Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken
Vattenfall

Vattenfall reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vattenfall? Lees hier de Vattenfall ervaringen en reviews. Is Vattenfall uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vattenfall achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Vattenfall!
korting € 320
€ 2065,71
Totaal per jaar
Duurzaamheid stroom
Groene stroom NL
Grijs gas
74% van 269 klanten beveelt aan.
24% misschien 2% niet

Klantervaringen over Vattenfall

3
Facturering
5,0
Prijsstelling
3,0
Overstapproces
1,0
Hans Dirkse 13-7-2024 - 08:23
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap via GasLicht maand te vroeg uitgevoerd, dus tweemaal boete. Selectie zaak

Reacties

Vattenfall Webcare 16-7-2024 - 07:16
Goedemorgen Hans, wat vervelend dat dit mis is gelopen. Wil je dat wij eens bekijken hoe dit zo heeft kunnen lopen? Stuur je ons dan een bericht via Whatsapp op: https://wa.me/31208920230? ^Nancy
9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
J.T. Goslinga 11-7-2024 - 13:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Nog te weinig ervaring om hier een oordeel over te hebben

  • Goede ervaring, overstap probleemloos en geruisloos verlopen
  • geen

Reacties

Vattenfall Webcare 16-7-2024 - 07:17
Goedemorgen, fijn dat de overstap tot nu toe naar wens is verlopen! ^Nancy
9
Duurzaamheid
10,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
10,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Vattenfall aan
Kotaiba Sanoon 11-7-2024 - 10:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Het bedrijf voldoet aan mijn huishoudelijke eisen en daar ben ik blij mee

  • Alles goed
  • Niets

Reacties

Vattenfall Webcare 16-7-2024 - 07:17
Hi! Bedankt voor je mooie review 🙂 ^Nancy
8
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
LF Bot 11-7-2024 - 09:07
Overgestapt via Gaslicht.com

Heeft alles te maken met de salderingsregeling, Vattenfall was de eerste die in de media vertelde de klanten te gaan belasten voor het terugleveren van energie.
Energie waar ze al aan verdienen en dan nog eens extra willen belasten

  • Geen
  • Juiste en heldere prijsstelling met name transparantie

Reacties

Vattenfall Webcare 16-7-2024 - 07:26
Hi, bedankt voor je review! Mocht je meer informatie willen over de vaste terugleverkosten, dan kun je ook terecht op onze website: https://www.vattenfall.nl/zonnepanelen/vaste-terugleverkosten/. ^Nancy
10
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Vattenfall aan
BEN de Jong 10-7-2024 - 09:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Deze leverancier denkt met je mee in deze dure tijden. Een vette bonus bij de overstap helpt daarin mee. Maar het gaat natuurlijk om meer. Prijsstelling voor gas en elektriciteit is concurrerend. Men heeft een moderne vorm van communicatie , die alleszins duidelijk is.

  • Snelheid waarin zaken tot stand worden gebracht, zoals meteropname, contract toezenden en vooral duidelijke bereikbaarheid.
  • Ik zou het nu niet weten

Reacties

Vattenfall Webcare 11-7-2024 - 09:39
Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je overstap 🙂 ^Nancy
9
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Ik raad Vattenfall aan
J.G. Hensen 9-7-2024 - 08:20
Overgestapt via Gaslicht.com

Gewoon duidelijk en een goed advies.

  • Zie hierboven
  • Nog niet gevonden.

Reacties

Vattenfall Webcare 10-7-2024 - 08:51
Goed om te lezen! Dank voor je review ^Sander
8
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Vattenfall aan
Jos van den Tillaar 8-7-2024 - 21:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Duidelijke afspraken

8
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Vattenfall aan
M.Fleischeuer 6-7-2024 - 09:17
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik voelde me bij mijn vorige leverancier niet gehoord en betaalde mijns inziens teveel. Dus op zoek naar een andere leverancier, begaan met "groen"

  • Snelle geruisloze oversluiting
  • Overzichtelijke factuur
  • Makkelijk zelf aan te passen
  • Nog geen verbeterpunten

Reacties

Vattenfall Webcare 10-7-2024 - 08:51
Fijn dat je voor ons hebt gekozen! Dank voor je review ^Sander
8
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Vattenfall aan
Jos Van Bommel 5-7-2024 - 19:01
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles is gladjes verlopen. Prima geregeld.

  • De online mogelijkheden om te monitoren zijn erg goed en uitgebreid!
10
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Vattenfall aan
Jolanda 5-7-2024 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging zonder probleem, de app is zeer goed en duidelijk. Contact met klantenservice is nog niet nodig geweest maar verwacht dat dat beter gaat als bij mijn vorige energieleverancier.

  • App
  • Geen punten

Reacties

Vattenfall Webcare 10-7-2024 - 08:52
Goed om te zien dat de app bevalt! Dank voor je mooie review ^Sander
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.