De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over Oxxio

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Duurzaamheid
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Prijsstelling
1,0
Facturering
1,0
Klantenservice
1,0
George J.M. Vos 5-12-2022 - 10:08

Tarieven Oxxio 30% hoger Waarom?

Antwoord Oxxio!!!:

Re: Heb geconstateerd dat jullie tarieven zo'n 30 % hoger zijn dan bij collega's Waarom?


admin
Hoi! Fleur hier! Ik kan begrijpen dat je vragen hebt over waarom wij duurder zijn dan andere leveranciers, dus goed dat je het checkt!👍

admin
Iedere leverancier heeft een andere inkoop tactiek. Hierdoor kunnen de tarieven van de verschillende leveranciers wisselen.

admin
Heb ik je zo naar tevredenheid geholpen of heb je verder nog vragen voor mij?🙂

  • Geen
  • Tarieven met 35% verlagen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
1,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
1,0
Overstapproces
1,0
Piotr HYLLA 16-11-2022 - 19:51

Oplichters- tarieven verhoging per 16…
Oplichters- tarieven verhoging per 16 november die ik heb ontvangen maand geleden waren lager als ik nu heb in de aap. Strom €0.10 duurder en gas €0.50 duurder . Wat een oplichterij

  • 0.0
  • Stoppen met oplichterij. Kunstmatige prijsverhoging allen voor sommige klanten. Niet iedereen heft verhoging gekregen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Duurzaamheid
1,0
Prijsstelling
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Klaas 13-11-2022 - 10:27

Komt gemaankte afspraken niet na neemt het begrip onvoorziene omstandigheden erg ruim en grijpt alles aan om de leverprijzen te verhogen en daartegen iver het teruglevertarief te verlagen ondanks dat er gezegd was u prijzen tot datum zijn. Afspraken stellen niets voor.

  • Afspraken nakomen en eerlijk zijn i.p.v mega winsten proberen te halen.
  • Betrouwbaar worden
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Overstapproces
2,0
Facturering
2,0
Klantenservice
1,0
Prijsstelling
6,0
Klachtenafhandeling
4,0
Online dienstverlening
1,0
Halbe de Jong 3-11-2022 - 11:23

Oxxio goochelt met cijfers als je geen slimme meter hebt. Met een variabel contract is het verbruik bijhouden als particulier bijna niet te doen. De bedragen in de app en mail komen niet overeen. Voor hun is het onmogelijk om tot een exacte, juiste eindafrekening te komen. De ene maand verbruik ik 100m3 gas tegen een prijs van €1,44 en de volgende maand 14m3 tegen een prijs van €2,45. Oxxio kan nooit zien of ik die 100m3 tegen een hoge of lage prijs gebruikt heb. De eindafrekening zal dus natte vingerwerk zijn. De app is waardeloos, komt niet overheen met verbruik of prijzen. Ik heb vanaf mijn laatste eindafrekening 435 m3 gas gebruikt. In de app staat dat ik 519m3 verbruikt heb. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en de chat online is met een robot die niet de juiste vragen stelt of het juiste onderwerp. Een antwoord via mail duurt eeuwig. Als ik andere reviews lees, zijn er veel mensen die gestrest raken van al die foute info in de app. Prijzen van gas en stroom die onaangekondigd ineens verhoogd worden. Toen ik nog een vast contract had was het overzichtelijk en waren er geen problemen. Met een variabel contract is dat helemaal weg en krijg jehet gevoel dat je niet de juiste tarieven betaald voor het verbruik. Mensen schrikken zich rot als ze naar de bedragen kijken in hun app. De ene dag betaal je €850 per jaar en een dag later staat er dat je €1560 moet betalen voor gas. Voorbeeld: 30 Sept kreeg ik mail dat de gasprijs naar €2,88 p/m3 gaat per 30 okt. Als ik nu in de app kijk staat er een prijs van €3,38 p/m3. Een verschil van €0,50 p/m3. Voor stroom is ook een andere prijs, dan in dezelfde mail. Heel erg slecht allemaal. Mensen hebben al zorgen genoeg, en als je ook nog hun moet gaan controleren.... Ik ben "bang" dat ik na de nieuwe eindafrekening weer aangetekende brieven moet sturen naar hun, over verschil in het gebruikten welke prijs.

  • Geen pluspunten meer.
  • Alles kan verbeterd worden. De app moet aangepast worden in real-time prijzen en verbruik. Het kan niet zo moeilijk zijn om te vermelden dat ik 100m3 gas verbruikt heb tegen een toen geldende prijs van €1,44 ipv van dat zij dat verbruik gaat rekenen tegen een prijs van €3,28
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Facturering
6,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Duurzaamheid
5,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
1,0
R. Van Dam 6-10-2022 - 07:19

Klantenservice reageert niet, wanneer ze reageren krijg je onvolledige informatie. Je wordt niet geïnformeerd over eenzijdige contractuele wijzigingen.
Je krijgt het contract niet eens als je er meerdere keren om vraagt, voordat er verlengt wordt.

  • Slechte onduidelijke website en app.
  • Klantenservice opheffen en opnieuw beginnen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Oxxio aan
Van den Oetelaar 28-9-2022 - 09:03

Heb een 3-jaren contract afgesloten via de veiling van Eigen Huis. Ondanks de grote prijsstijgingen afgelopen jaar, is de prijs gelijk gebleven. Duidelijk en zich houden aan het afgesloten contract.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
anne 14-9-2022 - 11:44

Ik wilde mijn contract meenemen ivm verhuizing. Dit is onmogelijk omdat de klantenservice zeer moeilijk te bereiken is. Heb je eenmaal iemand aan de lijn dan wordt tot tweemaal toe de verbinding plots verbroken. Geen adequate hulp aan de lijn. Het enige was dat ik een verhuizing wilde doorgeven. Na een week dagelijks proberen niet gelukt. Ik heb een andere energieprovider gekozen uiteindelijk

  • geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Overstapproces
1,0
Facturering
10,0
Klantenservice
1,0
Johan van Haaften 7-7-2022 - 07:59

Via Gaslicht.com in oktober 2021 een contract afgesloten voor 3 jaar bij Oxxio.
Volgens Oxxio is meter 1 het daltarief en meter 2 het normaaltarief, echter bij ons is dit andersom. De beginstand is dus verkeerd in de app gezet waardoor ik in oktober 2021 een elektriciteitsverbruik heb van €1454,-. Nu ben ik al 6 maanden via de chat en telefonisch contact bezig om dit recht te trekken.
Zowel de chat groep als de mevrouw aan de telefoon is het probleem doorgegeven bij de backoffice afdeling.
Van het gebruikelijke "kastje naar de muur".

Ik ben bang dat ik met de jaarnota een flinke naheffing krijg.

Kan Gaslicht.com hier nog iets betekenen?

  • Doen wat je zegt en problemen oplossen, niet onder op de stapel leggen!!
Opmerking van Gaslicht.com 7-7-2022 - 08:04
Beste meneer Van Haaften,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de meters zijn omgedraaid! Wilt u een mail sturen naar info@gaslicht.com met een toelichting en uw adres? Dan nemen wij contact op met Oxxio.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Pieter druif 20-5-2022 - 18:57

Dit bedrijf doet alles om klantcontact te vermijden alleen heeft niet de technologische capaciteiten om dat te breiken.

Al meerdere keren bijzonder moeizame ervaring met wijzigingen waarbij de laatste, het aanmaken van een account de druppel is. Zowel via app als online omgeving foutmeldingen waardoor dit niet lukt. Daarna constant naar een chatbot uit 1990 gestuurd verwezen en als ik eindelijk de klantenservice aan de telefoon krijg wordt ik verwezen naar een online contactformulier. Nadat ik daar een reactie op kreeg via mail wat het probleem niet oplostte kon ik vervolgens niet meer reageren op de mail.

Eerder ook al soortgelijke problemen ondervonden bij het toevoegen van een adres waarbij meer dan 10 interacties met klantenservice nod8g waren om het te regelen.

De prijs zal vast laag zijn maar is de frustratie en tijd niet waard.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Klachtenafhandeling
6,0
Facturering
4,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
7,0
L 5-5-2022 - 08:59

Als je zonnepanelen hebt kun je dus geen indicatie krijgen of je qua prijs ongeveer goed zit. Een goed overzicht heb je dus het hele jaar niet en hier kan niemand je mee helpen. Waardeloos dus, slechte klacht afhandeling .Al een jaar lang zeggen ze hier mee bezig te zijn, maar tot op heden niks veranderd! Je weet dus nooit of je maandbedrag goed is of dat je einde jaar een smak met geld moet betalen

  • Klacht afhandeling
  • Overzicht jaarnota bij zonnepanelen

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie