MIJNenergieinzicht

Sinds 1 februari 2024 is MIJNenergieinzicht overgegaan in Bencompare

De nieuwe applicatie biedt volop nieuwe features en is klaar voor de toekomst. Zo is onder andere het hoog- en laagverbruik toegevoegd. In de toekomst zullen we nog meer nieuwe functionaliteiten toevoegen. Download de app daarom nu zelf en krijg grip op uw energieverbruik. 

Bencompare

Sinds 1 februari 2024 is MIJNenergieinzicht overgegaan in Bencompare. De Bencompare-app heeft als doel om consumenten te ontzorgen. Als onderdeel van de Bencom Group - bekend van onder andere Gaslicht.com - hebben we 25 jaar ervaring als marktleider in onafhankelijke vergelijkingssites. In Bencompare staan al uw contracten, zoals energiecontracten, verzekeringen, telefoon- en internetabonnementen overzichtelijk op één plaats.

U krijgt een seintje wanneer uw contract (bijna) afloopt waarna u  eenvoudig via de app kan overstappen. Daar komt nu inzicht in het energieverbruik bij.

Installeren is makkelijk:

  1. Ga naar één van de stores (App store of Google Play)
  2. Installeer de app op uw telefoon
  3. Maak een account aan zodra de app is geïnstalleerd met hetzelfde emailadres dat u ook gebruikte voor MIJNenergieinzicht. U kunt zich registreren via de inloglink in de mail of door de 6-cijferige code in te vullen.
  4. Vul uw adres in. Deze laatste stap is belangrijk om de meters aan uw Bencompare-account te koppelen.

Hierna kunt u gebruikmaken van de mogelijkheden van Bencompare.

Mijn Bencompare

Wilt u liever uw verbruik inzien op een website? Dan is er de mogelijkheid om in te loggen op deze website. Gaslicht.com is de onafhankelijke energievergelijker van Bencom Group. Op de homepagina kan er ingelogd worden op Mijn Bencompare.

Inloggen is eenvoudig:

  1. Op elke pagina van Gaslicht.com ziet u bovenaan een groene menubalk.
  2. Rechts in het menu staat “Inloggen”, als u hierop klikt opent het inlogscherm.
  3. Nu kunt u inloggen met hetzelfde emailadres dat u ook gebruikte voor MIJNenergieinzicht.
  4. Na het invoeren van “log in via mail” ontvangt u op het bekende emailadres de inlogcode.
  5. Vul deze in op het rode invoerscherm of gebruik de login button in de mail als u op hetzelfde apparaat zit.
  6. U wordt gevraagd om uw adres in te voeren. Dit is de laatste stap, hierna zijn uw meters als vanouds gekoppeld.

Hier heeft u - net zoals in de app - niet alleen toegang tot uw verbruiksinzicht, u heeft ook de mogelijkheid om andere contracten toe te voegen om zo ook inzicht in al uw vaste lasten te krijgen. En een seintje te krijgen als u op het gebied van energie, telecom of verzekeringen kunt overstappen.

Feedback?

We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de app nog beter te maken. We horen uw feedback graag. Denkt u met ons mee? Ga naar ideas.bencompare.com. Zo maken we de app samen nog beter.

Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties?

Beveiligd met reCAPTCHA - Privacy - Voorwaarden
Google ReCaptcha