Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com introduceert de RekeningScan

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Om het vergelijken van energiecontracten nog makkelijker te maken, heeft Gaslicht.com als extra service de RekeningScan geïntroduceerd. Met deze nieuwe dienst kunt u uw jaarafrekening uploaden waarna u een persoonlijk advies van Gaslicht.com ontvangt. Wij bekijken uw rekening en gaan voor uw na wat het voordeligste energiecontract is en hoeveel u kunt besparen door over te stappen naar een ander energiecontract.  
Door de vele verschillende energiecontracten en angst voor een verkeerde keuze betalen veel consumenten nog altijd te veel voor hun energie. Gaslicht.com heeft daarom de RekeningScan gelanceerd om u eenvoudig van een persoonlijk energieadvies te kunnen voorzien. Op uw gemak kunt u vervolgens bekijken of het de moeite is om over te stappen naar een ander energiecontract.
 
Hoe werkt het?
U kunt eenvoudig zelf de energievergelijker op onze website invullen aan de hand van uw verbruik en postcode. Maar twijfelt u over uw keuze of lukt het niet tot een juiste vergelijking te komen? Dan biedt Gaslicht.com daar nu een eenvoudige oplossing voor. Nadat u uw jaarafrekening als PDF-bestand van de website van uw energieleverancier heeft gedownload, of wanneer u uw ontvangen rekening heeft ingescand, kunt u deze eenvoudig via een beveiligde verbinding uploaden naar de RekeningScan op Gaslicht.com. Met een eventuele toelichting waarin u vragen en/of wensen kunt aangeven verstuurt u vervolgens de rekening naar Gaslicht.com.  Vervolgens zullen wij  uw rekening analyseren en u persoonlijk een advies op maat geven.
 
Onafhankelijk advies op maat
Het advies dat u via de email binnen 2 werkdagen ontvangt is een volledig vrijblijvend advies en zal de drie voordeligste energiepakketten voor u uitlichten. Voor het beste advies is het belangrijk om aan te geven wie uw huidige leverancier is, wat de einddatum van het contract is en wat uw eventuele specifieke wensen zijn. Wij zoeken vervolgens graag voor u uit welke energiecontracten voor u voordelig zijn en aan uw wensen voldoen.
 
Privacy gewaarborgd
De RekeningScan biedt een 100% onafhankelijk advies, uw privacy is gewaarborgd en uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden. De RekeningScan maakt bovendien gebruik van een beveiligde verbinding.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 26 april 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie