Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Powerpeers

Powerpeers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Powerpeers? Lees hier de Powerpeers ervaringen en reviews. Is Powerpeers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Powerpeers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Powerpeers!
korting € 350
€ 2131,11
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
85% van 13 klanten beveelt aan.
15% misschien 0% niet

Klantervaringen over Powerpeers

8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
6,0
Facturering
8,0
Henk Belgers 18-7-2024 - 09:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij nieuw contract is vergelijken gewoon nodig!

  • Heldere presentatie van kosten / geen kromme boete regeling voor zonnepaneelbezitters!

Reacties

Powerpeers Webcare 18-7-2024 - 13:07
Hallo Henk, welkom bij Powerpeers! Leuk dat je na het vergelijken bij ons terecht bent gekomen. Bedankt voor je review. Mocht je de komende tijd ergens tegenaan lopen of met vragen zitten, horen we graag van je. Je kunt ons bereiken via service@powerpeers.nl of op telefoonnummer 020 220 2300. Groet, Marlies - van Powerpeers
9
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Joke de Krom 14-7-2024 - 18:00
Overgestapt via Gaslicht.com

Het proces van de overstap verliep gesmeerd.
De meeste vragen kan ik nog niet beantwoorden omdat ik overgestapt ben op 3 Juli dus ik moet afwachten.
Wij zijn al eerder klant geweest van PowerPeers en daar hadden wij geen problemen mee.Te kort

  • Te kort klant om pluspunten te benoemen.
  • Weet nog nietj.

Reacties

Powerpeers Webcare 15-7-2024 - 08:51
Hallo Joke,
Bedankt voor je review. Daar zijn we blij mee!
Heb je vragen? Laat het ons weten. We zijn bereikbaar via service@powerpeers.nl en telefoonnummer 020-2202300 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur).
We zitten er klaar voor en helpen je graag.
Groeten,
Laura van Powerpeers
8
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Jan 11-7-2024 - 08:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging zeer eenvoudig.

Reacties

Powerpeers Webcare 12-7-2024 - 08:34
Hallo Jan,
Bedankt voor je review! We zijn blij met de mooie cijfers die je ons geeft.
Mocht je ergens tegenaan lopen of met vragen zitten, bel ons dan gerust. Je kunt onze contactgegevens en openingstijden hier vinden: https://powerpeers.nl/klantenservice/ Groeten,
Laura van Powerpeers
8
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
E.H.E.J. Polman 21-6-2024 - 08:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Ook deze leverancier brengt nu kosten in rekening voor teruglevering, wat ik nu niet in mijn contract heb.

  • Overstap gaat heel eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden als er toch onverhoopt iets mis gaat.
  • Geen

Reacties

Powerpeers Webcare 24-6-2024 - 06:54
Bedankt voor je review! We brengen voor alle nieuwe contracten nu inderdaad kosten in rekening, maar gelukkig heb je zelf invloed op de hoogte van de kosten. Hoe meer je zelf verbruikt direct vanuit de panelen, hoe minder je teruglevert en hoe minder je betaalt. Tot 1000 kWh per jaar betaal je zelfs helemaal niets.
Mocht je vragen voor ons hebben, dan kun je altijd even contact met ons opnemen!
Groeten, Mieneke
10
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Lars 19-6-2024 - 08:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik stap al jaren over via de site. Het scheelt veel geld als ik de prijzen vergelijk.

Reacties

Powerpeers Webcare 21-6-2024 - 08:26
Hallo Lars,
Dank je wel voor je review. Daar zijn we blij mee. Blij te horen dat het zo goed voor je werkt.
Heb je vragen? Stel ze gerust. We staan voor je klaar.
Groeten,
Laura van Powerpeers
9
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Anita 19-6-2024 - 08:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed, snel en makkelijk te bereiken. Denken fijn mee.

  • Door zelf op de kaart mee te beslissen waar de energie vandaan komt (al is dit fictief), geeft gevoel van duurzaam zijn en betrokkenheid.
  • Helder overzicht van verbruik en kosten.

Reacties

Powerpeers Webcare 21-6-2024 - 08:24
Hallo Anita,
Bedankt voor je reactie! Wat goed om te horen dat zo'n prettige ervaring hebt. Heb je vragen? Laat het ons vooral weten. We helpen je graag!
Groeten,
Laura van Powerpeers
8
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Margriet 10-6-2024 - 08:41
Overgestapt via Gaslicht.com

Net overgestapt. Proces liep vlekkeloos. Waar ik voorheen moest letten op terugleververgoeding is dat nu met een elektrische auto niet meer van toepassing. Ik houd helaas niet meer over en heb met name op de prijs, duurzaamheid en bekendheid gelet.

  • Prijs gas en stroom, duurzaamheid
  • Nvt

Reacties

Powerpeers Webcare 17-6-2024 - 08:57
Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen, Margriet! En bedankt voor je mooie beoordeling. Mocht je ergens vragen over hebben, dan horen we graag van je. Groeten, Marlies - van Powerpeers
9
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
9,0
Ik raad Powerpeers aan
M.v.Steijn 9-6-2024 - 11:19
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen enkel probleem

  • Prijstechnisch , webomgeving2
  • Zou nog niet weten

Reacties

Powerpeers Webcare 17-6-2024 - 08:56
Bedankt nog voor je mooie cijfers, een goed begin zo! Welkom bij Powerpeers. Laat je het ons weten als je toch ergens tegenaan loopt of gewoon vragen hebt? Daar helpen we je dan graag bij. Groet, Marlies - van Powerpeers
10
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Powerpeers aan
J. Van't Foort 30-5-2024 - 08:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Wat een verschil met Innova, ik vind dat jullie NIEMAND Innova moeten adviseren, dat is m.i. een zeer onbetrouwbare energie leverancier!!! Powerpeers daarentegen zeer correct en prettig in de omgang.

  • Ik adviseer Powerpeers, qua prijsstelling niet nr 1, maar de klantenservice is super in tegenstelling tot veel andere leveranciers.
  • Geen, zeer tevreden.

Reacties

Powerpeers Webcare 4-6-2024 - 09:10
Bedankt voor je bericht! Goed te horen dat we je hebben kunnen helpen met je vragen. En als je meer vragen hebt, weet je ons vast te vinden!
Groeten, Mieneke van Powerpeers
9
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Powerpeers aan
M.Gordijn Taapken 16-5-2024 - 13:14
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik ben nog niet zo lang bij jullie aangesloten, dus heb nog niet zoveel ervaring

  • Het lijkt mij een duidelijke zaak
  • Geen

Reacties

Powerpeers Webcare 17-5-2024 - 11:34
Hallo,
Wat goed dat je een review hebt gegeven. Dank je wel. We zijn blij met het goede bericht.
Je weet ons kennelijk al goed te bereiken. Mocht er wat zijn? Mail ons via service@powerpeers.nl of bel ons via 020-2202300 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur).
Groeten,
Laura van Powerpeers
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.