Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Lustrum Bencom

Leestijd: 2 minuten


5 JAAR BENCOM

Maandag 17 november 2003 was een historische dag voor ons land. Precies 15 jaar geleden werd Nederland als eerste Europese land aangesloten op internet. Dinsdag 18 november 2003 was een historische dag voor Bencom. Precies 5 jaar geleden werd het bedrijf Bencom geboren.

Ben: "Ik kan mij de dag nog helder voor de geest halen. Inschrijven bij de Kamer van Koophandel was een heel gedoe, omdat ik pas 13 jaar was. En ik mocht me wel eigenaar, maar geen directeur van mijn eigen bedrijf noemen. In de afgelopen vijf jaar is mijn internetbedrijf met de vergelijkingssites Bellen.com, Internetten.nl, Belwijzer.nl en Vakantiebellen.com heel succesvol geweest. Ook Gaslicht.com, in juni 2003 toegevoegd onder Benergy BV, lijkt een gat in de markt te vullen!"

VIERING LUSTRUM
Hoe wordt het lustrum gevierd? Wel, alle trouwe én nieuwe bezoekers, die al veel hebben kunnen besparen door de informatie op de Bencom sites, willen we mee laten vieren! Bencom pakt daarom goed uit en ú pakt iedereen in met spetterende cadeaus! Dat komt zeker goed van pas met het oog op de komende feestdagen...

PRIJZEN
Door een limerick, slogan óf  een anekdote betreffende Bencom (max. 2.500 karakters) in te sturen, maakt u kans op fantastische prijzen! Onder de 5 meest originele inzendingen worden namelijk 5 topmodellen van Samsung mobiele telefoons verloot. Tevens maakt u kans op één van de 100 te gekke Bencom muismatten. Klik hier voor het deelnameformulier!

Wilde u zich juist nu online aanmelden voor Tiscali ADSL, Wanadoo ADSL, UPC Telefonie of chello kabelinternet? Dan maakt u bovendien kans op één van de spetterende cadeaus die deze bedrijven speciaal beschikbaar hebben gesteld voor de BENCOM LUSTRUM-ACTIE!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 10 mei 2021

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.
Navigatie