De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Consumentenbond: energie kan nog steeds goedkoper

De Consumentenbond is er duidelijk over: de energierekening omlaag brengen kan eenvoudig. Daarom geeft de bond tips om energie te besparen in huis, wat al gauw een voordeel van 300 euro kan opleveren. En dan zijn de voordelen van overstappen nog niet eens meegerekend.

De Consumentenbond is veel bezig met energie en hoe u als consument voordeel kan behalen op de energiemarkt. Niet alleen energievergelijken is daarvoor een oplossing. Zo draagt de bond verschillende opties aan: hang bijvoorbeeld uw was eens op, in plaats van deze in de wasdroger te doen.

Maar ook andere opties worden besproken in het nieuwe boek ‘301 Gouden Besparingstips’ van de Consumentenbond. Gebruik bijvoorbeeld oplaadbare batterijen, laat de airco in de auto eens uit en gebruik een lichtsensor in plaats van lampen te laten branden. Op deze wijze kunt u al veel energie besparen. Ook op Gaslicht.com staat veel informatie over energie besparen, wat dacht u van spaar- en ledlampen in plaats van gloeilampen.

Energie besparen: energieprijzen vergelijken

Naast zuinige apparaten gebruiken, kunt u ook geld besparen door over te stappen van energieleverancier, aldus de Consumentenbond. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vergelijk de energie en tarieven van alle energieleveranciers met behulp van de energievergelijker op Gaslicht.com, en kijk hoeveel u kunt besparen. Vaak geven leveranciers exclusieve kortingen die alleen gelden als u overstapt via deze vergelijkingssite.

Daarnaast bieden we nog andere mogelijkheden voor energiebesparing. Denk aan de Online Meterkaart waar u uw energieverbruik inzichtelijk maakt. Of wat dacht u van energiebesparende artikelen uit de Energiebespaarshop? We hebben zelf een aantal producten geselecteerd die energie besparen eenvoudig maken, en bieden u die aan met maar liefst 10 procent korting.

Waar u op moet letten bij het overstappen

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: woensdag 26 januari 2011
Geactualiseerd: maandag 8 februari 2021

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie