Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Caplare overgenomen door Main Energie

Leestijd: 2 minuten

Streamline Holding, medeaandeelhouder van Main Energie, neemt de activiteiten over van energieleverancier Caplare. Dit is vorige week via een persbericht bekendgemaakt.

Het in Rijswijk gevestigde bedrijf Caplare is een kleine nieuwe aanbieder van stroom die vanaf het begin op onze websites te vergelijken is. Caplare profileert zichzelf als 'een aanbieder met een goedkoop prijskaartje en een duidelijke klantgerichte benadering'. Desondanks staat Caplare niet in de TOP 5 goedkoopste energiepakketten op Gaslicht.com of Energiewereld.nl.    

Voor de klanten van Caplare verandert er niets, de activiteiten worden onder dezelfde naam voortgezet. Ook voor de medewerkers heeft de overname geen gevolgen, zij blijven hetzelfde werk doen.

Streamline denkt dat de omzet van de holding uit energielevering door de overname van Caplare toeneemt tot 65 miljoen euro op jaarbasis. Een aan Streamline gelieerd bedrijf is Milieu Service Nederland, dat afvalmanagement doet voor veel grote bedrijven. De overname van Caplare zou passen in de strategie om afval en energie dichter bij elkaar te brengen.

Het is de bedoeling dat de bedrijven naast elkaar blijven functioneren. "Caplare richt zich op de onderkant van de zakelijke markt en de consumentenmarkt, Main Energie vooral op de grootzakelijke markt", aldus directeur Jeffrey Voorsluijs van Main Energie.

Main Energie kreeg begin augustus van de toezichthouder (DTE) een leveringsvergunning voor gas aan kleinverbruikers. Een vergunning voor het leveren van elektriciteit aan kleinverbruikers was er al langer. 

Zie voor tarieven en overstappen ook:  de Energiewijzer op Gaslicht.com.

8-9-'06: tekst eerste alinea enigszins aangepast 

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 12 december 2022

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.