
82%
van 107 klanten zou deze leverancier aanbevelen
16% misschien 2% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
jan sol 16-1-2021 - 11:25
Overgestapt via Gaslicht.com

snelle en duidelijke overgang en zeer goede afhandeling door mijn vorige leverancier (Greenchoice).

  • Goede informatie over meterstanden bij overgang.

Reacties

Essent Webcare 18-1-2021 - 11:07
Goedemorgen Jan,

Een 10! Kijk eens aan, dat is nog eens leuk om terug te horen 🙂. Bedankt voor je terugkoppeling. Als we ooit iets voor je kunnen betekenen, bel dan vooral onze klantenservice. Je kan ons ook bereiken op Facebook of Twitter.

Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
Beoordeling
8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Wilemien 15-1-2021 - 16:09
Overgestapt via Gaslicht.com

De app is minder nauwkeurig als wat we gewend zijn bij bijvoorbeeld greenchoise en vattefal.

Reacties

Essent Webcare 18-1-2021 - 11:05
Goedemorgen Willemien,

Bedankt voor de 8 en je feedback! Ik ben benieuwd wat er minder nauwkeurig is aan de app. Mocht je vragen of opmerkingen hebben hierover, mail ons dan vooral naar: webcare@essent.nl. Stuur dan ook meteen je postcode, huisnummer naam en geboortedatum mee.

Ik wens je een fijne dag!

Groetjes Maithe
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A den Hartogh 13-1-2021 - 10:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Nu de goedkoopste en super geregeld.

Reacties

Essent Webcare 14-1-2021 - 09:51
Bedankt voor je mooie positieve review! Welkom bij de Essent familie :D

Groetjes Tessa | Webcare Essent
Beoordeling
8
Prijsstelling: 5
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 8
Duurzaamheid: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Patricia Wientjes-Puijk 10-1-2021 - 13:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap makkelijk en snel
communicatie duidelijk wanneer wat te doen

  • duidelijkheid
  • nvt

Reacties

Essent Webcare 11-1-2021 - 13:47
Hoi Patricia,

Wat fijn dat de overstap voor jou makkelijk en snel verliep! Bedankt voor deze terugkoppeling. Als we je ooit ergens mee kunnen helpen, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. We helpen graag!

Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
Beoordeling
6
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 6
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 6
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
JHJ van Melick 8-1-2021 - 11:39
Overgestapt via Gaslicht.com

Contract is pas vanaf 1-1-2021 ingegaan. Heb nog niet genoeg ervaring met ESSENT.

Reacties

Essent Webcare 11-1-2021 - 13:39
Goedemiddag,

Wat leuk dat je sinds kort klant bij ons bent geworden. Welkom! Logisch dat je nog niet genoeg ervaring hebt om ons aan te bevelen. Mocht je ooit een vraag hebben, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Ons telefoonnummer is: 0900-1550. We helpen je graag!

Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J.A.M. Aelmans 8-1-2021 - 10:21
Overgestapt via Gaslicht.com

  • een contract voor gas en stroom en een totaal bedrag per mnd.

Reacties

Essent Webcare 11-1-2021 - 13:35
Goedemiddag, Bedankt voor het mooie cijfer! Dat doet me goed. Als je ooit een vraag hebt, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. We helpen graag. Groetjes Maithe | Team Webcare Essent
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
F 7-1-2021 - 11:46
Overgestapt via Gaslicht.com

Goedkoopste

  • Gemakkelijke overstap
  • Geen

Reacties

Essent Webcare 7-1-2021 - 12:04
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Beoordeling
8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Peter 7-1-2021 - 10:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Op het moment dat duidelijk was dat Essent voor ons een passende aanbieding had gedaan heb ik contact gehad met de klantenservice. Tijdens dit gesprek goed en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. M.a.w. een plezierig contact. Ze zullen niet altijd de goedkoopste aanbieder zijn maar service is ook wel iets waard.

  • Makkelijk contact op te nemen en heldere website.
  • Nu nog niet gevonden.

Reacties

Essent Webcare 7-1-2021 - 12:03
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze service je bevalt. We hopen dat je nog lang klant zal blijven bij ons! 🙂

Groetjes,
Webcare Essent
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Maarten 7-1-2021 - 06:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap ieder jaar over bij gaslucht.com om altijd een scherp tarief te krijgen. Het is wederom heel soepel verlopen.

  • Het is prettig om met je eigen gegevens leveranciers te kunnen vergelijken.

Reacties

Essent Webcare 7-1-2021 - 08:50
Fijn om te horen dat de overstap goed verlopen is. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij het graag.

Groetjes,
Dial
Webcare Essent
Beoordeling
10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marleen 5-1-2021 - 11:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik vergelijk ieder jaar of overstappen naar een andere leverancier loont. En dit jaar is Essent voor mij het gunstigste.

Reacties

Essent Webcare 6-1-2021 - 09:00
Welkom bij Essent, Marleen 🙂

Navigatie