Zonnepanelen in 3 stappen

Wij vragen uw adresgegevens om de kosten nauwkeurig te berekenen.

Voor statistische doeleinden bewaren we alleen uw postcode, maar zonder huisnummer zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wij delen uw adresgegevens niet met derden.
  • Installatie binnen 6 weken
  • Zekerheid door 25 jaar garantie
  • Snelle terugverdientijd

Interview: “Onze zonnepanelen installatie is in de toekomst eenvoudig uit te breiden”

door Arnoud Timmerman Leestijd: 3 minuten

Zonnepanelen. Ze zijn steeds meer in trek. Niet verwonderlijk door de alsmaar stijgende energieprijzen en de zon die steeds feller gaat schijnen. Sinds de lancering van Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com hebben we al vele huishoudens blij kunnen maken met de beste zonnepanelen uit de markt. We spraken met een familie uit Dwingeloo. 

zonnepanelen-familie-nagtegaal.png

Waarom zonnepanelen?

We willen graag met onze tijd mee. Al dachten we aanvankelijk dat het heel lang zou duren eer zonnepanelen zich hadden terugverdiend. We zijn toch maar eens gaan bellen met Gaslicht.com. Wat volgde was een prettig en deskundig gesprek. Het verhaal overtuigde ons direct. Qua energiecontract hebben we nog een doorlopend vast contract. We hebben dus nog geen last van de gestegen energieprijzen. Maar, het treft ons ook een keer en daarom willen we nu graag investeren in zonnepanelen. Na het telefonische contact met jullie hebben we nog diezelfde dag besloten om zonnepanelen aan te schaffen.

En hoe ging het toen verder?

Onze boerderij heeft een rieten dak. We dachten daarom dat zonnepanelen niet geschikt zouden zijn voor ons. We kwamen uit bij onze schuur, die heeft een goede ligging op het zuiden. De graafwerkzaamheden van de schuur naar de meterkast hebben we voor lief genomen. Vervolgens moesten we nadenken over de hoeveelheid panelen. We hebben er voor gekozen te mikken op een opbrengst die past bij ons huidige verbruik. Een groot voordeel van onze installatie is dat deze in de toekomst eenvoudig is uit te breiden. Zonder ingewikkelde aanpassingen. Elk paneel levert afzonderlijk energie op (middels micro-omvormers achter elk paneel), zonder een grote centrale omvormer. We overwegen in de toekomst elektrisch te gaan rijden en dus zijn we nu in staat om ons systeem eenvoudig uit te breiden wanneer we meer stroom gaan verbruiken.


"We overwegen in de toekomst elektrisch te gaan rijden en
we zijn nu in staat om ons systeem eenvoudig uit te breiden"


Hoe verliep het contact met Gaslicht.com?

Gaslicht.com zonnepanelen zonder gedoe werkt met een duidelijk plan van aanpak. Wat is je verbruik? Wat wil je opwekken? Wat zijn je plannen voor de toekomst? Enzovoort. Vervolgens kregen we een plan voorgesteld door Gaslicht.com. We waren plezierig verrast door het hele klantcontact. Het daadwerkelijk ontzorgen. Alles werd precies volgens planning en correct uitgevoerd. We zeggen nu achteraf: Gaslicht.com heeft precies gedaan wat ze hebben gezegd. Dat zouden we bij elke leverancier waar we mee in zee gaan wel willen. Nu zeggen we enthousiast tegen kennissen die zonnepanelen overwegen: we hebben een tip voor je! En dan sturen we jullie linkje. Daar zijn we niet terughoudend in, omdat we zelf zo’n fijne ervaring hebben gehad.


"We waren plezierig verrast door het hele klantcontact"


Hoe verliep de installatie van de zonnepanelen?

De installateurs waren prettige mensen met verstand van zaken. Ze wisten precies wat er moest gebeuren en alles werd op tijd, volgens afspraak en netjes afgerond. Wat we ook prettig vinden: jullie werken met lokale bedrijven samen. Lokale ondernemers die de krachten bundelen, dat juichen wij toe.

En nu, elke dag even kijken hoe het gaat met de opwek van je panelen?

We volgen de opbrengst bijna dagelijks, dat vinden we leuk om te zien. We hebben een prachtige start van het voorjaar gehad qua zonneschijn. Wat ons betreft een mooi begin!

Benieuwd naar wat Zonnepanelen Zonder Gedoe voor jou kan doen?
Ontdek het in drie stappen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Interview: “Onze zonnepanelen installatie is in de toekomst eenvoudig uit te breiden”
Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 6 oktober 2022

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken.

Dit artikel is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.
Website van het Jaar Shopping Awards

Ontdek wat zonnepanelen opleveren

Vergelijk pakketten met zonnepanelen inclusief omvormers en montagemateriaal.