Zonnepanelen in 3 stappen

Wij vragen uw adresgegevens om de kosten nauwkeurig te berekenen.

Voor statistische doeleinden bewaren we alleen uw postcode, maar zonder huisnummer zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Wij delen uw adresgegevens niet met derden.
  • Installatie binnen 6 weken
  • Zekerheid door 25 jaar garantie
  • Snelle terugverdientijd

Nieuw bij Gaslicht.com: Zonnepanelen Zonder Gedoe

door Arnoud Timmerman 1 reactie Leestijd: 4 minuten

zonnepanelen-3.pngOp uw eigen dak stroom produceren? Met Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com is dat zo geregeld. Wij hebben de markt voor u vergeleken en bieden voor elk budget een optimaal passend systeem van absolute AAA-kwaliteit. Met de service die u van ons gewend bent.

Complexe markt inzichtelijk maken

Nederland telt jaarlijks zo’n 1500 zonuren. Door het dak van uw woning te voorzien van zonnepanelen gaat u zelf stroom opwekken. Dat is goed voor het klimaat en op termijn goed voor uw portemonnee. Helemaal nu met de nieuwste generatie zonnepanelen zelfs op bewolkte dagen energie wordt opgewekt. Dergelijke ontwikkelingen volgen wij op de voet en brengen we via ons platform graag voor het voetlicht. Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe is onderdeel van de Bencom Group en het dna van ons bedrijf is al ruim 23 jaar: complexe markten transparant en inzichtelijk maken voor de consument, zodat u in staat bent om weloverwogen keuzes te maken en geld kunt besparen.

De markt van zonnepanelen is de afgelopen jaren enorm gegroeid en daardoor ook steeds ingewikkelder geworden. Aanbiedingen en prijzen vliegen u om de oren. Vandaag de dag is het volstrekt gebruikelijk om online aankopen te doen, zelfs auto’s worden tegenwoordig thuisbezorgd. Consumenten oriënteren en consumeren graag online. Dat terwijl de markt van zonnepanelen nog vaak ouderwets werkt. Men laat gegevens achter en wordt overspoeld met offertes. Vaak is het daarbij volstrekt onduidelijk welk merk het betreft, welke meerkosten er nog bij komen kijken en of het systeem toekomstproof is. Zo ontstond het idee van Zonnepanelen Zonder Gedoe op Gaslicht.com. Daarmee kunt u zelf keuzes maken en uw eigen zonnedak samenstellen. Begrippen als teruglevering, subsidieregeling, opbrengsten en rendement; wij maken het begrijpelijk.

Energie- en zonnepanelen vergelijken

In 1998 startte Ben Woldring telecomvergelijker Bellen.com, waarna Gaslicht.com in 2003 volgde op het gebied van energie vergelijken. Onze brede kennis van de energiemarkt zetten we graag in om in de wereld van zonnepanelen de consument te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met als verschil dat we niet alleen zonnepanelen vergelijken, maar deze ook rechtstreeks via Gaslicht.com worden aangeboden. Waarom zonnepanelen via Gaslicht.com?

  • Wij hebben al voor u vergeleken — Voor elk budget een AAA-kwaliteit systeem
  • Klaar voor de toekomstThuisbatterij kan worden aangesloten voor stroomopslag
  • Persoonlijk contact en maatwerk — Van A tot Z helpen we u met de juiste keuzes
  • Volledige betrouwbaarheidsgarantie — Tot 25 jaar garantie op product en vermogen
  • BTW teruggave regelen wij — Geen gedoe, de aanvraag pakken wij voor u op

In drie stappen geregeld

Binnen het concept van Zonnepanelen Zonder Gedoe staat de kwaliteit van zowel product als installatie centraal. Daarom bieden we uitsluitend zonnepanelen aan van leveranciers die voldoen aan onze strenge kwaliteitscriteria. Wanneer u in onze zonnepanelenvergelijker uw gegevens invult loopt u in 3 stappen door een eenvoudig keuzemenu, waarin u zelf uw zonnepanelensysteem samenstelt. Onze geavanceerde vergelijker helpt u om de juiste keuzes te maken. Nadat u alle stappen hebt doorlopen ziet u meteen een overzicht en prijsindicatie van de volledige set, inclusief installatie. Wat volgt is een adviesgesprek. In meer dan 90% van alle gevallen komt onze online prijsindicatie overeen met het persoonlijk aanbod wat u daarna van ons per e-mail ontvangt.

Zonnepanelen met voorrang geïnstalleerd

Na uw akkoord op de offerte, plannen we in overleg met u een datum waarop de installatie plaatsvindt. Door de stijgende energieprijzen is de vraag naar zonnepanelen fors toegenomen. Hierdoor lopen de wachttijden bij installateurs al op naar meerdere maanden. Niet bij ons. Gaslicht.com heeft door heel Nederland de beschikking over de beste installatieteams, waarbij onze klanten met voorrang hun installatie krijgen opgeleverd. 

Vragen? Onze experts staan u graag te woord

Heeft u nog vragen over zonnepanelen? Of wilt u gewoon even sparren? Onze bevlogen energie-experts staan u graag te woord.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: woensdag 11 januari 2023

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken.

Reacties (1)

Geplaatst door: Ronald Buitelaar ()

Is het ook mogelijk om zonnepanelen in termijn terug te betalen?

Opmerking van de redactie op 28-06-2022
Beste meneer Buitelaar,

Bedankt voor uw reactie. Via ons wordt de factuur altijd in twee delen gesplitst. Het eerste deel wordt voor de installatie in rekening gebracht en het tweede deel na de installatie.

Mocht u het in meerdere termijnen willen betalen, neem dan contact op via administratie-zonnepanelen@gaslicht.com. Dan kijken wij samen met u mee wat hierin mogelijk is.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Ontdek wat zonnepanelen opleveren

Vergelijk pakketten met zonnepanelen inclusief omvormers en montagemateriaal.