De onafhankelijke energievergelijker
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vanaf nu heet Nuon definitief Vattenfall

door Maartje Sebek 1 reactie

 nuon-vattenfall-1.jpgVorige week heeft Nuon haar klanten laten weten dat de naamswijziging in aantocht was. Vandaag, 7 oktober, is het zover: de energieleverancier heet nu enkel Vattenfall. 

Wat verandert er precies?

Voor huidige klanten verandert er praktisch gezien helemaal niets.De levering van energie blijft precies hetzelfde. Aan het contract, de voorwaarden en de tarieven verandert niets. Ook kunt u nog dezelfde service verwachten als u van Nuon Vattenfall gewend was.

Deel dit artikel op:

Maartje Sebek

Medewerker Marketing & Communicatie
Maartje Sebek
Ik ben Maartje, sinds 2019 werkzaam als Marketing en Communicatie medewerker voor Gaslicht.com. Mijn werk is ontzettend veelzijdig waardoor elke dag anders is. Van het bedenken en uitvoeren van mediacampagnes en social media marketing tot contact met commerciële partners. Een echte uitdaging. De energiewereld is voortdurend in beweging en besparen op uw energierekening is zo eenvoudig, dat ik mijn enthousiasme hierover graag met u wil delen.

Reacties (1)

Geplaatst door: axmed ()

Waneer is di jaarafrekening.

Opmerking van de redactie op 11-11-2019
Beste meneer,

De jaarrekening ontvangt u na ongeveer 12 maanden. Als u wilt weten wanneer u deze precies ontvangt, raad ik u aan om even te bellen naar Vattenfall (0900 0808).

Mochten wij u kunnen helpen dan kunt u ons bereiken op 0342 411 350.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie