De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen u graag terug

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste kans op subsidie energiebesparing eigen huis

door Sanne de Jong - Bins

Wilt u nog aan de slag met energie besparen in uw huis en subsidie aanvragen? Kom dan snel in actie. U kunt nog tot eind april subsidie aanvragen om extra voordelig uw woning te isoleren. Volgens de overheid (RVO) is de subsidiepot over 3 weken leeg. Alleen voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is de bodem nog niet in zicht.

Subsidie energiebeparing

Sinds september 2016 kunt u zo'n 20 procent subsidie krijgen voor het isoleren van uw dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat u ten minste 2 nieuwe isolatiemaatregelen laat uitvoeren.

Doet u dat, dan kunt u ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals een isolerende buitendeur en een douche met warmteterugwinning.

Populair

De subsidie is zo populair dat de pot al bijna leeg is, behalve voor VvE's. U vindt op de site van RVO meer informatie over de subsidie energiebesparing. 

Update: De landelijke subsidieregeling voor woningisolatie is zo populair dat de pot voor particulieren sinds 26 april 2017 op is.

Deel dit artikel op:

Sanne de Jong - Bins

Manager operations assistent
Sanne de Jong - Bins
Ik ben Sanne, sinds 2011 werkzaam voor Gaslicht.com. In Voorthuizen, waar Gaslicht.com gevestigd is, verzorg ik de communicatie en stuur ik het klantenserviceteam aan. Samen met alle medewerkers probeer ik te laten zien hoe gemakkelijk overstappen is. Veel mensen realiseren zich niet dat er zoveel te besparen valt op de energierekening. De enthousiaste reacties en reviews van overstappers, daar doen we het voor!

Reageren