De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Powerpeers

Powerpeers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Powerpeers? Lees hier de Powerpeers ervaringen en reviews. Is Powerpeers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Powerpeers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Powerpeers!
Tarief en looptijd
Variabel (½ jaar), Onbepaalde tijd
Duurzaamheid
Groene stroom NL & CO2-gecompenseerd gas
Aanmelden
Dit pakket kunt u nog niet via ons bestellen
83% van 102 klanten beveelt aan.
15% misschien 2% niet

Klantervaringen over Powerpeers

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
6,0
Ik raad Powerpeers aan
Gerard van Wijk 30-7-2021 - 10:21

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling
2,0
Facturering
2,0
Online dienstverlening
2,0
Klantenservice
2,0
L.B.Puntman Puntman 29-7-2021 - 17:13

wij zijn meer dan 4 jaar afnemer geweest,maar door een misverstand heb ik gedurende 4 jaar alleen vastrecht en gas betaald omdat ik in de veronderstelling was dat dit een gebruiksmeter was die op afstand afleesbaar was,dit blijkt NU PAS DOOR POWERPEERS ontdekt te worden ,want ik ben NOOIT schriftelijk benaderd,omdat POWERPEERS op een OUD email adres heeft gereageerd,maar als daar 4 jaar lang niet op gereageerd word stuur je toch een BRIEF,we zitten toch niet in de prèhistorie van een Postkoets of i.d.
Nee voor ons NOOIT MEER Powerpeers.
Leo Puntman

  • geen
  • kontakt met afnemers ,telefoons zijn er niet alleen om nieuwe klanten te benaderen

Reacties

Powerpeers 30-7-2021 - 10:15
Hallo,

We hebben uitgebreid contact met u gehad over de gegevens die bij ons bekend zijn. Het mailadres dat was opgegeven, heeft nooit een foutmelding gegeven, dan is er voor ons geen enkele manier om te weten dat u dat adres niet meer gebruikt. Zou het mailadres niet meer bestaan bijvoorbeeld, dan nemen we uiteraard telefonisch contact op. In uw geval hebben we nooit zo'n melding gehad, dan is er voor ons geen reden om aan te nemen dat u de mails niet heeft ontvangen.
Op het moment dat u echter na een jaar geen jaarafrekening heeft gekregen, terwijl er wel een bij- of afschrijving is, is het verstandig om zelf contact op te nemen, want dat is een teken dat er iets niet goed gaat met de gegevens.

We vinden het jammer dat dit zo'n nare ervaring voor u heeft opgeleverd. Mocht het nodig zijn om nog contact op te nemen, dan hopen we u beter van dienst te kunnen zijn.

Groeten,
Mieneke van Powerpeers
8
Facturering
7,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Powerpeers aan
Stefan 27-7-2021 - 08:35
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is soepel verlopen. Toen ik de overstap via Gaslicht.com had geregeld, heb ik geen omkijken meer gehad. Alles verliep automatisch.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Online dienstverlening
6,0
Klachtenafhandeling
1,0
Overstapproces
7,0
Facturering
1,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
1,0
Vellekoop 25-7-2021 - 16:55

In 2019 en 2020 heb ik energie via PowerPeers afgenomen. De afrekening ging echter niet goed, een 'foutje' van € 600. Wat de klantenservice echt beroerd maakte is dat ik twee keer moest doorvragen voordat dat erkend werd en dat er daarna geen excuses werden gemaakt.

  • Facturering en afhandeling van klachten daarover verbeteren.

Reacties

Powerpeers 28-7-2021 - 09:00
Hallo,
Bedankt voor je bericht. Ik zie dat je direct na je afrekening hebt gemeld dat deze niet klopte, en dat wij daarna een aanvullende nota hebben verstuurd. Daarbij zijn inderdaad geen excuses aangeboden, terwijl die wel op hun plaats waren geweest. Mijn collega heeft die later alsnog aangeboden, maar het was inderdaad gepast geweest om dat in de eerste antwoordmail al te doen. Bedankt voor je bericht hier en alsnog mijn excuses namens Powerpeers.

Groeten,
Mieneke van Powerpeers
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klantenservice
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Powerpeers aan
M. de Wit 22-7-2021 - 15:59

Mooi, voordelig aanbod! Van een supergroene leverancier

  • - 100% groen, en uit Nederland
  • - Zien bij wie mijn stroom vandaan komt
  • - Vriendelijke klantenservice, snelle beantwoording van de telefoon en mails
  • - Beste aanbod voor mij
9
Facturering
10,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Powerpeers aan
W 17-7-2021 - 16:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Probleemloze overstap

  • Goede teruglevervoorwaarden.
  • NVT
9
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Powerpeers aan
g.meijer 17-7-2021 - 15:06
Overgestapt via Gaslicht.com

zie mijn toegevoegde mail d.d. 17 juli

Zeer tevreden!!!
Aanrader voor anderen

  • *goede info
  • *vriendelijke kantenservice
  • * groene energie
  • *duidelijk
  • ??? n.v.t.
9
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Powerpeers aan
Jaco 17-7-2021 - 10:26
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Groene energie tegen scherpe prijs en hoog teruglevertarief
10
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Withagen 16-7-2021 - 12:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Klantgericht

  • Service top
  • Geen
9
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Lennart 15-7-2021 - 00:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Zonder problemen overgestapt

  • Schoon en hip!
  • Duidelijk verbruikoverzicht

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie