De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Powerpeers
100% van de klanten raadt Powerpeers aan.
0% zegt Powerpeers misschien aan te raden.

Powerpeers ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Powerpeers geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Powerpeers ervaringen en beoordelingen. Is Powerpeers uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Powerpeers plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Powerpeers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Powerpeers
Het voordeligste actiepakket van Powerpeers!
Samen Groen Stroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 100
Jaarprijs
€ 1895,30
100%
van 2 klanten zou deze leverancier aanbevelen
0% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Chantal 6-11-2020 - 21:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 4
Facturering: 4
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 5
Overstapproces: 4
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
K. Knijnenberg 4-11-2020 - 19:40

Helaas ben ik erg teleurgesteld in Powerpeers. Waarom: wij zijn onverwachts verhuisd naar een gasloze omgeving. Nu hadden wij een 3 jarig contract recentelijk afgesproken met Powerpeers, inmiddels was er een deel van het contract voorbij en dan toch vinden hun het nodig om zowel voor het elektra als het gas de € 75,00 boete op te leggen totaal dus €150,00 . M.a.w. trap er niet in om langdurige contracten op energie af te sluiten. Ze lokken je met cacheback deal , dat smeren ze wel over drie jaar uit, en bij contractbreuk volgen ze de toegestane AFM boetes. Hoezo energie en groen bewust zijn in dit land

  • Geen!

Reacties

Marlies - van Powerpeers 9-11-2020 - 10:19
Goedemorgen meneer/mevrouw Knijnenberg,

Wat jammer dat we dit zo teleurstellend hebben afgesloten. We hadden het ook graag anders gezien!

Zoals ik in mijn e-mail in juni heb geschreven, zouden we geen boete in rekening brengen als jullie het stroomcontract meenamen naar de nieuwe woning. Helaas heb jullie voor een overstap gekozen, terwijl jullie nog niet eens halverwege de afgesproken contractsduur van drie jaar waren. Via de opzegvergoeding brengen wij de door ons gemaakte kosten naar aanleiding van de contractbreuk in rekening. Dat is naar mijn inziens niet meer dan terecht.

Daarnaast zijn dit soort situaties juist de reden dat we de korting per jaar uitbetalen, anders hadden we je direct voor drie jaar korting uitbetaald (terwijl je nog geen anderhalf jaar bij ons bent geweest) en dat weer terug moeten vorderen.

Ik hoop dat ik zo onze kant wat heb kunnen toelichting, wellicht ontstaat er zo iets meer begrip. Mochten er nog vragen zijn, kun je ons altijd bellen op 020 220 2300 of mailen op service@powerpeers.nl.

Met vriendelijke groet,

Marlies
van Powerpeers
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M.G. Van der Horst 25-10-2020 - 10:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Goed systeem van duurzame energie delen.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Online dienstverlening: 4
Facturering: 3
Overstapproces: 10
Klantenservice: 6
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
van manen 24-9-2020 - 12:03

Heb 2 jr PP gehad. Vorig jaar kreeg je €100 extra korting als je bleef, helaas dit jaar gehalveerd.
Ook kreeg je over de eerste 3000kW die je terugleveren een opwekkers vergoeding van eerst 4,8 cent per kW en het jaar erop 4 cent en vanaf nu nog 0 cent. Toch gauw €120 minder.
Opgetel MIN €170 per jaar
Verder is na 2 jr schrijven en bellen het dashboard nog steeds een aanfluiting. Heb in de meterkast naast de slimme meter ook verschillende bruto productie meters geplaatst waarmee ik het energie gebruik voor gas licht en water heel precies kan uitlezen.
Tot op heden wijkt hun dashboard ongeveer 10-20% af en dat in een tijd dat alles elektronisch wordt uitgelezen.
Bij de eind nota komt het wel weer goed door de slimme meter, maar een dashboard waar je je verbruik kunt monitoren is het alleen minst.

Door de opwekkers vergoeding en de blijf premie was PP een zeer goede keus qua kosten, maar nu ze 170€ per jaar duurder zijn geworden staan ze ergens op plek 40 bij gaslicht.com en heb ik wederom dankbaar gebruik gemaakt van hun site om een nieuwe passende producer uit te zoeken

  • Was de blijf premie en opwekkers vergoeding maar die zijn afgeschaft.
  • Dus nee geen plus punten meer
  • Dashboard is een aanfluiting.
  • Jaarafrekening is een uitdaging komt wel goed maar je moet het allemaal goed in de gaten houden, want er worden helaas fouten gemaakt en raad eens, in mijn nadeel.
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C. Wijnberg 9-9-2020 - 11:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs kwaliteit

  • Makkelijke overstap procedure
Energieverbruiker met zonnepanelen 9-8-2020 - 09:40

Niet eerlijk over tarieven. Ik dacht voor 1 jaar een vast contract aan te gaan voor wat betreft gastarief. Zo ook telefonisch besproken. Netjes contract ontvangen met de vaste tarieven. Per 1 januari 2020 is dit gastarief zonder mijn medeweten toch veranderd (verhoogd). Ondanks dat contractueel beschreven staat over vaste prijzen 1 jaar. Blijken deze ook variabel te zijn. Zie hun site/lees stroom vast en gas met CO2 compensatie??? CO2 compensatie gas? Goed punt voor gaslicht.com om hier naar te kijken. Ook de cijfers stroom en gas op hun dashboard inzage verbruik via slimme meter komen niet overeen zoals mijn excel sheet (bewust veel proefsteken genomen !!). Daarnaast zijn de vaste kosten (hun administratiekosten) het hoogste binnen NL. Teruglever tarief is 0,11 terwijl Pure Energie 0,145 heeft. Voor een ieder. particulier of zakelijk, en die zonnepanelen hebben wees op je hoede welke kosten vast en/of variabel blijken. Ook heb je bij Powerpeers alleen enkeltarief hetgeen onvoordelig is met zonnepanelen. Dus geen laag en hoog tarief stroom. Bij Pure energie contract (nieuwe leverancier) krijg ik laag en hoog tarief en het contract ziet er heel anders uit. 5 jaar vast met annual/jaarlijkse korting €70,00. Hun huidige terugleververgoeding is het allerhoogst in NL. Voor degene die geen zonnepanelen hebben raad ik Budget energie of Greenchoice aan. Hun kortlopende contracten 1 of 3 jaar zijn voordelig t.o.v. bijv. NL energie Maatsch. Hun tarieven en administratiekosten zijn lager. Doe allemaal jullie voordeel hiermee.

Opmerking van Gaslicht.com 10-8-2020 - 11:15
Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Goed dat u het aangeeft. De overheidsheffingen wijzigen altijd per 1 januari. Waarschijnlijk is dit de verhoging waar u het over heeft.
Ik heb de leveranciers een bericht gestuurd zodat zij de kans hebben om een eventuele toelichting te geven op uw kwestie.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 5
Klantenservice: 3
Facturering: 3
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Martijn 30-6-2020 - 11:39

Helaas geen prettige ervaring overgehouden aan het contact met PowerPeers. Door verhuizing zou het contract ontbonden moeten worden en telefonisch gevraagd hier een redelijke schikking in te treffen. Helaas, geen enige vorm van schikking bespreekbaar met als gevolg volledige boete bedrag en verlies van korting voor 2 maanden eerder ontbinden.. zeer teleurstellend.

Reacties

Marlies - van Powerpeers 1-7-2020 - 09:38
Hallo Martijn,

Wat jammer dat je met een ontevreden gevoel bij ons bent weggegaan.

De enige manier om een opzegvergoeding te voorkomen en de korting te ontvangen, was het meenemen van je contract naar het nieuwe adres. Blijkbaar is dat niet mogelijk geweest of wilde je dit niet. Helaas is dit dan inderdaad de consequentie van het vroegtijdig opbreken van het contract.

Met vriendelijke groet,

Marlies
van Powerpeers
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
LA 25-6-2020 - 11:32

Erg fijne ervaringen tot nu toe. Bij een kapotte slimme meter die al maanden stuk bleek, dachten ze goed mee met het oplossen van het betalingsverschil en de registratie ervan.
Ook toen ik via de site de meterstanden niet kon doorgeven, hebben ze dit probleemloos via doorgemailde foto’s voor mij ingevoerd.

  • Overzichtelijke site.
  • Verbruik en teruglevering gemakkelijk te zien.
  • Leuk om te zien wie je levert en wie van je afneemt.

Reacties

Marlies - van Powerpeers 1-7-2020 - 09:35
Bedankt voor je mooie review!
Ik ben blij dat we je hiermee hebben kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Marlies
van Powerpeers
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Koopman 28-4-2020 - 10:13

De gedachte achter energie delen via het platform is leuk. En daarmee stopt dan ook alle positiviteit.

Powerpeers is simpelweg geen eerlijke partij. In energieland is Powerpeers een zeer dubieus bedrijf waar je als klant ab-so-luut benadeeld word. Meterstanden die niet kloppen en vage verhalen van de klantenservice. Met als uitkomst dat jij als klant het allemaal (zogenaamd) niet begrijpt. Maar betalen moet je onder dreiging van hoge kosten voor uitbesteden aan deurwaarder etc.

Tip1: Bespaar op frustratie en word GEEN klant bij Powerpeers.
Tip2: Trap niet in de beloofde hoge vergoeding wanneer u gaat terugleveren. (bij overcapaciteit zonnepanelen)
Dit word teniet gedaan door leugens over extreem hoog verbruik achter de meter. Zie werkelijke opbrengst van uw zonnepanelen en het grote verschil volgens Powerpeers aan teruggeleverde energie. (= verdienmodel voor Powerpeers).
Tip3: De “klantenservice” van Powerpeers is zo ingericht dat u uw klacht laat zitten.
Telkens heeft u met een andere medewerker(ster) van doen. U kunt uw klacht daardoor telkens opnieuw uitleggen en lang wachten op uiteindelijk GEEN oplossing.

  • Niet bij Powerpeers.
  • Staat Powerpeers niet voor open. (= verdienmodel).

Reacties

Marlies - van Powerpeers 30-4-2020 - 11:11
Goedemorgen meneer/mevrouw Koopman,

Wat jammer om te lezen dat u totaal niet tevreden met ons bent. Uit uw review maak ik op dat u het vertrouwen in ons kwijt bent. Ik vind het erg zonde dat dit zover is gekomen. Dat was wellicht niet gebeurd als we u meteen voldoende duidelijkheid of toelichting hadden gegeven.

Ik kan u verzekeren dat leveranciers niet zelf bepalen wat de hoeveelheid teruggeleverde energie is. Dat wordt van uw meter afgelezen. De meter registreert hoeveel energie er wordt teruggeleverd vanuit uw zonnepanelen. Aangezien u blijkbaar veel stroom zelf verbruikt, zou u aan de andere kant ook een daling moeten zien in de stroom die u van het net heeft afgenomen (mits er natuurlijk niets veranderd is in uw woonsituatie of het aantal stroomverbruikers).

Op de website van Milieu Centraal kunt u lezen waarom het binnenkort juist voordelig is om zoveel mogelijk stroom direct zelf van de panelen te gebruiken: https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/zonnepanelen/zonnepanelen-kopen/salderingsregeling-voor-zonnepanelen/
Wanneer u twijfelt aan de juiste werking van de stroommeter, zou een meterijking een laatste optie kunnen zien. De meter wordt dan gecontroleerd op juistheid. Houdt er rekening mee dat de kosten hiervoor door de netbeheerder bij u worden neergelegd als blijkt dat de meter juist functioneert. U moet er dus dan wel echt zeker van zijn dat het aan de meter ligt. Een betere optie is wellicht om de situatie eerst met de installateur van de zonnepanelen te bespreken.

Als u wilt, beoordeel ik uw klacht opnieuw. Stuurt u ons daarvoor dan een e-mail ter attentie van mij en refererend aan deze review.

Met vriendelijke groet,

Marlies
van Powerpeers
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 6
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: 7
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan 18-2-2020 - 18:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Als je zonnepanelen hebt krijg je Per terug geleverde kilowatt aan andere Powerpeers gebruikers 4,8 cent extra boven op de 11 cent die je al krijgt, tot een maximum van 3000kWh.
Dit wordt niet in de berekening van gaslicht meegenomen. Immers bij iedereen is het anders waardoor het niet te berekenen is op gaslicht.
Toch kan dit oplopen tot €144 per jaar.
In ons geval is Powerpeers hierdoor één van de scherpste aanbieders qua prijs.
Ben dit jaar voor het eerst niet overgestapt, (sorry Gaslicht ) kreeg als voorstel, als ik bleef €100 korting samen met de extra 4,8 cent bij terugleveren was de prijs zeer scherp.

  • Helpdesk goed bereikbaar.
  • Extra 4,8 cent per terug geleverde kWh tot 3000kWh.
  • Duidelijke complete voorwaarden bij de start.
  • Helpdesk goed bereikbaar, er wordt geluisterd en je krijgt netjes antwoord. Zou alleen wat sneller mogen.
  • De app loopt erg achter.
  • De terug geleverde energie die in de app staat klopt niet. Ze zitten er wel 10-20% naast. Alleen aan het einde van het jaar klopt de afrekening Perfect.
  • Jammer voor mensen die alleen de app hebben om te kijken. Hierop kun je niet vertrouwen tussentijds.
  • Aanpassen maandbedrag alleen telefonisch. Ondanks dat het online lijkt te kunnen.

Navigatie