De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Nuon behoudt positie best presterende energieleverancier

1 reactie

Nuon behoudt positie best presterende energieleverancier. Dit bericht het bedrijf naar aanleiding van onderzoek naar de administratie van energiebedrijven door toezichthouder DTe.

Al ruim anderhalf jaar boekt Nuon volgens de scorecard* van DTe goede resultaten in haar administratieve afhandeling. In de vrije markt is het van belang dat wisselen van leverancier goed en snel verloopt. Ook het afgelopen jaar heeft Nuon daar goed in gescoord. Het verhuizen verloopt naar eigen zeggen eveneens vlot. Dat betekent dat administratieve achterstanden nu definitief tot het verleden behoren.

Nuon behaalde in heel 2006 de positie van best presterende bedrijf. Ook het vierde kwartaal van 2006 scoort Nuon bovengemiddeld (99,35% is gemiddeld, Nuon scoort 99,8%).

De scores hebben betrekking op de tijdigheid van het afronden van een aanvraag tot verhuizen, switchen of het opstellen van een eindnota en op het reguliere proces van jaarafrekeningen. Energieleverancier Nuon Energie en netbeheerder Continuon, onderdeel van NV Nuon, hebben de afhandeling van deze processen uitbesteed aan het Customer Care Center (CCC). CCC is ook onderdeel van NV Nuon.

Nuon is deze  week een grote reclamecampagne gestart op radio en tv.  Het 'VastePrijsStroom+Gas'  contract (1 jaar) staat in de TOP 5 goedkoopste energiepakketten op deze vergelijkingssite. Wie nu overstapt heeft een jaar lang de zekerheid van een vaste lage prijs en ontvangt eenmalig een direct voordeel van 100 euro.

* Klik hier voor de Scorecard leveranciers vierde kwartaal 2006 die voor elk bedrijf afzonderlijk is opgenomen op Gaslicht.com en Energiewereld.nl

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 16 februari 2007
Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Reacties (1)

Geplaatst door: J.H.E.Sterk ()

`k Heb een aanbieding van u gehad voor een vaste
prijs van gas en stroom. Moet beslissen voor 22 januari
Dus vandaag 19/1 inzenden.
Wat moet ik doen ?
Kunt u vanmorgen antwoorden ?
Waarvoor hartelijk dank.Groeten
Sterk

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie