De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Ontdek wat zonnepanelen opleveren
Zonnepanelen kopen

Nieuw bij Gaslicht.com: Zonnepanelen Zonder Gedoe

door Arnoud Timmerman Leestijd: 4 minuten

zonnepanelen-3.pngOp uw eigen dak stroom produceren? Met Zonnepanelen Zonder Gedoe van Gaslicht.com is dat zo geregeld. Wij hebben de markt voor u vergeleken en bieden voor elk budget een optimaal passend systeem van absolute AAA-kwaliteit. Met de service die u van ons gewend bent.

Complexe markt inzichtelijk maken

Nederland telt jaarlijks zo’n 1500 zonuren. Door het dak van uw woning te voorzien van zonnepanelen gaat u zelf stroom opwekken. Dat is goed voor het klimaat en op termijn goed voor uw portemonnee. Helemaal nu met de nieuwste generatie zonnepanelen zelfs op bewolkte dagen energie wordt opgewekt. Dergelijke ontwikkelingen volgen wij op de voet en brengen we via ons platform graag voor het voetlicht. Gaslicht.com Zonnepanelen Zonder Gedoe is onderdeel van de Bencom Group en het dna van ons bedrijf is al ruim 23 jaar: complexe markten transparant en inzichtelijk maken voor de consument, zodat u in staat bent om weloverwogen keuzes te maken en geld kunt besparen.

De markt van zonnepanelen is de afgelopen jaren enorm gegroeid en daardoor ook steeds ingewikkelder geworden. Aanbiedingen en prijzen vliegen u om de oren. Vandaag de dag is het volstrekt gebruikelijk om online aankopen te doen, zelfs auto’s worden tegenwoordig thuisbezorgd. Consumenten oriënteren en consumeren graag online. Dat terwijl de markt van zonnepanelen nog vaak ouderwets werkt. Men laat gegevens achter en wordt overspoeld met offertes. Vaak is het daarbij volstrekt onduidelijk welk merk het betreft, welke meerkosten er nog bij komen kijken en of het systeem toekomstproof is. Zo ontstond het idee van Zonnepanelen Zonder Gedoe op Gaslicht.com. Daarmee kunt u zelf keuzes maken en uw eigen zonnedak samenstellen. Begrippen als teruglevering, subsidieregeling, opbrengsten en rendement; wij maken het begrijpelijk.

Energie- en zonnepanelen vergelijken

In 1998 startte Ben Woldring telecomvergelijker Bellen.com, waarna Gaslicht.com in 2003 volgde op het gebied van energie vergelijken. Onze brede kennis van de energiemarkt zetten we graag in om in de wereld van zonnepanelen de consument te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met als verschil dat we niet alleen zonnepanelen vergelijken, maar deze ook rechtstreeks via Gaslicht.com worden aangeboden. Waarom zonnepanelen via Gaslicht.com?

  • Wij hebben al voor u vergeleken — Voor elk budget een AAA-kwaliteit systeem
  • Klaar voor de toekomst — Thuisbatterij kan worden aangesloten voor stroomopslag
  • Persoonlijk contact en maatwerk — Van A tot Z helpen we u met de juiste keuzes
  • Volledige betrouwbaarheidsgarantie — Tot 25 jaar garantie op product en vermogen
  • BTW teruggave regelen wij — Geen gedoe, de aanvraag pakken wij voor u op

In drie stappen geregeld

Binnen het concept van Zonnepanelen Zonder Gedoe staat de kwaliteit van zowel product als installatie centraal. Daarom bieden we uitsluitend zonnepanelen aan van leveranciers die voldoen aan onze strenge kwaliteitscriteria. Wanneer u in onze zonnepanelenvergelijker uw gegevens invult loopt u in 3 stappen door een eenvoudig keuzemenu, waarin u zelf uw zonnepanelensysteem samenstelt. Onze geavanceerde vergelijker helpt u om de juiste keuzes te maken. Nadat u alle stappen hebt doorlopen ziet u meteen een overzicht en prijsindicatie van de volledige set, inclusief installatie. Wat volgt is een adviesgesprek. In meer dan 90% van alle gevallen komt onze online prijsindicatie overeen met het persoonlijk aanbod wat u daarna van ons per e-mail ontvangt.

Zonnepanelen met voorrang geïnstalleerd

Na uw akkoord op de offerte, plannen we in overleg met u een datum waarop de installatie plaatsvindt. Door de stijgende energieprijzen is de vraag naar zonnepanelen fors toegenomen. Hierdoor lopen de wachttijden bij installateurs al op naar meerdere maanden. Niet bij ons. Gaslicht.com heeft door heel Nederland de beschikking over de beste installatieteams, waarbij onze klanten met voorrang hun installatie krijgen opgeleverd. 

Vragen? Onze experts staan u graag te woord

Heeft u nog vragen over zonnepanelen? Of wilt u gewoon even sparren? Onze bevlogen energie-experts staan u graag te woord.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 10 december 2021

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Ik ben Arnoud, sinds 2016 werkzaam voor Gaslicht.com, inmiddels als marketing manager. Mijn werk is ontzettend veelzijdig. Van berichten op social media tot acties met partners en nieuwe TV- en radiocommercials; elke dag is anders. Besparen op je energierekening door over te stappen is zó ontzettend eenvoudig dat ik mijn enthousiasme daarover niet onder stoelen of banken steek. Maar ook als er vragen zijn zit er 7 dagen per week een sterk team met energiespecialisten voor u klaar.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Ontdek wat zonnepanelen opleveren

Vergelijk pakketten met zonnepanelen inclusief omvormers en montagemateriaal.

Navigatie