De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Powerpeers

Powerpeers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Powerpeers? Lees hier de Powerpeers ervaringen en reviews. Is Powerpeers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Powerpeers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

85% van 139 klanten beveelt aan.
12% misschien 3% niet

Klantervaringen over Powerpeers

9
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Johan Van Breukelen 1-12-2021 - 17:09
Overgestapt via Gaslicht.com

Zónder problemen overgestapt

  • Probleemloos
  • Geen
10
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Powerpeers aan
W Verhoeven 1-12-2021 - 12:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima prijs in combinatie met zonnepanelen

  • Je word gemotiveerd om je groene energie te “delen”
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Menno 1-12-2021 - 09:37

snel geregeld tegen goede tarieven.
75 euro korting! gebruik deze link:
https://www.powerpeers.nl/vrienden/MBIE84840

  • prijs, gemak, energie delen.
9
Facturering
8,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Fabian 30-11-2021 - 10:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Gekozen voor PowerPeers vanwege de hoge welkomsbonus, waarmee deze leverancier voor ons voordeliger is, ondanks de hogere tarieven. De online klantomgeving is prima, met duidelijke inzichten.

10
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Powerpeers aan
L van Kroonenburg 30-11-2021 - 08:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nog toe loopt alles heel soepel, is powerpeers heel transparant en is de klantenservice heel vlot en vriendelijk.

  • Alles vlot geregeld
  • Vriendelijke klantenservice.
  • Heb ik niet.
6
Facturering
6,0
Duurzaamheid
6,0
Overstapproces
6,0
Prijsstelling
6,0
Online dienstverlening
7,0
Klantenservice
6,0
Emile Paree 29-11-2021 - 15:37
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen

  • Geen
  • Geen
8
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
6,0
Edo Kreuzen 29-11-2021 - 15:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Omdat ik pas ruim anderhalve maand klant ben bij Powerpeers, durf ik absoluut nog géén weloverwogen oordeel te geven of ik deze leverancier zal aanraden aan anderen.

  • Zie mijn commentaar onder het kopje "Motivatie".
9
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Powerpeers aan
Arnold 28-11-2021 - 10:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging gemakkelijk, geen problemen ondervonden. Gemaakte afspraken zijn nagekomen, via het online dashboard kan je eenvoudig zelf later nog zaken als gewenst termijnbedrag aanpassen

  • Online Dashboard zou stakker/overzichtelijker opgezet kunnen worden.
8
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Wolter 27-11-2021 - 15:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloos overgestapt

  • Welkoms premie
  • Goede communicatie
  • Niets
8
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Powerpeers aan
Timon Molenaar 27-11-2021 - 10:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging als vanouds makkelijk en snel.

  • Duidelijke overzichten wat je betaald
  • Idem wat je verbruik is

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie