Genomineerd voor 2020!
Stem op Gaslicht.com
En win een SONOS Play:5
Door deel te nemen maakt u kans op een SONOS Play:5, een Bol.com cadeaubon of een hotelovernachting. Deze prijzen worden uitgereikt door de organisatie van de Website van het Jaar.
De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Purmerend neemt stadsverwarming over van Nuon

De gemeente Purmerend neemt met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2004 de stadsverwarming over van Nuon. ANY-G uit Alphen aan de Rijn gaat vanaf 1 januari 2005 de  dienstverlening verrichten. Voor de afnemers blijft de overdracht zonder gevolgen.

De dienstverlening omvat het voeren van de verbruiksadministratie, de klantenadministratie en de facturering van maandelijkse voorschotten en jaarlijkse afrekeningen. De klantenafhandeling wordt  uitbesteed aan een callcenter. Het contract heeft een looptijd van drie jaar.
 
Arie Wim Boer, wethouder Stadsverwarming, geeft aan dat de mogelijkheden van ANY-G goed aansluiten bij de wensen. 'Wij willen de dienstverlening rondom de levering van warmte zoveel mogelijk uitbesteden aan gespecialiseerde partijen. ANY-G past goed in dat plaatje en wij zijn onder de indruk van hun oplossingen'.
 
Bert van Houten, directeur van ANY-G, is blij met Stadsverwarming Purmerend. 'Zoals iedereen weet, staan in de energiesector de marges namelijk flink onder druk en neemt het aantal spelers af. Dat we er in geslaagd zijn om een belangrijk contract af te sluiten met Stadsverwarming Purmerend zegt iets over de reputatie en de kwaliteit van ANY-G. De toegevoegde waarde van ANY-G is een volledige backoffice dienstverlening aan leveranciers, waarbij het gehele proces via moderne internettechnologie en een flexibel factureringssysteem wordt ondersteund. Dit alles kunnen we bieden tegen een marktconforme prijs'.

ANY-G biedt volledige backoffice dienstverlening aan leveranciers van energie (elektriciteit, gas en warmte). Dit kunnen nieuwe toetreders zijn op de geliberaliseerde energiemarkt, maar ook bestaande leveranciers die hun klantenadministratie willen uitbesteden. Op dit moment verricht ANY-G onder andere backoffice werkzaamheden voor Electrabel, Echte Energie en MKB Energie. ANY-G is opgericht in oktober 2000 en telt momenteel ruim 20 medewerkers.

Stadsverwarming Purmerend is het enige Stadsverwarmingproject in Nederland waarbij de installatie in eigendom is van de gemeente. Het warme water voor de stadsverwarming wordt geleverd door een warmtekrachtcentrale op bedrijventerrein De Baanstee in Purmerend.

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie