Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht.com winnaar Shopping Awards 2022

door Arnoud Timmerman Leestijd: 2 minuten

shopping-awards-gaslicht-winnaar.pngMooi nieuws: na 2021 heeft Gaslicht.com ook dit jaar de Shopping Awards gewonnen. Consumenten konden de gehele maand maart hun stem uitbrengen en Gaslicht.com behoorde tot de genomineerden. Vanavond ontvingen we tijdens een groots Gala in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk de Publieksprijs in de categorie niche platformen. De Stichting Shopping Awards, voorheen bekend als de Thuiswinkel Awards, reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland.

Dit jaar 293 inzendingen en meer dan 100.000 stemmen

Dit jaar is de 20e editie van de Shopping Awards en er waren in totaal 293 inzendingen. Er zijn drie verschillende Awards: voor Vakprijzen, Publieksprijzen en er is de Channelengine Ecommerce50 Award. De Shopping Awards Publieksprijzen werden uitgereikt in 14 categorieën en 36 subcategorieën. Er zijn meer dan 100.000 stemmen uitgebracht.

De beoordeling

Naast de stemmen van het publiek zijn inzendingen beoordeeld door een vakjury, dit jaar bestaande uit meer dan 750 experts, ondernemers en collega’s uit de branche. Daarbij werd gekeken naar de volgende aspecten:

  • Gebruikersgemak van de website
  • Innovatieve karakter van de organisatie
  • Navigatiegemak en product/dienst vindbaarheid
  • Online propositie
  • Productinformatie en inspiratie

De publieksstemmen tellen voor 50% mee in de eindbeoordeling en de andere helft wordt bepaald door de beoordeling van de vakjury.

Daar doen we het voor!

Gaslicht.com is blij en trots met de Shopping Awards Publieksprijs 2022. “We doen er elke dag alles aan om de meest complete energievergelijker van Nederland te zijn, met altijd de consument op 1. Met de gestegen energieprijzen is het nu des te belangrijker om goed te kunnen vergelijken en om stappen te maken ter verduurzaming. Daarom hebben we het heel eenvoudig gemaakt om de beste zonnepanelen te vergelijken en direct te bestellen. Dank aan een ieder die op ons heeft gestemd.” Aldus Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 10 februari 2023

Arnoud Timmerman
Arnoud Timmerman Marketing Manager

Arnoud is voor Gaslicht.com verantwoordelijk voor alle campagnes op radio, tv en in out-of-home. Daarnaast is Arnoud als tekstschrijver en beeldmaker actief betrokken bij websitecontent, nieuws, persberichten, onderzoeken en social media. Door middel van tekst, beeld en geluid zet hij zich dagelijks in om complexe zaken over de energiemarkt begrijpelijk te maken.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.