Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vattenfall

Vattenfall reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vattenfall? Lees hier de Vattenfall ervaringen en reviews. Is Vattenfall uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vattenfall achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Vattenfall!
korting € 390
€ 2532,90
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Grijs gas
80% van 351 klanten beveelt aan.
18% misschien 2% niet

Klantervaringen over Vattenfall

8
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
7,0
Chris Neijnens 4-3-2024 - 10:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn motivatie om naar Vattenfall tegaan was i.v.m. de energieprijzen en de korting/bonus.

  • De 'overstap' was prima geregeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden bij de overstap.
  • De app werkt redelijk goed en je kan direct je gebruik enzo inzien.
  • Op dit moment geen verbeterpunten i.v.m. korte duur bij Vattenfall.
7
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
5,0
Klantenservice
8,0
Martijn Mevissen 4-3-2024 - 09:15
Overgestapt via Gaslicht.com

overstappen was erg eenvoudig. MIsschien wel iets te makkelijk. Ik hoorde zo weinig dat ik eind decemeber licht nerveus werd of het wel goed ging. Bleek nergens voor nodig De factuur/kosten voor de eerste maand waren extreem hoog, twijfel of het wel klopt

9
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Vattenfall aan
Eveline Smits-van Ede 4-3-2024 - 08:38
Overgestapt via Gaslicht.com

Vergeet niet de werkelijke prijzen te vergelijken, niet alleen het jaarbedrag en de korting. De prijzen zijn hier prima!

9
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Vattenfall aan
Thom Oltvoort 4-3-2024 - 07:44
Overgestapt via Gaslicht.com

motivatie om over te stappen is om geburuik te maken van de welkomstpremie en zo wat geld op jaarbasis te besparen.

  • inzicht
  • duidelijkheid
  • transparantie
8
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Vattenfall aan
water 3-3-2024 - 20:03
Overgestapt via Gaslicht.com

goed

10
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Vattenfall aan
Sanne 3-3-2024 - 13:44
Overgestapt via Gaslicht.com

Top service. Vriendelijk te woord gestaan

8
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Vattenfall aan
Kim Berkhout 3-3-2024 - 10:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Kregen we als tip qua service, en ook een van de goedkoopste leveranciers.

7
Klantenservice
8,0
Facturering
6,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
H.Lammerts 3-3-2024 - 09:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb nu nog weinig ervaring met deze leverancier. Ben klant vanaf 1 januari 2024 .
Het aanpassen van het maandelijkse bedrag ging niet zo eenvoudig. Dit is gebeurd via de telefoon met de klantenservice.

7
Facturering
7,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
M van Putten 2-3-2024 - 15:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Tot nu toe te weinig ervaring met Vattenfall om een evenwichtig oordeel te kunnen geven

  • Tot nu toe adequate informatie voorziening
  • Informatie betreffende welke opzeg”straffen” er bestaan om te kunnen beoordelen of het wellicht “ de straf” waardig om op enig moment van energie-leverancier te wisselen.
9
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Vattenfall aan
Ron 2-3-2024 - 14:36
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijk en overzichtelijk website, eenvoudig kan haast niet.

  • En heb je vragen dan kun je terecht bij een zeer deskundige medewerkers die vriendelijke te woord staan en weten waar ze het over hebben en helpen je bij jou vragen.
  • Geen ga zo door
Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.