De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Energie:direct gaat verder onder een nieuwe naam

Een nieuwe naam voor dezelfde maatschappij: Energie:direct wordt Energiedirect.nl. Op die manier willen ze hun identiteit uitdragen door hun naam. Want de energieleverancier doet bijna alles via internet, waardoor ze hun prijzen laag kunnen houden.

Dat Energiedirect.nl de prijzen laag kan houden, bewijzen ze al enige weken op onze energievergelijkers: de leverancier staat met stip in de TOP 5, en momenteel zelfs op nummer 1. Een scherp actietarief en een energietegoed van 175 euro zorgen voor lage jaarkosten bij Energiedirect.nl. Dit energietegoed wordt verrekend met uw jaarnota en ontvangt u alleen als u overstapt via Gaslicht.com of Energiewereld.nl.

U sluit daarvoor een contract met een looptijd van 12 maanden, tegen vaste stroomtarieven. Het gascontract heeft variabele tarieven, hetgeen betekent dat ze kunnen wijzigen in de loop van het jaar.

Wilt u weten wat u op jaarbasis kwijt zou zijn met uw verbruik? Vul dan de Energievergelijker in.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: maandag 28 maart 2011

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie