Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht op Funda en Jaap

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Gaslicht.com is sinds kort terug te vinden op de huizensite van Funda en Jaap.nl. Hierdoor kunnen mensen die zich oriënteren op een koopwoning alvast een inschatting maken van de vaste lasten op het gebied van energie. Er kan eenvoudig berekend worden wat de jaarkosten voor gas en elektriciteit ongeveer zullen zijn.

Voordat een potentiële koper overgaat tot een aankoop is het verstandig alvast naar de vaste lasten te kijken. Gaslicht.com heeft hier samen met Funda en Jaap.nl op ingespeeld door die mogelijkheid direct al te bieden bij het bekijken van een woning. 

Oriënteert u zich op een nieuwe woning? En heeft u een huis op Funda of Jaap.nl op het oog? Kijk  voor de energiekosten op het ‘kenmerken’ tabblad.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 29 april 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.