Genomineerd!
Genomineerd!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug
Vattenfall
65% van de klanten raadt Vattenfall aan.
27% zegt Vattenfall misschien aan te raden.

Vattenfall ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vattenfall geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vattenfall ervaringen en beoordelingen. Is Vattenfall uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vattenfall plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vattenfall met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vattenfall
Het voordeligste actiepakket van Vattenfall!
Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jr
Welkomstpremie
€ 185
Jaarprijs
€ 1843,08
65%
van 127 klanten zou deze leverancier aanbevelen
27% misschien 9% niet

Klantervaringen

Vattenfall is de nieuwe naam voor wat tot oktober 2019 Nuon was.

Aangezien het enkel om een naamswijziging gaat, maar het bedrijf hetzelfde is, ziet u ook oudere klantervaringen die nog over Nuon zijn geschreven.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
W. Schopbarteld 17-10-2019 - 15:13

Ik kreeg een brief met berichtgeving Nuon is nu Vattenfall. Deze envelope en brief zat vol reklame. Ik ben hier niet van gedient. U heeft mijn privegegevens misbruikt.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bert Septer 12-10-2019 - 21:25

Alles volgens afspraak.

  • Nvt
  • Nvt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ab 10-10-2019 - 20:37

Het overstappen naar Nuon vatten al is een fluitje van een cent ism met gaslicht. com.

  • Scherpe prijs
  • Snel en duidelijk geregeld
  • Geen
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Klantenservice: 6
Online dienstverlening: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
W. Linstra 6-10-2019 - 18:35
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik heb erg weinig (tot niets) gehoord van Nuon.

  • Communicatie
Beoordeling
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
wieland 6-10-2019 - 10:53
Overgestapt via Gaslicht.com

prijsstelling belangrijk

Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
....... 3-10-2019 - 14:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Mijn ervaringen zijn nog zo pril dat ik er nog geen oordeel kan vellen

  • Zie bovenstaande
  • Zie bovenstaande
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.Pijnenborg 2-10-2019 - 09:36
Overgestapt via Gaslicht.com

korte lijnen met kennis van zaken en dus zeer adequaat handelen

  • Tot nu toe alles zeer snel geregeld conform afspraak
  • n.v.t.
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Meiring 30-9-2019 - 18:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Super vriendelijk klanten service, zoals bij gas licht aangeboden klopt met leverancier

Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.H 29-9-2019 - 13:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Makkelijk vergelijken

  • Overstapregelihn prima
  • Geen, aub niets aanpassen!
Beoordeling
7
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 5
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Maurice G 28-9-2019 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Er had beter aangegeven moeten worden dat ze de boete van de vorige leverancier niet voor hun rekening nemen. Nu schiet ik er per saldo niet veel mee op!
Zouden jullie in vergelijking mee moeten nemen.

  • Lagere maandlasten
  • Aangeven of boetes wel of niet vergoed worden. In mijn geval niet als je via gaslicht.com overstapt.
Opmerking van Gaslicht.com 30-9-2019 - 08:54
Beste meneer Maurice,

Wat jammer dat het u ontgaan is dat Nuon de boete niet overneemt. Bij de pakket voorwaarden en op het aanmeldformulier vermelden wij dat de energieleveranciers de boete helaas niet vergoeden.

Wij raden aan om vanaf twee maanden voor de einddatum een overstap aan te melden. Dan houden alle energieleveranciers rekening met de einddatum. Zo wordt u niet te vroeg overgenomen en voorkomt u een boete.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Navigatie