De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Huismerk Energie

Huismerk Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Huismerk Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Huismerk Energie ervaringen en beoordelingen. Is Huismerk Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Huismerk Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Huismerk Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Huismerk Energie

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Huismerk Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerrit Arendsen 13-11-2016 - 15:25

Vreemd de negatieve reacties, ik heb goede ervaringen ik had drie jaar vast en toen de prijs lager zakte dan de mijn werd dat tussentijds aangepast en kreeg ik het verschil terug, afgelopen jaar €567,- terug gehad, incl zonnepanelen op dak altijd netjes te woord gestaan, onderdeel provincie Gelderland dus altijd Safe, snap niks van de negatieve reacties

  • Service en afspraken prima na gekomen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces: 5
Facturering: 5
Klachtenafhandeling: 3
Klantenservice: 5
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
P.van der Veen 22-9-2016 - 17:08

Ben 1 jaar bij huismerkenergie geweest VEEL TE DUUR !!!! ze zeggen dat je goedkoper uit bent , maar de werkelijkheid is anders.
Uit ervaring weet ik dat als er iemand aan de deur komt om energie te verkopen , ben je bij voorbaat altijd duurder uit!!! De gerenomeerde energieleveranciers sturen geen mensen langs de deur, die hebben klanten genoeg! dus mijn conclusie is GA NOOIT MET HUISMERK ENERGIE IN ZEE !!!!

Opmerking van Gaslicht.com 23-9-2016 - 11:38
Wij raden u aan om altijd eerst een vergelijking te maken op onze website voordat u ingaat op een aanbieding van een straatverkoper. U mag natuurlijk ook contact opnemen met onze servicedesk om het ontvangen aanbod te vergelijken met andere aanbieders. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0342-411350 en per e-mail via info@gaslicht.com. Wij zijn u graag van dienst.

Reacties

Ad Moelands 27-10-2016 - 16:34
zo is het
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Sanne raassing 17-9-2016 - 10:24

1 jaar geleden een mannetje hier aan de deur gehad die beloofde dat ik veel goed koper uit zou zijn. Nu een jaar later krijg ik mijn eind nota. Ik krijg 48 euro terug terwijl ik bij Essent ieder jaar (zelfde maandbedrag) tussen de 300/350 euro terug kreeg. Ik zou niemand huismerkenergie aanraden het is een slechte organisatie die alleen maar op je centjes uit zijn!!!!!

  • Alles
Opmerking van Gaslicht.com 19-9-2016 - 16:17
Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u achteraf niet voordeliger uit bleek te zijn. Wij raden aan om, voor het aangaan van een nieuw contract, de energievergelijker in te vullen om het aanbod wat u is gedaan hiermee te vergelijken. U mag ook altijd contact met ons opnemen om het aanbod te bekijken. Onze servicedesk helpt u graag. Wij zijn bereikbaar per e-mail via info@gaslicht.com en per telefoon op nummer 0342-411350

Reacties

Huismerk Energie 28-9-2016 - 17:24
Beste Sanne,
naar aanleiding van uw bericht op Gaslicht heb ik een aantal keer contact met u geprobeerd op te nemen, maar helaas heb ik u niet kunnen bereiken. Graag neem ik samen met u de situatie door om te bekijken waardoor het verschil met uw voorgaande leverancier is ontstaan. U kunt contact met mij opnemen via info@huismerkenergie.nl of 088 105 11 22. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Jacqueline
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Remco Cornelissen 11-9-2016 - 10:47

Wij hebben meerdere malen contact opgenomen met huismerk energie om te vragen naar onze verbruikskosten. We zijn met een huishouden van 2 personen en volgens hun zitten we op een maandbedrag van 250 a 300 euro voor gas en stroom. We wonen in een 2onder1kap huis. We hebben het termijnbedrag al verhoogd naar 200 euro, zodat we aan het eind van het jaar niks bij hoeven te betalen net als vorig jaar 900 euro. Zelf hebben wij onze verbruikkosten berekend en deze zitten op circa 100 euro pm. We hebben het idee dat er geen geschoold personeel aanwezig is, hierdoor weten wij nu niet waar we aan toe zijn en wat ons aan het eind van dit jaar te wachten staat. Morgen nemen wij voor de laatste keer contact op om het helder te krijgen en anders stappen wij over naar een andere maatschappij. Heeft iemand hier ook evaring mee gehad en/of tips? Of eventueel goede ervaringen bij een andere energiemaatschappij?

Opmerking van Gaslicht.com 12-9-2016 - 15:56
Vervelend om te vernemen dat u nu niet weet waar u aan toe bent. Om een goede inschatting van een termijn bedrag te kunnen geven, is het noodzakelijk om het jaarverbruik van stroom en gas te weten.
Door het maken van een vergelijking op onze website, d.m.v. uw jaarverbruik en uw postcode, kunt u al een idee krijgen van welke termijnbedragen bij uw verbruik past. Onze servicedesk kan aan de hand van uw contract en uw verbruik bekijken welk indicatief termijnbedrag hier bij past. Indien gewenst kunt u een e-mail sturen, voorzien van het contract en het jaarverbruik, naar info@gaslicht.com.

Reacties

Huismerk Energie 28-9-2016 - 16:59
Beste Remco,
Fijn dat we onlangs contact hebben gehad en wat meer helderheid hebben kunnen brengen betreft uw termijnbedrag. Mochten er alsnog wat onduidelijkheden zijn, dan kunt u altijd opnieuw contact met me opnemen via 088 105 11 22 of info@huismerkenergie.nl. Ik help u graag verder! Met vriendelijke groet, Baukje
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
van Diepen 6-9-2016 - 23:42

Vlotte verkoper aan de deur, duidelijke uitleg. En na einde contract 90 euro kado. Overgang prima verlopen. Nooit meer aan gedacht staat er mannetje aan de deur met verhaal over prijsverlaging en de boodschap dat er nog geld gestort gaat worden. Meteen verlengd. Al met al een aanrader.

  • Duidelijke jaarrekening
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R.Fleuren 16-8-2016 - 15:55

meteen iemand aan de lijn zonder wachttijden en keuze menu , top!

  • na bezoek adviseur 2 dagen later alles netjes in de bus
  • app van de energie manager zou beschikbaar moeten zijn op de telefoon in plaats via website
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
3
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 6
Overstapproces: 1
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jennifer Sauer 19-7-2016 - 15:22

Verkoper kon blijkbaar iets niet in het systeem zien waardoor ik een boete kreeg van mijn vorige leverancier. Dacht dit netjes opgelost te hebben, zij een stukje betaald en ik een stukje betaald. Nu aan het overstappen naar een ander, willen ze dit oplossings-bedrag weer terug hebben omdat ik niet lang genoeg ben gebleven. Oftewel ik draai alsnog op voor de door hen veroorzaakte boete.

  • je wordt vriendelijk te woord gestaan
  • Klantenservice werkt volgens bepaalde regels en kijkt niet naar bijzondere situaties.
  • Deurverkoper zegt alles van A-Z te regelen, maar dit klopt dus niet altijd.
  • Oplossingen zijn blijkbaar tijdelijk en enkel als je lang genoeg blijft.
Opmerking van Gaslicht.com 19-7-2016 - 16:54
Wij vinden het vervelend om te lezen dat met uw overstap de geboden oplossing is komen te vervallen. Wij helpen u graag om uit te zoeken of dit wel terecht is. U kunt hiervoor contact met ons opnemen op 0342-411350 of info@gaslicht.com.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Gaslicht.com. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
. 18-7-2016 - 17:58

Één brok ellende. Verkoper aan de deur gehad. We zouden gaan besparen en een veel lager maandelijks voorschot krijgen. In de bevestigingsbrief was dit voorschot ineens véél hoger.
Daarom de zaak opgezegd. Zowel telefonisch als per e-mail. E-mail zou zogezegd nooit zijn ontvangen op info@huismerkenergie.nl.
Dan ook nog dreigen dat ik wordt afgesloten bij de vorige leverancier en ik dat zelf maar moet uitzoeken, 3 weken nadat ik de opzegging heb gedaan.

Opmerking van Gaslicht.com 19-7-2016 - 13:47
Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft. Mochten wij hierin nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dat graag van u. Onze servicedesk is bereikbaar op telefoonnummer 0342-411350.

Navigatie