De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Vattenfall

Vattenfall reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Vattenfall? Lees hier de Vattenfall ervaringen en reviews. Is Vattenfall uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Vattenfall achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Vattenfall!
Welkomstpremie € 200
€ 2357,77
Totaal per jaar
Actietarief
Vast, t/m 30-09-2024 Vaste tarieven t/m 30-09-2024. Hierna krijgt u geleverd tegen variabele tarieven. De looptijd van dit vasteprijscontract is soms korter dan drie jaar. Dit is het geval als u nog een lopend contract heeft en dit duurt nog 60 dagen, of korter. Vattenfall wacht dan de einddatum van dat contract af. Pas dan gaat uw vasteprijscontract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is dan op zijn hoogst 60 dagen korter dan drie jaar.
Grijze stroom & gas
79% van 267 klanten beveelt aan.
18% misschien 3% niet

Vattenfall is de nieuwe naam voor wat tot oktober 2019 Nuon was.

Aangezien het enkel om een naamswijziging gaat, maar het bedrijf hetzelfde is, ziet u ook oudere klantervaringen die nog over Nuon zijn geschreven.

Klantervaringen over Vattenfall

8
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Vattenfall aan
L.C.Kouwen 22-9-2021 - 14:30
Overgestapt via Gaslicht.com

Prima overzicht,prijsstelling en overstap

9
Facturering
10,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
7,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Vattenfall aan
Albert 22-9-2021 - 10:57
Overgestapt via Gaslicht.com

Vattenfall was voor mijn situatie (gering energiegebruik) de beste energieleverancier. Welkomstkado heeft doorslag gegeven

Reacties

Vattenfall Webcare 22-9-2021 - 10:59
Fijn dat je voor ons gekozen hebt Albert. Dank voor je mooie review :-) ^Ellen
5
Facturering
5,0
Overstapproces
5,0
Ik raad Vattenfall aan
Els van der Veen 22-9-2021 - 10:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Ieder jaar nieuwe kansen

  • Overstappen ging probleemloos
  • Nvt
1
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Overstapproces
1,0
Andy 20-9-2021 - 20:48
Overgestapt via Gaslicht.com

Boete na contract overname omdat gaslicht. Com te vroeg heeft af en aangemeld

  • Geen dus
  • Opzouten met dat gaslicht. Com
Opmerking van Gaslicht.com 21-9-2021 - 08:51
Beste Andy,

Bedankt voor uw review. U geeft aan dat u te vroeg bent afgemeld. Als u zich aanmeldt voor een energieleverancier dan vragen wij wat de einddatum is van het huidige contract. De opgegeven einddatum sturen wij door naar de energieleverancier en zij nemen u na de opgegeven datum over.

Graag kijk ik voor u na of de opgegevens datum juist is en of de nieuwe leverancier hier rekening mee heeft gehouden. Wilt u het contract samen met de einddatum van het oude contract sturen naar info@gaslicht.com?

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Vattenfall Webcare 22-9-2021 - 10:58
Hè, vervelend dat je een boete kreeg Andy. Na je aanmelding krijg je van ons altijd een contractbevestiging. Hierin staat ook wanneer je contract ingaat. Zo kan je zien of dit mogelijk te vroeg is. ^Ellen
8
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Ik raad Vattenfall aan
Frank Bot 20-9-2021 - 11:15
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap naar Vattenfall ging simpel en werd correct geregeld. Maandelijks overzich van het verbruik en handige tips om energie te besparen.

  • Informatie wordt tijdig verstuurd.
  • Bespaar mogelijkheden zijn duidelijk.
  • Nog geen verbeterpunt kunnen bedenken, ga zo door

Reacties

Vattenfall Webcare 20-9-2021 - 11:34
Dank voor je mooie review Frank :-) Fijn dat je het verbruiksoverzicht waardeert. ^Ellen
9
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Vattenfall aan
Elna Roosendaal 20-9-2021 - 10:32
Overgestapt via Gaslicht.com

Laat je goed infotmeren

  • Overzichtelijk schema van verbruik
10
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
10,0
Zoet 20-9-2021 - 10:28
Overgestapt via Gaslicht.com

7
Prijsstelling
6,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
7,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
7,0
Overstapproces
9,0
A 20-9-2021 - 09:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Er zijn veel energie leveranciers, deze was van de de bedrijven die ik betrouwbaar acht voor ons het goedkoopste

  • Voordeel
  • Gemakkelijk overstappen
  • Iets transparanter zijn in hoe de prijs is opgebouwd en waarom je na een jaar vaak veel meer gaat betalen

Reacties

Vattenfall Webcare 20-9-2021 - 11:34
Fijn dat je voor ons gekozen hebt, welkom! Goed te lezen dat je ons betrouwbaar vindt :-) Bij een jaarcontract bieden we je een eenmalige korting. Kies je daarna voor verlenging, dan kunnen we die korting niet nogmaals aanbieden. ^Ellen
8
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
W.G.A.Freriks 19-9-2021 - 03:52
Overgestapt via Gaslicht.com

Na dat ik accoord was gegaan wild ik de gebruiken aanpassen maar dat kon niet. De situatie was door sterfgeval niet up to dare en de maandelijkse maadlast zal derhalve te hoog zijn.
Wat ik ergelijk vond dat ik na de overgang nog een aantal keren ben benaderd al of niet door de oude leverancier met nieuwe voorstellen . Zeer hinderlijk die van geen ophouden wisten en ik wat bruut heb moeten beeindigen.

  • n,v.t
  • n.v.t

Reacties

Vattenfall Webcare 20-9-2021 - 11:32
Bedankt voor je review. Allereerst gecondoleerd met het verlies. Op basis van het opgegeven verbruik berekenen we een maandbedrag. Je past dit bedrag eenvoudig aan via Mijn Vattenfall. Je kan hiervoor ook contact met ons opnemen via www.vattenfall.nl/contact ^Ellen
8
Klachtenafhandeling
8,0
Facturering
7,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
H Rothman 18-9-2021 - 19:16
Overgestapt via Gaslicht.com

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie