Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

De hele dag chatten, appen en tweeten

Leestijd: 4 minuten

De wereld om ons heen verandert en dus Gaslicht.com ook. Wist je bijvoorbeeld dat je tegenwoordig ook met ons kunt appen en chatten?   Hiermee hebben we nu nog meer manieren om je goed en snel te helpen bij al jouw overstap- en energievragen. Om je een beetje wegwijs te maken, zet ik alle mogelijkheden even op een rij en leg ik uit wanneer je het beste voor welk contactmethode kunt kiezen.

Whatsapp

Lekker makkelijk als je bijvoorbeeld onderweg bent of ergens zit waar je niet kunt bellen. Whatsapp leent zich vooral voor de wat eenvoudigere, korte vragen. Denk aan vragen als: Is het voor mij al slim om over te stappen of kan ik beter nog even wachten? Hoe lang duurt het voordat ik wat hoor van mijn nieuwe energieleverancier? Je kunt met ons appen via het nummer 06-44409555 (tip: voeg dit telefoonnummer toe aan je adresboek). Je krijgt bijna altijd snel antwoord.

Chat

Ideaal als je bijvoorbeeld vragen hebt of twijfelt terwijl je op onze site energieleveranciers met elkaar vergelijkt. Via de chat begeleiden we je live door het vergelijkingsproces en geven we je handige tips. De chat is altijd 1 op 1. Er kijkt dus niemand mee. Je hebt direct een antwoord, mits er een medewerker beschikbaar is om te chatten. Als dat zo is, zie je rechtsonder op elke pagina een chat-button in beeld.

Telefoon

Nog altijd het makkelijkst als je een uitgebreid persoonlijk advies wilt. Je kunt met ons bellen via 0342 - 411 350. Soms is het zo druk dat we je niet direct te woord kunnen staan. Spreek in dat geval even onze voicemail in of stuur een mailtje. We bellen of mailen dan zo snel mogelijk terug. Je hoeft je in ieder geval nooit door een eindeloos keuzemenu te worstelen: toets 1 voor overstapvragen, toets 2 voor de Energievergelijker, toets 10 voor alle overige vragen... Leuker kunnen wij het wél maken!

Contactformulier & Rekeningscan

Ook ons contactformulier is erg geschikt voor uitgebreide vragen over vergelijken of overstappen. En als je een vraag hebt over een reeds gedane aanmelding kun je die eenvoudig stellen door te reageren op de bevestigingsmail die je ontvangen hebt. Wil je een overstapadvies op maat ontvangen? Doe dan de Rekeningscan. Daarmee hebben wij alle documenten bij de hand om jou een deskundig advies te geven. We proberen zo snel mogelijk op alle mails te reageren, maar soms duurt dat één of twee dagen. We vinden het namelijk nóg belangrijker dat je een goed antwoord krijgt.

Facebook & Twitter

Eens in de week heb ik social media-dienst. Dan behandel ik de tweets en berichten die via @Gaslicht_com op Twitter of Facebook.com binnenkomen. Ook helpen we mensen die op social media bijvoorbeeld tips vragen om over te stappen of willen weten wat op dit moment de goedkoopste energieleverancier is. Soms is een vraag te ingewikkeld om in 140 tekens te beantwoorden. Dan vraag ik vaak even om je contactgegevens, zodat we kunnen bellen of we sturen een privébericht.

Zes dagen per week bereikbaar

Werk je doordeweeks? Dan kun je ons ook gewoon ‘s avonds of in het weekend bereiken. Op doordeweekse dagen zijn we je graag van dienst van 9:00 tot 20:00 uur. Op zaterdag staat de Servicedesk van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar.

Mis jij nog een communicatiekanaal?

Laat het dan even weten. Van overstappers hoor ik in ieder geval regelmatig dat ze erg blij zijn dat we op zoveel verschillende manieren bereikbaar zijn. Soms levert dat zelfs een bloemetje, taart of doos chocola op (tip)! Maar sowieso heb ik een wereldbaan. Want wie mag er nu de hele dag in de baas zijn tijd appen, chatten en Facebooken?

De hele dag chatten, appen en tweeten
Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: woensdag 14 oktober 2015

Dit artikel is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.
Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.