Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Delta beloont trouwe klanten

door Marlies Hazenberg Leestijd: 1 minuut

Delta, het Zeeuwse energiebedrijf gaat zijn trouwe klanten belonen met het 'Delta Voordeelprogramma'.

Deze klanten krijgen de mogelijkheid gebruik te maken van kortingen bij Zeeuwse bedrijven waarmee Delta een samenwerking is aangegaan. Alle aanbiedingen liggen in de sfeer van attracties, zoals het Arsenaal, een piratenpark, een zeeaquarium en subtropisch zwembad in Vlissingen en Imkerij Poppendamme in Grijpskerke.

De deelnemers ontvangen vier keer per jaar minimaal tien kortingsaanbiedingen bij deze en andere attracties en bezienswaardigheden in heel Zeeland. Daarnaast kunnen zij sparen voor punten waarmee zij weer voor cadeau's sparen.

De spaarpunten zijn ook te besteden bij de tankstations van Total. De keuze voor dit bedrijf komt voort uit het feit dat Total ruim vertegenwoordigd is in de provincie Zeeland (28 tankstations). Deelname aan het loyaliteitsprogramma is kosteloos voor huishoudelijke afnemers van Delta.

Het is een trend onder energiebedrijven om klanten aantrekkelijke extra's te bieden in plaats van prijsverlaging. Steeds meer energiebedrijven gaan over op koppelverkoop.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Marlies Hazenberg
Marlies Hazenberg Coördinator Customer Care

Ik ben Marlies, van begin 2017 tot november 2022 was ik werkzaam op de servicedesk van Gaslicht.com. Mensen helpen en adviseren bij het overstappen vond ik erg leuk. Wat is er nou fijner dan mensen te helpen met besparen?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie