De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste kans op subsidie energiebesparing eigen huis

door Jeanet Woldring

Wilt u nog aan de slag met energie besparen in uw huis en subsidie aanvragen? Kom dan snel in actie. U kunt nog tot eind april subsidie aanvragen om extra voordelig uw woning te isoleren. Volgens de overheid (RVO) is de subsidiepot over 3 weken leeg. Alleen voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is de bodem nog niet in zicht.

Subsidie energiebeparing

Sinds september 2016 kunt u zo'n 20 procent subsidie krijgen voor het isoleren van uw dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat u ten minste 2 nieuwe isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

Doet u dat, dan kunt u ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals een isolerende buitendeur en een douche met warmteterugwinning.

Populair

De subsidie is zo populair dat de pot al bijna leeg is, behalve voor VvE's. U vindt op de site van RVO meer informatie over de subsidie energiebesparing. 

Update: De landelijke subsidieregeling voor woningisolatie is zo populair dat de pot voor particulieren sinds 26 april 2017 op is.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie