Genomineerd voor 2021!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Tros Radar

Consumenten tv programma TROS Radar behandelt vrijwel wekelijks consumentenonderwerpen in de breedste zin van het woord. Ook de energiemarkt is een veelbesproken onderwerp. Het programma streeft ernaar niet alleen zaken aan de kaak te stellen, maar ook bij te dragen aan een oplossing.

Uitzending over de energiemarkt

Een aantal energiemaatschappijen heeft aangeven de energieprijs met 25% te verlagen per 1 juli 2009. Voor veel consumenten aanleiding om te kijken of er op de energierekening bespaard kan worden. Radar zocht uit hoe het best bespaard kan worden en hoe het zit met de consument die net de tarieven voor 3 jaar heeft vastgezet. Kan deze groep ook besparen?

Bekijk hier het Gaslicht.com energieprijzen advies in Tros Radar van 27 april 2009:


Gepubliceerd: maandag 17 mei 2010
Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie