De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Powerpeers

Powerpeers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Powerpeers? Lees hier de Powerpeers ervaringen en reviews. Is Powerpeers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Powerpeers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

100% van 1 klanten beveelt aan.
0% misschien 0% niet

Klantervaringen over Powerpeers

9
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Facturering
7,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Jeanine Langkamp 22-5-2022 - 07:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Top

9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Jeroen 10-3-2022 - 19:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen klachten dus dikke prima. Evaluatie is rond 1 maand na overstap dus "misschien" ingevuld.

  • Alles prima geregeld en de lampen doen het. Precies wat je wilt.
  • Evaluatie wellicht wat later in de tijd zetten.
7
Facturering
7,0
Klantenservice
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Powerpeers aan
faber 10-3-2022 - 16:24
Overgestapt via Gaslicht.com

wat is beloofd via contract wordt nagekomen overstap via gaslicht.com. perfect.

9
Prijsstelling
8,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Powerpeers aan
F.J. van Luipen 10-3-2022 - 11:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen problemen

  • Aanmelden ging snel
  • Het geven van een maandelijks energieoverzichtverbruik
10
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Elisabeth 10-3-2022 - 10:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke communicatie, verhelderend. Inzicht gevend.
Zo is mijn keuze goed gemotiveerd, en vooral aanzienlijkduurzaam en goedkoper .

  • Groene stroom uit de omgeving.
10
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Mieke de Bruin 10-3-2022 - 09:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Het idee om opgewekte energie is leuk.

  • Fijne klantenservice
  • Dashboard vind ik niet geheel duidelijk, maar dat vergt misschien wat meer tijd.
7
Klantenservice
8,0
Overstapproces
6,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
6,0
Klachtenafhandeling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Powerpeers aan
F.Snellen 10-3-2022 - 09:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap via Gaslicht.com. Berekende bedrag door Gaslicht.com bleek niet overeen te komen met bedrag bij Powepeers. Overheidskortingen waren niet meegenomen bij Powerpeersz. Dit gaf verwarring bij overstap.

  • Betere afstemming tss Gaslicht.com en leverancier over offerte.
8
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Powerpeers aan
FT de Rijke 9-3-2022 - 17:22
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap naar Powerpeers was verrassend gemakkelijk. Ook werd er direct en juist rekening gehouden met de opbrengst van mijn zonnepanelen. Ook aanbod van duurzaam gas.

  • Scherpe tarieven voor duurzame energie.
  • Ook scherp tarief voor teruglevering.
  • Duurzaam gas aanbod.
  • Interessante premie voor het aanbrengen van nieuwe klanten.
  • Niet helemaal duidelijk of ingangsdatum nieuw contract samenvalt of volgt op einddatum oude leverancier.
9
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Roel 9-3-2022 - 10:34
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk en probleemloos overstappen!

9
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Meijer 23-12-2021 - 10:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Financieel stabiel, goed georganiseerd met de service van een marktleider.

  • Goede app
  • Maandelijkse netto kosten in 1 oogopslag; zelf verbruiksinstellingen kunnen aanpassen.

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.

Navigatie