De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

E.ON terug in TOP 5 goedkoopste energiecontracten

1 reactie

Energieleverancier E.ON is terug in de TOP 5 op Gaslicht.com. Sinds 16 februari staat dit bedrijf op de tweede plaats bij de vaste prijscontracten. Het voordeligst is nog steeds NL Energie. Voor een gemiddeld huishouden is deze prijsvechter op jaarbasis drie tientjes goedkoper.

E.ON geeft een exclusieve actiekorting van 165 euro bij aanmelding voor een 1-jarig energiecontract met een vaste prijs. 

TOP 5 vaste prijscontracten

E.ON grootste stijger in klanttevredenheidsonderzoek
Niet alleen qua prijs, ook wat betreft dienstverlening scoort E.ON goed. Uit onderzoek naar de klanttevredenheid over energieleveranciers onder 10.000 consumenten, uitgevoerd door de Vereniging Eigen Huis (VEH) en Gaslicht.com, blijkt dat E.ON het afgelopen jaar de grootste verbeteringen heeft laten zien. E.ON is gestegen van de tiende naar de vierde plaats. Met een gemiddelde score van 7,4 blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over de dienstverlening van E.ON. 

Lees ook de ervaringen & beoordelingen op Gaslicht.com. 

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 18 februari 2011

Reacties (1)

Geplaatst door: O. D Te Oldenzaal ()

Service oordeel (0 to 10): 1
Prijs/Kwaliteit (0 to 10): 0

2 jaar contract 4 maanden Gratis stroom, NIET DUS!

De telefonische aanbieding was 2 jarig contract met 4 maanden gratis stroom. Ik zei dit telefonisch toe, na eerste jaar bleek de stroom en Gas andere prijzen te hebben dan me was toegezegd! Mij werd telefonisch verkocht: Indien u hetzelfde verbruik hebt, kunt u NOOIT bij hoeven te betalen want, u krijgt bij dit jaar 4 maanden gratis stroom en de stroom prijzen zijn hetzelfde dan afgelopen jaar alleen het gas is minimaal € 0.02 cent duurder, maar dat compenseert door de 4 maanden gratis stroom. Ik heb me nog nooit zoooo bestolen gevoeld, natuurlijk na heeeeel veeeel gemail, werd mij uit coulance een kleine vergoeding aangeboden . Het voelt aan als ik steel 10 diamanten bij een juwelier en geef dan uit coulance er 3 terug.....want.... U kunt toch niets bewijzen !!! zegt de E-on. Wij hebben namelijk een bevestiging gestuurd en u heeft nooit gereageerd! Nee klopt ik had vertrouwen in de E-On, het is namelijk een grote maatschappij en laten we wel wezen het is toch aan de telefoo
n toegezegd. Ik heb in twee jaar eerst verkeerde rekeningen gehad: sorry Mevr verkeerder factor berekend en later een dubbele gasprijs en geen 4 maanden gratis stroom. Mooie Actie! Ik heb alle namen van de personen waarmee ik gemaild heb genoteerd, echter het feit "U kunt toch niets bewijzen Mevr. "...... In een menselijke wereld zou men denken aan fatsoen.
Bij e-on bekend Afz. Mevr. D. te Oldenzaal.
Graag plaatsing op uw website! Dan hebben mensen een eerlijk antwoord over E-ON!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie