De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het energie-vragenvuur

door Jeanet Woldring

Vraagt u zich af of overstappen van energieleverancier verstandig is of twijfelt u over de aanschaf van zonnepanelen? Of heeft u een vraag over uw energierekening? In samenwerking met het Dagblad van het Noorden organiseert Gaslicht.com maandag 6 juli het energie-vragenvuur.

We merken bij Gaslicht.com dat er nog veel onduidelijkheden zijn over energie en de mogelijkheden die er zijn om te besparen op de energierekening. Vandaar dat het Dagblad van het Noorden in samenwerking met Gaslicht.com de lezers in staat stelt hun energievragen te stellen.

Uw energievragen worden op 6 juli beantwoord door Ben Woldring en zijn team Gaslicht.com. Mail uw vraag naar spreekuur@dvhn.nl of Twitter #vraaghetben. Stuurt u uw telefoonnummer mee, dan maakt u kans op telefonisch advies van Ben Woldring. Voor een advies op maat adviseren wij uw postcode, uw energieverbruik en/of uw laatste jaarafrekening mee te sturen.

U kunt maandag ook live meekijken op DvhN.nl van 13.00 uur tot 16.00 uur!
Meer weten over overstappen? Bekijk het interview met Ben Woldring op YouTube.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie