De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vattenfall
74% van de klanten raadt Vattenfall aan.
21% zegt Vattenfall misschien aan te raden.

Vattenfall ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vattenfall geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vattenfall ervaringen en beoordelingen. Is Vattenfall uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vattenfall plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vattenfall met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vattenfall
Het voordeligste actiepakket van Vattenfall!
Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jr
Welkomstpremie
€ 45
Jaarprijs
€ 1819,21
74%
van 197 klanten zou deze leverancier aanbevelen
21% misschien 5% niet

Klantervaringen

Vattenfall is de nieuwe naam voor wat tot oktober 2019 Nuon was.

Aangezien het enkel om een naamswijziging gaat, maar het bedrijf hetzelfde is, ziet u ook oudere klantervaringen die nog over Nuon zijn geschreven.
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.D. Scherpenisse 28-3-2020 - 20:48
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap is binnen een kaar klikken op de knop geregeld. Super service en de overstap is vlekkeloos verlopen.

  • De vlekkeloze overstap
  • Het is misschien handig om het klantenprofiel alvast in orde te maken voordat het contract officieel ingaat. Dan kunnen klanten alvast wennen aan de nieuwe omgeving in bijvoorbeeld de app.
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dion Olthof 28-3-2020 - 15:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Voor de tweede keer Gaslicht.com gebruikt om een nieuwe energieleverancier uit te zoeken. Opnieuw erg goed bevallen! Je ziet meteen waar je het voordeligst bent. Handige en makkelijke overstap zonder enige zorgen. Ik raad het gebruik van gaslicht.com iedereen toe!

  • Duidelijkheid.
  • Makkelijke overstap.
  • Direct zien waar je het voordeligst uit bent.
  • Geen.
Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Edwin Looman 28-3-2020 - 13:05
Overgestapt via Gaslicht.com

Het overstappen ging erg makkelijk wn simpel en alle gemaakte afspraken zijn meteen per email bevestigd

  • Duidelijk
  • Overzichtelijk
  • Afspraken nakomen
  • Geen
Beoordeling
7
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
maaike 28-3-2020 - 12:32
Overgestapt via Gaslicht.com

prima overstap via gaslicht.com. Nauwelijks iets van gemerkt. en weing voor hoeven doen

  • weinig werk aan gehad
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Online dienstverlening: 3
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Han 28-3-2020 - 12:23

Zeer slechte service ....slechte afhandeling overstap.
Heb een aantal jaren energie van V. betrokken..met een eenmalig jaarcontract..nu blijkt dat ik veel en veel teveel betaalde ... en ben ik overgestapt.Voel me heel erg besodemietert.willen ook nog een boete!!! Van 2 x 50 euro !!.terwijl ik h
Geen contract heb.

Beoordeling
8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Anoniem 28-3-2020 - 11:03
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap van Oxxio naar Vattenfall ging zonder enige moeite.

  • Je ziet pas na 2 dagen je verbruik. Bij mijn vorige leverancier was dat realtime.
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gemen 28-3-2020 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap foutloos verlopen en mooi premie over een jaar.

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Alexander 27-3-2020 - 19:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Eerste indrukken zijn positief mbt klantenbinding, informatie voorziening en bronnen van energie

  • Duidelijke communicatie
  • Duidelijke website
  • Duidelijk focus op klant
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 7
Facturering: 8
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
W.A. Zijlstra 27-3-2020 - 15:26
Overgestapt via Gaslicht.com

goede medewerkers

  • dat je het telefoon nummer makkelijker kan vinden.
Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 7
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ibolya 27-3-2020 - 11:34
Overgestapt via Gaslicht.com

De overstap was echt supersnel en simpel geregeld!

Navigatie