De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vattenfall
78% van de klanten raadt Vattenfall aan.
19% zegt Vattenfall misschien aan te raden.

Vattenfall ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vattenfall geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vattenfall ervaringen en beoordelingen. Is Vattenfall uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vattenfall plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vattenfall met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vattenfall
Het voordeligste actiepakket van Vattenfall!
Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jr
Welkomstpremie
€ 45
Jaarprijs
€ 1795,58
78%
van 477 klanten zou deze leverancier aanbevelen
19% misschien 3% niet

Klantervaringen

Vattenfall is de nieuwe naam voor wat tot oktober 2019 Nuon was.

Aangezien het enkel om een naamswijziging gaat, maar het bedrijf hetzelfde is, ziet u ook oudere klantervaringen die nog over Nuon zijn geschreven.
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R de Bie 4-7-2020 - 12:02
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap prima verlopen

Beoordeling
9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wessel Vasen 2-7-2020 - 13:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Vattenfall prima stroom/gas tegen een redelijke prijs.

  • correcte administratie
  • hulp herstart automatische incasso
Beoordeling
8
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 7
Overstapproces: 8
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Iris 2-7-2020 - 10:18
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima geregeld, eerste factuur was wat onduidelijk maar is uiteindelijk helder geworden

Beoordeling
5
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 3
Klantenservice: 3
Overstapproces: 7
Facturering: 7
Prijsstelling: 3
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
van der Mark 1-7-2020 - 13:28
Overgestapt via Gaslicht.com

Ik werd gelokt met 134,50 euro per maand en 210 euro korting op mijn eerste jaarnota. Na het contract afgesloten te hebben is mijn voorschot gezet op 152 euro per maand. Als de 210 euro over 12 maanden verrekend wordt kom je inderdaad uit op 134,50. Erg misleidend neergezet op de website.

  • het was makkelijk en snel afgesloten zonder gezeur.
  • Eerlijker adverteren.
Opmerking van Gaslicht.com 1-7-2020 - 16:56
Beste meneer/mevrouw Van der Mark,

Bedankt voor uw bericht. De welkomstpremie hebben wij al van het jaarbedrag afgehaald op onze website. Zo kunt u zien wie er met welkomstpremie het voordeligst is.

Bij de prijsdetails tonen wij het termijnbedrag dat u gaat betalen. Dit zal de €152,00 zijn geweest. De welkomstpremie wordt altijd aan het einde van het jaar uitgekeerd en daarom wordt deze niet meegenomen in het termijnbedrag.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ruben van Holland 1-7-2020 - 12:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Altijd erg makkelijk, energie is energie alleen de prijs en service kan je het verschil maken

  • Snel geregeld
  • Wat vaker informeren over de start
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
nvt 29-6-2020 - 11:08
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap als gevolg van een verhuizing is via Gaslicht.com vlekkeloos verlopen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jan swart 26-6-2020 - 12:36

Nooit geweten als klant dat Nuon overgenomen is door vattenfal zeer slecht

Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Pieter 21-6-2020 - 23:43
Overgestapt via Gaslicht.com

Alles loopt tot nu soepel

  • De energieleverancier leest de slimme meter af en geeft elke maand een overzicht met je eigen verbruik, en vergelijkt deze met gemiddelde cijfers(onderverdeeld in huishoudgroottes/soorten woningen).
Beoordeling
8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
vrouw 63 jaar 18-6-2020 - 22:06
Overgestapt via Gaslicht.com

Vlotte en zorgvuldige overstap. Op een vertrouwelijke wijze welkom geheten.

  • Goed contact via mailing
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Löwik 17-6-2020 - 19:03
Overgestapt via Gaslicht.com

Zelf geen zin om alles te vergelijken en uit te zoeken

  • Overzichtelijk
  • Betrouwbaar
  • Geen

Navigatie