Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis NLZIET actiecode bij aanmelding via Gaslicht.com

door Maartje Sebek

Vanaf vandaag ontvangt u bij aanmelding voor een nieuw energiecontract via Gaslicht.com tot een half jaar NLZIET cadeau. Ideaal om het eens uit te proberen. Wat houdt het precies in? Wij leggen het u uit.

nieuwsartikel-nlziet-gaslicht-actie-1.png

Kijk waar en wanneer u wilt

Met NLZIET kijkt u alle programma's van de Nederlandse tv waar en wanneer u wilt. Het is een samenwerking tussen NPO, RTL en SBS. Zo kunt u online tv-kijken naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van de 34 grote Nederlandse zenders. U kunt zelf bepalen wanneer u kijkt op uw tv, computer, tablet of smartphone. Met de dienst heeft u geen traditioneel tv-abonnement meer nodig.

Wat kan ik met NLZIET?

  • Meer dan 100.000 beschikbare programma’s
  • Kijk waar en wanneer u wilt 
  • Kijk live naar 34 tv-zenders van NPO, RTL, SBS en de Regionale Publieke Omroepen
  • Kijk tot wel 365 dagen terug en soms zelfs vooruit
  • Neem de NLZIET-app mee overal in NL en de EU
  • Stream op twee apparaten tegelijk per abonnement
  • Altijd per maand online opzegbaar

Overige vragen

Bent u benieuwd hoe NLZIET precies werkt? Welke zenders er worden aangeboden of wat precies de voordelen zijn ten opzichte van een normaal tv-abonnement? Neem dan een kijkje op ‘Alles over NLZIET’. 

Deel dit artikel op:

Maartje Sebek

Medewerker Marketing & Communicatie
Maartje Sebek
Ik ben Maartje, sinds 2019 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com. Mijn werk is ontzettend veelzijdig waardoor elke dag anders is. Van het bedenken en uitvoeren van mediacampagnes en social media marketing tot contact met commerciële partners. Een echte uitdaging. De energiewereld is voortdurend in beweging en besparen op uw energierekening is zo eenvoudig, dat ik mijn enthousiasme hierover graag met u wil delen.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie