De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Vattenfall

Vattenfall reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vattenfall? Lees hier de Vattenfall ervaringen en reviews. Is Vattenfall uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vattenfall achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

73% van 308 klanten beveelt aan.
23% misschien 4% niet

Vattenfall is de nieuwe naam voor wat tot oktober 2019 Nuon was.

Aangezien het enkel om een naamswijziging gaat, maar het bedrijf hetzelfde is, ziet u ook oudere klantervaringen die nog over Nuon zijn geschreven.

Klantervaringen over Vattenfall

8
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
7,0
Facturering
7,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Vattenfall aan
Margot de Witte 23-12-2021 - 13:09
Overgestapt via Gaslicht.com

  • Goede overzichtelijke app met besparingstips
  • Pas na 6 maanden mogelijk voorschot aan te passen
  • Betaal nu voorlopig meer dan 50€ teveel
10
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Vattenfall aan
Ronald 23-12-2021 - 12:26
Overgestapt via Gaslicht.com

Zonder enige vorm van extra administratie weer vlot geregeld. Kind doet de was

9
Klachtenafhandeling
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Vattenfall aan
Rene Sietses 23-12-2021 - 11:26
Overgestapt via Gaslicht.com

8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vattenfall aan
Micha van den Akker 23-12-2021 - 11:12
Overgestapt via Gaslicht.com

Betrouwbare leverancier met scherpe prijs.

Reacties

Vattenfall Webcare 23-12-2021 - 14:07
Hoi Micha, bedankt voor je review en welkom. ^Joeri
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Vattenfall aan
Pieter Jordens 23-12-2021 - 11:02
Overgestapt via Gaslicht.com

9
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Klachtenafhandeling
6,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Vattenfall aan
Teuben 22-12-2021 - 19:51
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is snel en probleemloos gegaan

  • duidelijke uitleg
8
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vattenfall aan
Hans 22-12-2021 - 12:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Eenvoudig in te vullen gegevens via de website van gaslicht.com hebben een prima voorstel voor een nieuw energiecontract opgeleverd. Daarna liep alles vanzelf en ben ik zonder moeite overgestapt

8
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Vattenfall aan
B.E.H.Harms 22-12-2021 - 11:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Het was heel makkelijk overstappen met Gaslicht maar het is te kort om Vattenfal te beoordelen.

  • makkelijk overstappen
  • meer en snellere informatie aan klanten
5
Klachtenafhandeling
6,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
6,0
Klantenservice
6,0
Overstapproces
2,0
Prijsstelling
5,0
Online dienstverlening
6,0
M.G. van Laar-Roethof 21-12-2021 - 14:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging allemaal fout.
We zaten bij Welkom Energy en hadden in september daar al per eind okt. opgezegd.
Toch zijn wij vanwege Faillisement van Welkom overgezet naar Eneco, terwijl wij al een contract hadden bij Vattenfall.
En dat liep dus helemaal fout.

Opmerking van Gaslicht.com 21-12-2021 - 16:36
Beste meneer/mevrouw van Laar-Roethof,

Bedankt voor uw reactie. Wat jammer dat uw overstap niet helemaal goed is verlopen. U mag in dit geval ook altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen wij dit doorgeven aan de leverancier.

Mocht deze issue nog niet opgelost zijn, zou u dit dan per mail even naar ons door willen sturen? U mag dit dan mailen naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,
Cherlaine

Reacties

Vattenfall Webcare 21-12-2021 - 16:02
Hoi, bedankt voor de review. We zien dat je graag klant had geworden bij ons. Kunnen wij nog iets nakijken? Neem je dan contact op via: https://www.vattenfall.nl/service/contact/ ^Joeri
10
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Vattenfall aan
Thomas 21-12-2021 - 12:45
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging soepel in de drukste tijden van het jaar. Goed geregeld!

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie