Genomineerd voor 2021!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Online meterkaart gaat over naar Mijn Gaslicht

De Online Meterkaart van Gaslicht.com is niet langer in gebruik. U kunt voortaan gebruik maken van Mijn Gaslicht. Hier kunt u uw meterstanden, net als in de Online Meterkaart, digitaal bijhouden. In de Mijn Gaslicht omgeving kunt u, na registratie uw data uit de oude Online Meterkaart laten importeren naar Mijn Gaslicht. Maak daarvoor een nieuw account aan bij Mijn Gaslicht met hetzelfde mailadres dat u ook voor de online meterkaart heeft gebruikt. Na de eerste aanmelding wordt u gevraagd om uw gegevens te importeren.

Update 2019: De aanmeldingsperiode voor de beta van Mijn Gaslicht is verlopen en u kunt zich hier niet meer voor aanmelden. Mocht u vragen hebben met betrekking tot uw oude Online Meterkaart dan kunt u deze richten aan mijn@gaslicht.com 


Gepubliceerd: woensdag 23 september 2009
Geactualiseerd: dinsdag 18 juni 2019
Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie