Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Powerpeers

Powerpeers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Powerpeers? Lees hier de Powerpeers ervaringen en reviews. Is Powerpeers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Powerpeers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Powerpeers!
korting € 360
€ 2533,82
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Duurzaamheid gas
CO2-gecompenseerd gas
67% van 9 klanten beveelt aan.
33% misschien 0% niet

Klantervaringen over Powerpeers

10
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Kluwer 20-1-2024 - 19:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Handig persoonlijk dashboard met overzichten van je gebruik en teruglevering. Eenvoudig overstappen en vriendelijke klantenservice bij vragen.

  • Leverancier met keuzemogelijkheid voor lokale duurzame energieleveranciers.

Reacties

Powerpeers Webcare 22-1-2024 - 11:53
Hallo Kluwer,
Wat goed dat je een review hebt gegeven. Dank je wel. We zijn blij met het goede bericht.
Je weet ons kennelijk al goed te bereiken. Mocht er wat zijn? Mail ons via service@powerpeers.nl of bel ons via 020-2202300 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur).
Groeten,
Laura van Powerpeers
9
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Gerwin 18-1-2024 - 18:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Behulpzaam. Vriendelijke medewerker en duidelijke uitleg.

  • Vriendelijk
  • Duidelijk
  • Goed bereikbaar
  • Misschien een tip dat het mogelijk moet zijn dat je ook per post gegevens kan ontvangen. Met name ouderen zijn hier baat bij en mogen niet vergeten worden in deze digitale tijd.

Reacties

Powerpeers Webcare 19-1-2024 - 14:54
Hallo Gerwin,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Daar zijn we erg blij mee. Dank je voor het verbeterpunt. Deze nemen we mee in onze aanpassingen. Dan kijken we hoe we er mee om kunnen gaan. De tip die je geeft is goed.
Blijft zeker verbeterpunten melden!
Heb je vragen of meldingen? Je kunt altijd mailen via service@powerpeers.nl of ons bellen op 020 220 2300 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 15 uur).
Groeten,
Laura van Powerpeers
7
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
7,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
7,0
J.R. Soer 18-1-2024 - 15:12
Overgestapt via Gaslicht.com

geen problemen gehad bij overstappen

  • Duidelijk
  • NVT

Reacties

Powerpeers Webcare 19-1-2024 - 14:49
Hallo,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Ik ben blij dat je overstap zonder problemen is verlopen.
Heb je vragen? Je kunt altijd mailen via service@powerpeers.nl of ons bellen op 020 220 2300 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 15 uur).
Groeten,
Laura van Powerpeers
10
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Agnes 14-1-2024 - 12:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is gelopen zoals verwacht.

5
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
5,0
Klachtenafhandeling
3,0
Overstapproces
3,0
Marcus 27-12-2023 - 19:31
Overgestapt via Gaslicht.com

When stepping over, I was used to the suppliers checking the stepover date to ensure that the customer does obey to potential change dates (as it is the case in Germany). Unfortunately, this was not the case with this change and at the end, I had to pay a fine to Oxxio (my previous supplier) and neither Gaslicht.com nor Powerpeers nor Oxxio did anything against this, which I consider disappointing and not customer-oriented.

Reacties

Powerpeers Webcare 9-1-2024 - 14:53
Hello Marcus,

I'm sorry to hear your switch had a sour note. We're not allowed to check the type of contract you have with another party. You're right, this used to be the case, but since February 2020 none of the suppliers can do these checks anymore.

We try to be as clear as possible in our first emails, and we do give strong advice in the contract confirmation email to check the date. I can fully imagine that this advice was overlooked, especially if previous switches did still have the automatic check.

I hope we can be of more service in the coming period. If you have any questions, don't hesitate to contact us.

Kind regards,
Mieneke from Powerpeers
10
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Mark 27-12-2023 - 16:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Helemaal NIETS gemerkt van de megasoepele overstap

  • Zonder enige poespas overstappen

Reacties

Powerpeers Webcare 9-1-2024 - 14:49
Van harte welkom, Mark!

Groeten,
Mieneke van Powerpeers
9
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Willem 27-12-2023 - 10:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima leverancier met de mogelijkheid inzicht te krijgen waar je energie vandaan komt door zelf opwekkers te kunnen selecteren.

  • Helaas geen mobiele app beschikbaar.

Reacties

Powerpeers Webcare 9-1-2024 - 14:49
Wat een mooie review, hartelijk dank! We heten je van harte welkom als nieuwe Powerpeer.
Gelukkig kun je via onze site je gegevens inzien. En wie weet komt er ook weer een app!

Groeten,
Mieneke van Powerpeers
8
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Wim 23-12-2023 - 09:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nog toe tevreden met Powerpeers

Reacties

Powerpeers Webcare 9-1-2024 - 14:47
Goed om te horen dat de overstap goed is gegaan. Van harte welkom bij Powerpeers!

Groeten,
Mieneke van Powerpeers
10
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Powerpeers aan
ton storm-wor 20-12-2023 - 09:15
Overgestapt via Gaslicht.com

zeer goede service

  • goede servicen v t
  • n v t

Reacties

Powerpeers Webcare 9-1-2024 - 14:47
Bedankt voor je fijne bericht! We zijn blij met jou als nieuwe Powerpeer.

Groeten,
Mieneke van Powerpeers
9
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Facturering
7,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Jeanine Langkamp 22-5-2022 - 07:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Top

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.