De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Nu 3 maanden gratis Canal Digitaal Energie vergelijken

Overstappers beoordelen Gaslicht.com met een 9,4

door Jeanet Woldring


eKomi-22-6-2016.jpgTe gek! Onze overstapservice wordt sinds kort gewaardeerd met een 9,4. Ruim 13.000 overstappers hebben een beoordeling achtergelaten over de ervaring mét en de service van onze energievergelijker. 'Gaslicht.com geeft duidelijke en uitgebreide informatie. Een goede gids in de jungle van tarieven en contracten. Ieder jaar gebruik ik deze site om een gunstiger contract af te kunnen sluiten. Fijn dat jullie er zijn!'

Dat vinden wijzelf ook en we doen ons stinkende best om onze service nog meer te verbeteren. Benieuwd naar meer reacties? 

Betrouwbare reviewsBeoordelingen-eKomi-19-6-2016.jpg

Sinds oktober 2013 kunnen mensen die via Gaslicht.com overstappen naar een andere energieleverancier een beoordeling/waardering achterlaten over de ervaring mét en de overstapservice van Gaslicht.com. Deze beoordelingen worden door de onafhankelijke organisatie eKomi verzameld en getoond. Het betreft alleen reviews van mensen die daadwerkelijk overgestapt zijn via onze vergelijker, hetgeen de beoordelingen betrouwbaar maakt. 

Wie is eKomi?

De onafhankelijke organisatie eKomi is sinds 2009 actief in Nederland en biedt een transparante service voor het verzamelen en het beheren van beoordelingen van klanten. Het bedrijf hanteert een fair-reviewbeleid conform de huidige wettelijke vereisten. Het houdt onder meer in dat zowel positieve als negatieve reviews hetzelfde worden behandeld. Alleen in uitzonderlijke gevallen worden recensies verwijderd. Alle feedback wordt nagelezen en gecontroleerd op illegale en schadelijke content door het feedback team van eKomi. Wij zijn met dit bedrijf in zee gegaan om overstappers via Gaslicht.com de mogelijkheid te bieden een beoordeling achter te laten. 

Uw mening telt

Gaslicht.com vindt dat de consumentenmening telt. Al veel langer kunnen mensen reviews en ervaringen met energieleveranciers delen via Gaslicht.com. Wij vinden het óók belangrijk dat de waardering over Gaslicht.com zelf zichtbaar is voor potentiële overstappers. De beoordelingen van overstappers over Gaslicht.com kunt u terugvinden op de beveiligde website van eKomi.

Zilveren keurmerk: 9,4

Op dit moment zijn er al 13.457 authentieke beoordelingen geplaatst. Tot voor kort kreeg Gaslicht.com van deze overstappers gemiddeld een 9,2 voor de overstapservice. Nu is dat rapportcijfer verhoogd naar een 9,4, gebaseerd op het gemiddelde van 6767 beoordelingen van de afgelopen 12 maanden. Dat betekent een zilveren onderscheiding. Wij zijn hier bijzonder trots op!

Wat kan er nog beter bij Gaslicht.com?

'We zijn uiteraard heel blij met het hoge rapportcijfer, want de beste overstapservice blijven bieden is topsport', vertelt oprichter Ben Woldring. 'Wij geloven in de kracht van tevreden overstappers en onderscheiden ons al 13 jaar met een betrouwbare, onafhankelijke energievergelijker dankzij de inspanningen van een geweldig deskundig en enthousiast team!' 

Hoewel we trots zijn op dit mooie rapportcijfer, kijken we meteen naar wat we beter kunnen doen. Heeft u nog suggesties of bent u enthousiast over ons? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: dinsdag 21 juni 2016
Geactualiseerd: woensdag 22 juni 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar

Vergelijk en bespaar op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.

Navigatie