Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Spek uw clubkas via Gaslicht.com

door Jeanet Woldring 2 reacties Leestijd: 2 minuten

Steeds meer Nederlanders zijn zich bewust van de besparing door ieder jaar over te stappen van energieleverancier. Dat geldt echter nog niet voor sportclubs. Daarom verplaatst Gaslicht.com de strijd om eerlijke energieprijzen naar de tennisbaan. Wij richten ons nu ook op de energierekening van verenigingen en zijn partner geworden van de KNLTB. Wat houdt dat in?

Gaslicht.com: strijd om eerlijke energieprijzen

Gaslicht.com is al 12 jaar de grootste onafhankelijke energie vergelijkingssite van Nederland. In een paar klikken wordt zichtbaar wat het voordeligste energiecontract in de markt is, zowel voor verenigingen als voorledlamp-tennis leden. En die besparing komt goed van pas voor de clubkas en de eigen portemonnee! 

Een lagere energierekening houdt uw clubkas in gezonde conditie

Al van jongs af aan is internetondernemer Ben Woldring, grondlegger van o.a. Bellen.com en Gaslicht.com, een enthousiaste tennisliefhebber. Als hij even tijd heeft slaat hij graag een balletje met vrienden. Het is dan ook niet zo gek dat Benergy, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl, partner werd van de KNLTB. Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en 605 duizend daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging.

Iedere overstap spekt de clubkas

Doel van Gaslicht.com is om leden én verenigingen te laten zien hoe eenvoudig er al snel 300 euro op jaarbasis bespaard kan worden. Voor verenigingen kan die besparing zomaar 1200 euro opleveren. Veel verenigingen kunnen dat geld goed gebruiken. Leden kunnen daardoor niet alleen voor zichzelf een mooie besparing creëren, tegelijkertijd spekken ze de clubkas waardoor de contributie laag kan blijven.

Duurzaamheid: pure energiewinst

Als de besparing ingezet wordt voor het verduurzamen van het sportcomplex, is de club helemaal goed bezig. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, ledverlichting en zuinige douches. Pure energiewinst!

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 8 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Reacties (2)

Geplaatst door: Barry Poppenburg ()

Wat is de goedkoopste energie en gas leverancier?

Kunt u nog wederverkopers of promotors gebruiken?

Barry

Opmerking van de redactie op 04-08-2016
Bij een gemiddeld verbruik van 3500 kWh en 1800m3 is Nuon, op dit moment, de voordeligste leverancier. Echter kan de voordeligste leverancier per situatie verschillen. Wij raden daarom altijd aan om op basis van uw eigen jaar verbruiken en postcode een vergelijking uit te voeren.


Voor eventuele samenwerkingen kunt u e-mailen naar info@gaslicht.com.
Geplaatst door: Hein Gootzen ()

Wat zijn de gas en licht tarieven voor een kleine tennisvereniging? En hoe te handelen? Verbruik is ongeveer 8000 Kwh en 3500 me gas. Bedankt.

Opmerking van de redactie op 23-03-2016
Voor een tennisvereniging hebben wij een mogelijkheid om te vergelijken op de speciaal daarvoor ingerichte website: knltb.gaslicht.com. Hier kunt u voor de vereniging een vergelijking op maat maken. Mocht u hier hulp bij willen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om samen de vergelijking te maken.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.