Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nuon maakt energiejournaal

Energiebedrijf Nuon start vanaf volgende week met het uitzenden van reclamespots in de vorm van een ‘Nuon Energiejournaal’ op regionale televisie. Hiermee hoopt het bedrijf de klant te informeren over de veranderingen per 1 juli 2004.

Nuon zendt de journaals uit op de zenders AT5, TV Noord-Holland, TV West, Omroep Flevoland en Omroep Gelderland. Deze omroepen zijn dekkend voor het totale verzorgingsgebied van Nuon. Het bedrijf probeert hiermee de mensen te informeren.

Er wordt aan het begin en einde van het journaal duidelijk gemaakt dat het journaal een initiatief is van Nuon. De journaals duren 2 minuten en worden uitgezonden in het reclameblok. Elk journaal gaat in op een specifiek onderwerp. De journaals worden 6 weken lang tweemaal per week uitgezonden.

Op haar website zegt Nuon dat het bedrijf TV- reclame over haar  klantenservice maakt om deze  naast een stem ook een gezicht te geven. "Nuon is uitgegroeid tot een van de grootste energieleveranciers van het land. Met bijna drie miljoen klanten. Al die klanten kunnen met vragen terecht bij de Nuon-klantenservice. Op verschillende locaties werken ruim 800 mensen om al die vragen te beantwoorden. Een belangrijke taak, want het is vaak het enige contact dat de klant met Nuon heeft. Om deze klantenservice naast een stem ook een gezicht te geven, is er een tv-reclame over dit bedrijfsonderdeel gemaakt."

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie