De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over Oxxio

1
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Johan van Haaften 11-8-2022 - 16:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Gaslicht.com heeft bemiddeld over een probleem met de beginstanden van de meter, zie review. Tot op heden niets meer vernomen van Oxxio en de beginstand van oktober 2021 staat nog steeds verkeerd in de app.
Ik ben al gedurende de overstap bezig om dit te wijzigen. Hoe moeilijk kan het zijn om twee parameters in het systeem om te draaien. Pff..
Ik hoop wel dat dit voor de jaarrekening in orde is anders zal ik genoodzaakt zijn stappen te ondernemen via de rechtsbijstand.

  • Geen
  • Ergens zit er een storende factor tussen klantenservice en de afdeling die het probleem moet oplossen. Ik zou zeggen, elimineer dat probleem.
1
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
j.vlaminckx 27-1-2022 - 10:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn gegevens staan verkeerd in hun systeem.
Daardoor komen hun mails niet aan, kan ik geen account aanmaken en hun app niet gebruiken.
Al bijna een jaar op allerlei manieren proberen op te lossen.
Dat lukt steeds niet.
Dan laten de medewerkers het er vervolgens gewoon bij zitten.

Ze zijn niet bereikbaar en beantwoorden je vragen niet!

9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Oxxio aan
Leo 23-12-2021 - 10:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Solide bedrijf en transparant beleid gericht op duurzaamheid

9
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Oxxio aan
Bart van Velthoven 22-12-2021 - 12:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed aanbod, soepele overstap. Geen gedoe. Zorgeloos!
Dank.

8
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Dekker 21-12-2021 - 10:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Door overstap via gaslicht.com heb ik eigenlijk geen idee waar ik nu klant ben? Is dat gaslicht of Oxxio. Weinig contact met Oxxio. Gaslicht.com "ontzorgt" maar het nadeel is dat je dan niet weet of en hoe en waarom en welke leverancier heb ik nou eigenlijk?

Opmerking van Gaslicht.com 21-12-2021 - 10:18
Beste meneer/mevrouw Dekker,

Bedankt voor uw reactie. Wij van Gaslicht.com, zijn geen energieleverancier. Wij zijn een vergelijkingswebsite, via onze website kunt u de pakketten met elkaar vergelijken en ook afsluiten. Als u eenmaal gekozen heeft voor een bepaald pakket, krijgt u vanuit deze leverancier uw stroom en gas geleverd.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Cherlaine
9
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Oxxio aan
LG Smit 20-12-2021 - 16:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Was een gokje, 3 jaar vastzetten. Maar precies op tijd voor de grote prijsstijgingen.

9
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Oxxio aan
P.W. Wittebol 20-12-2021 - 08:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Alle gegevens zijn duidelijk en correct gecommuniceerd en bevestigd

  • Duidelijke en correcte correspondentie met leverancier.
  • Geen op en aanmerkingen
9
Facturering
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Oxxio aan
Michiel Delemarre 19-12-2021 - 09:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Alleen al de app is het overstappen dubbel en dwars waard. Deze geeft je namelijk niet alleen inzicht op gas en kWh verbruik op maand, maar ook op dag en zelfs op uurbasis.

Hierdoor zie je gedragsveranderingen (ergo geldbesparing) zoals bijvoorbeeld het gebruik van standbykillers en korter douchen de volgende dag gelijk terug wat extra motiverend kan zijn.

Je verbruik wordt in de app afgezet tegen je maandbudget (dát deel van je jaarkosten, specifiek begroot voor die maand waarbij ze dus rekening houden met de seizoenen) waardoor je goed inzichtelijk heb hoe je er voor staat qua jaarafrekening.

Na 50 dagen kunnen ze een energiescore voor je bepalen waarbij je jouw verbruik kan vergelijken met anderen. Zo zie je snel hoe je het doet ten opzichte van andere Nederlandse huishoudens.

Na diezelfde 50 dagen kunnen ze je ook een goede schatting geven van je volgende jaarnota.

Nog 34 dagen te gaan, ik ben zeer benieuwd!

De maandelijkse energierapporten van mijn vorige leveranciers steken hier echt schril bij af. Super!

  • Inzicht op maand, dag en uurbasis.
  • Maandbudget speciefiek begroot op die maand
  • Energiescore
  • Inschatting jaarafrekening
  • Aanpassen incassodatum mogelijk
  • (Nog) geen gevonden
9
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Oxxio aan
Karin 18-12-2021 - 13:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk in overstap en goed in prijs

  • Makkelijke overstap
  • goede prijs
  • Geen verbeterpunten
9
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Oxxio aan
Arjen Ronner 18-12-2021 - 12:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen op deze manier gaat al meer dan 10 jaar zonder problemen.

  • Overzichtelijk
  • Gemakkelijk
  • Snel
  • Probleemloos
  • Navigeren gaar soms niet zonder steeds opnieuw alles in te moeten vullen.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie