De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken
Coolblue Energie

Coolblue Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Coolblue Energie? Lees hier de Coolblue Energie ervaringen en reviews. Is Coolblue Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Coolblue Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Coolblue Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste ervaringen.

73% van 114 klanten beveelt aan.
25% misschien 3% niet

In december 2021 neemt Coolblue alle lopende contracten van GreenNL over.

Aangezien het enkel om een naamswijziging gaat, maar het bedrijf achter beide merken hetzelfde is, ziet u hier ook oudere klantervaringen die nog over GreenNL zijn geschreven.

Klantervaringen over Coolblue Energie

7
Klantenservice
6,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
6,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Jacqueline van Schaik 23-12-2021 - 11:21
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb nog te weinig ervaring om dit te kunnen beoordelen.

10
Duurzaamheid
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Coolblue Energie aan
David Hoogeveen 23-12-2021 - 04:31
Overgestapt via Gaslicht.com

Net op tijd de stap kunnen maken naar Coolblue, bedankt gaslicht voor het overzicht.

  • bekend
  • beste prijzen
  • nog geen een ontdekt
9
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Ferry 5-12-2021 - 12:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Geen specifieke reden

9
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Steve 23-11-2021 - 09:55
Overgestapt via Gaslicht.com

Greennl is helder in wat ze doen en wat je van ze kan verwachten. De overstap is vlot en zonder problemen geregeld. Ik heb voor ze gekozen voor de terugleververgoeding. Om hier een duidelijk beeld van te krijgen moet ik wachten op wat de eerste overzichten. Tot nu toe een positieve keuze.

  • De teruglevververgoeding verwacht ik als pluspunt
  • Day to day overzicht in/op je verbruik.
9
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Henk 16-11-2021 - 10:04
Overgestapt via Gaslicht.com

Overstappen ging prima, nog geen ervaring over de levering op langere termijn.

9
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Meindert J.H. Ligthart 14-11-2021 - 10:58
Overgestapt via Gaslicht.com

Soepel proces

  • Wijthmen
  • Wijthmen
10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Coolblue Energie aan
GJ Zwang 13-11-2021 - 12:08
Overgestapt via Gaslicht.com

Mooi contract afgesloten voor drie jaar.

  • Groene stroom
  • Aantrekkelijke aanbieding
  • Geruisloos overstappen
  • Fijne app
  • Gaslicht betrouwbaar
  • Sinds kort.. dus tijd zal het leren!
  • Nvt
9
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Coolblue Energie aan
John Praamsma 11-11-2021 - 12:35
Overgestapt via Gaslicht.com

7
Overstapproces
7,0
Klantenservice
6,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
7,0
Theo Boerhof 10-11-2021 - 18:47
Overgestapt via Gaslicht.com

Heb slechts een nieuw contract afgesloten. Energie wordt pas geleverd en facturatie vindt pas plaats per 02 januari 2022. Hoop dat GreenNl overeind blijft, daarom ben ik wat voorzichtig om deze energieleverancier aan te bevelen.

  • Zoveel mogelijk groene energie.
  • Hoop dat Greennl tot 1 januari 2022 overeind blijft en natuurlijk ook daarna. Gaslicht zou daarom meer aandacht moeten besteden aan de solvabiliteit van de aanbieders en dit mogelijk ook in een cijfer moeten uitdrukken
8
Klantenservice
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Coolblue Energie aan
Soedi 5-11-2021 - 18:10
Overgestapt via Gaslicht.com

Goede prijs en nette communicatie.

  • Snel bericht via email
  • Goed prijs
  • App aanmaken waarbij dagelijks verbruik is te zien

Eerdere jaren

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie