De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Laatste kans op subsidie energiebesparing eigen huis

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Wilt u nog aan de slag met energie besparen in uw huis en subsidie aanvragen? Kom dan snel in actie. U kunt nog tot eind april subsidie aanvragen om extra voordelig uw woning te isoleren. Volgens de overheid (RVO) is de subsidiepot over 3 weken leeg. Alleen voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is de bodem nog niet in zicht.

Subsidie energiebeparing

Sinds september 2016 kunt u zo'n 20 procent subsidie krijgen voor het isoleren van uw dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat u ten minste 2 nieuwe isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

Doet u dat, dan kunt u ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals een isolerende buitendeur en een douche met warmteterugwinning.

Populair

De subsidie is zo populair dat de pot al bijna leeg is, behalve voor VvE's. U vindt op de site van RVO meer informatie over de subsidie energiebesparing. 

Update: De landelijke subsidieregeling voor woningisolatie is zo populair dat de pot voor particulieren sinds 26 april 2017 op is.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 5 mei 2017


Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie