De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
FENOR

FENOR reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over FENOR? Lees hier de FENOR ervaringen en reviews. Is FENOR uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over FENOR achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Klantervaringen over FENOR

4
Duurzaamheid
6,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
7,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Online dienstverlening
1,0
Overstapproces
7,0
C.Förch 30-4-2020 - 13:50
Overgestapt via Gaslicht.com

Deze leverancier, Fenor, heeft kennelijk de gewoonte om NIET te reageren op vragen via z.g. Contactformulieren en/of mailberichten. In vrij korte tijd overkomt ons wéér het "niet reageren op vragen". ERGERLIJK !!!!!
Beslist NIET aan te raden, deze leverancier.

  • Geen, omdat facturering en levering gaat op een manier die normaal is bij elke leverancier.
  • Communicatie, want die bestaat niet bij Fenor.
Opmerking van Gaslicht.com 30-4-2020 - 16:54
Beste meneer/mevrouw Förch,

Wat naar te lezen dat er niet gereageerd wordt. Weet dat u ook altijd ons kunt inschakelen. Op die manier hoeft u er zelf niet achteraan.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
5
Duurzaamheid
6,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
6,0
Overstapproces
7,0
Klachtenafhandeling
1,0
C.Förch 13-2-2020 - 16:11
Overgestapt via Gaslicht.com

Stuurde een mail naar Fenor betr. de stand van de gasmeter, mijn vraag was of ik de stand moest doorgeven of dat Fenor dat ergens kon uitlezen.
Geen reactie ontvangen.
In januari 2020 een afrekening ontvangen die mij geheel onduidelijk was, mail aan Fenor gestuurd ........géén reactie. Tevens werd de termijnbetaling ongevraagd veranderd.
Hierop de termijnbetaling gestorneerd.........binnen de kortste keren een mail van Fenor !!!! (ja ja, toen wél !!!!) met ernstige dreigementen maar tevens antwoorden op m'n vragen !
Wat betreft de levering van energie........geen problemen, maar Fenor is zéker NIET klantvriendelijk.

  • Klantvriendelijkheid/reageren op mails.
2
Overstapproces
4,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Facturering
4,0
Klachtenafhandeling
1,0
Frank 28-1-2020 - 13:25
Overgestapt via Gaslicht.com

Diverse e-mails gestuurd en diverse keren geprobeerd om telefonisch in contact te komen. En zoals bij zovelen wordt de verbinding na 20 minuten verbroken. Of je maar e-mail wilt sturen. Neen niet meer dus.
Ben wel verbaasd dat Gaslicht.com zaken doet met zo’n leverancier.
Zie alle beoordelingen.

1
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Roger Pala 10-1-2020 - 14:30
Overgestapt via Gaslicht.com

FENOR is telefonisch nooit bereikbaar. Ze laten je eerst 1.20 minuten in de wacht staan (tijd is ook altijd even lang) en verbreken vervolgens de verbinding.
Daarnaast reageren ze heeeeeeel traag op e-mails.
Kortom zeer slechte service. De volgende keer liever iets meer betalen voor een betere service.

10
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad FENOR aan
T. Drok 16-4-2019 - 21:22
Overgestapt via Gaslicht.com

Fenor stuurt superduidelijke nota's

8
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad FENOR aan
saritha Gopie 2-4-2019 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Duurzame energie.

  • Op zich kan je op de site diverse nodige informatie terugvinden.
  • In vergelijking met de andere grote leveranciers is er minimale informatie op de website. Op zich is het voldoende en kan ik ermee uit de voeten. Maar het kan de professionaliteit wel verbeteren als er meer informatieve informatie beschikbaar zou zijn. Tips etc.
3
Klantenservice
2,0
Online dienstverlening
2,0
Overstapproces
2,0
Prijsstelling
8,0
Klachtenafhandeling
2,0
Anoniem 1-4-2019 - 14:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij overstappen reageerde Fenor zo lat dat bleek dat deze leverancier de bedenktermijn van de andere had laten passeren. Zij wilde geen inspanningen verrichten met hen te contacten om het probleem op te lossen..,!

  • Geen
  • Zeer trage en via verl schakels lopende communicatie per mail. Trlefonisch contact welhaast onmogelijk.
8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
8,0
Ik raad FENOR aan
jan kuijpers 1-4-2019 - 12:55
Overgestapt via Gaslicht.com

ben zeer persoonlijk behandeld,dit was voor mij een verrassing

  • zo doorgaan
  • nvt
5
Online dienstverlening
3,0
Prijsstelling
5,0
Facturering
9,0
Overstapproces
5,0
Klachtenafhandeling
3,0
Klantenservice
3,0
J. Diederen 31-3-2019 - 10:24
Overgestapt via Gaslicht.com

Bij de offerte was de aangeboden gasprijs aanmerkelijk lager dan de later in rekening gebracht. Bij navraag hoe dit kwam :GEEN ANTWOORD

Opmerking van Gaslicht.com 1-4-2019 - 08:57
Houdt er rekening mee dat per 1 januari 2019 de overheidsheffingen op gas erg gestegen zijn. Dit is met ongeveer 7 cent per m3. Uiteraard mag u ook het contract sturen naar info@gaslicht.com. Dan kijken wij deze graag na.
8
Prijsstelling
7,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
6,0
Hans ten Berge 30-3-2019 - 15:49
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstap ging goed. Kreeg alleen een mail met een verkeerde link naar http ipv https mijn fenor.

  • Mooie online omgeving.
  • Uitsturende mails links checken

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie