Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

ACM ConsuWijzer in nieuwe huisstijl

Leestijd: 1 minuut

acm-consuwijzer-logo.PNGConsuWijzer heet vanaf 15 oktober ACM ConsuWijzer. Ook hebben ze een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. De website ziet er anders uit. Maar wat hetzelfde blijft is het praktische advies over uw rechten als consument, waarmee ze consumenten op weg willen helpen.

Kompas

Het nieuwe logo van ACM ConsuWijzer is afgeleid van het logo van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Het maakt duidelijker dat ACM ConsuWijzer onderdeel is van de ACM. Het nieuwe logo stelt een kompas voor. Dit staat voor het richtinggevende en ondersteunende karakter van ACM ConsuWijzer.

Waarom een nieuwe huisstijl?

Consumenten weten vaak niet dat ConsuWijzer een onderdeel is van toezichthouder ACM. Mede daarom willen ze duidelijker maken dat de 2 merken bij elkaar horen.

Waarvoor kunt u bij ACM ConsuWijzer terecht?

Op de website staat informatie over de rechten als consument. Bijvoorbeeld waar je op moet letten als je iets koopt. Of wat je kunt doen als je een probleem hebt met een bedrijf. ConsuWijzer legt de regels uit en geeft praktische tips. Voor veel situaties hebben zij voorbeeldbrieven om te gebruiken als consumenten hun gelijk willen halen.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: woensdag 16 oktober 2019

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.