Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Het energie-vragenvuur

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vraagt u zich af of overstappen van energieleverancier verstandig is of twijfelt u over de aanschaf van zonnepanelen? Of heeft u een vraag over uw energierekening? In samenwerking met het Dagblad van het Noorden organiseert Gaslicht.com maandag 6 juli het energie-vragenvuur.

We merken bij Gaslicht.com dat er nog veel onduidelijkheden zijn over energie en de mogelijkheden die er zijn om te besparen op de energierekening. Vandaar dat het Dagblad van het Noorden in samenwerking met Gaslicht.com de lezers in staat stelt hun energievragen te stellen.

Uw energievragen worden op 6 juli beantwoord door Ben Woldring en zijn team Gaslicht.com. Mail uw vraag naar spreekuur@dvhn.nl of Twitter #vraaghetben. Stuurt u uw telefoonnummer mee, dan maakt u kans op telefonisch advies van Ben Woldring. Voor een advies op maat adviseren wij uw postcode, uw energieverbruik en/of uw laatste jaarafrekening mee te sturen.

U kunt maandag ook live meekijken op DvhN.nl van 13.00 uur tot 16.00 uur!
Meer weten over overstappen? Bekijk het interview met Ben Woldring op YouTube.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 2 juli 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.