De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Nuon stuurt nota`s met nieuwe opmaak en stijl

Zoals al eerder op onze website vermeld, zijn alle energiebedrijven met de toekomstige keuzevrijheid van consumenten druk bezig om hun dienstverlening richting klanten te verbeteren. Ondermeer om deze reden start Nuon vanaf 1 februari 2004 met het verzenden van nota’s aan kleinverbruikers met een nieuwe opmaak en stijl.

Kleinverbuikers worden afgerekend op basis van automatische incasso. Dit houdt in dat ze maandelijks een bedrag van hun rekening zien verdwijnen. Slechts 1 maal per jaar zien ze op een nota terug waar deze bedragen vandaan komen. Dan is het ook van belang dat deze nota duidelijkheid verschaft.

Nuon hoopt nu een betere nota te kunnen presenteren. Veel klanten betekent ook veel wensen m.b.t. de eindnota. Zo zijn er mensen die alleen de bedragen willen weten, maar er zijn ook mensen die willen weten hoe deze bedragen tot stand zijn gekomen.
Op het voorblad van de nota staat nu in één oogopslag de totale afrekening. In de daarop volgende pagina’s staan de bedragen gespecificeerd. Wezenlijk verschil met voorgaande nota’s is het feit dat niet alleen de bedragen worden verklaard, maar dat men ook enige uitleg geeft over de verschillende termen en uitdrukkingen.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: donderdag 15 januari 2004
Geactualiseerd: donderdag 17 oktober 2019

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie