Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Frank Energie

Frank Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Frank Energie? Lees hier de Frank Energie ervaringen en reviews. Is Frank Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Frank Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Frank Energie!
korting € 150
€ 2378,47
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Grijs gas
50% van 16 klanten beveelt aan.
25% misschien 25% niet

Klantervaringen over Frank Energie

7
Overstapproces
4,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Frank Energie aan
Ruud 18-4-2024 - 21:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima prijsstelling voor variabele tarieven

  • De App geeft het verbruik weer incl het verschil met het maandtarief
  • Het overstappen kan sneller, duurde nu 5 weken
7
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Arjan 3-4-2024 - 10:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Voel zelf niet de motivatie een energieleverancier bij anderen te promoten

  • Op het moment van overstappen de voordeligste keuze
  • Nog niet ontdekt
8
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Frank Energie aan
Bas 27-3-2024 - 13:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Scherpe tarieven, app is goed en overzichtelijk, zeer snel en goed geholpen door Klantenservice

9
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Frank Energie aan
Petrus 25-3-2024 - 17:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Frank energie is een goede energieleverancier.... Blij.....

7
Facturering
7,0
Overstapproces
6,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
7,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Frank Energie aan
Ju 23-3-2024 - 18:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Heel tevreden over de overstal

9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Frank Energie aan
I.Andries 4-3-2024 - 16:29
Overgestapt via Gaslicht.com

Easy to receive all information about energy

10
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Frank Energie aan
Bart 28-2-2024 - 19:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb variabel gedaan ivm dalende energie prijzen en voldoende voorraad. App geeft aan wanneer het stroom het voordeligste is! Verder duidelijk overzicht met verbruik en teruglevering!

  • Overzichtelijk qua kosten en opbrengsten zonnepanelen!
  • App geeft melding wanneer de stroom goedkoopst is
  • Soms loopt de verwerking een dag of twee achter !
3
Prijsstelling
5,0
Duurzaamheid
5,0
Overstapproces
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
7,0
Allies en Bert Ligtvoet 13-2-2024 - 10:37
Overgestapt via Gaslicht.com

In de overstap is het doorgeven van de meterstanden aan de vorige leverancier compleet foutgelopen. We zijn in december overgestapt en we zijn nu nog bezig. Wijzelf, want Frank en Mega helpen daar totaal niet bij.

  • Termijnfacturen zijn duidelijk
  • Klantenservice en informatie zijn bar slecht
6
Overstapproces
7,0
Online dienstverlening
6,0
Facturering
5,0
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
7,0
Martijn 6-2-2024 - 09:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Kijk het is een energieleverancier, dus hoeveel gezeur ga je er mee hebben. Eigenlijk bijna niks. Je moet alleen goed opletten dat je op tijd afsluit want het duurt heel lang voordat je aangesloten wordt. Ik heb een aantal weken stroom van de netbeheerder moeten afnemen en dat is prijzig.

  • Duidelijke communicatie
  • Klantenservice reageert snel
  • Sneller aansluiten. Probeer 2 weken te realiseren.
7
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
7,0
Ik raad Frank Energie aan
Rob 27-1-2024 - 09:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik realiseerde mij dat een dynamisch contract niet veel meer risico betekent dan een variabel (maand) contract, maar per saldo goedkoper uit kan vallen.

  • Geen of minder risico-opslag van de leverancier betalen.
  • Ik kan nog steeds nergens zien op welke tijdstippen de energie het goedkoopst is en volgens de klantenservice kan dat ook pas na maanden ....Waarom??
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.