Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht gebruikersenquête

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Met de Gaslicht.com gebruikersenquête proberen wij inzicht te krijgen in wie onze bezoekers zijn en wat ze van de energievergelijkingssite Gaslicht.com vinden. Deze informatie zullen wij gebruiken om de website verder te verbeteren. Het beantwoorden van de 18 vragen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Voor het invullen is het wel belangrijk dat u www.gaslicht.com minimaal één keer recentelijk heeft bezocht.


Onder de inzenders verloten we 5 energiebespaarders! Deze gaan het sluipverbruik van bijvoorbeeld telefoon- en accu-opladers tegen. Hiermee spaart u het milieu én uw portemonnee!

'Laad het milieu op door energie te besparen'. Als u opladers in het stopcontact laat zitten terwijl u ze niet gebruikt, verspilt u stroom. Deze gadget schakelt elke oplader die geen batterij aan het opladen is, volledig uit. Niet alleen de batterij van uw mobiele telefoon, maar ook de batterij van uw mp3/mp4 speler of de batterij van gereedschappen. 


Op 30 september sluit de enquête en worden de winnaars bekendgemaakt.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 26 april 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.